nu blir det action!!

Då var det fixat =) Nytt jobb, börjar på måndag! Åka tåg över hela norges långa land. Mycket spännande, och en jävla bra lön för det arbetet. hahaha så gött det är. Börjar med att få en veckas hotellvistelse i Bergen, jobbet betalar förstås.... Jag känner att livet åervänder till mig =)

Nu ska vi fira valborg, om den äckliga fransyskan ska komma ut ur duschen, och hoppas hon har sparat lite varmvatten,.....

I vattnet finns en ål: SKÅL!
I skogen finns en älg: SVÄLJ!

Ha en trevlig valborg =)

oj vad tiden går fort när man har roligt

huh ja, två hembesök på en månad, inte illa, men nu har hon fått frid lilla mormor, och begravningen var väldigt vacker. Usch ja, det är mycket som händer nu, vet att ni är  nyfikna, men jag har inte lust att skriva om det. Kan ju berätta att jag ha sålt min pärla, ajaj som jag saknar henne, men men, nästa gång man köper en bil så kanske det blir en ännu bättre, fast då akn man ju undra, finns det n¨gon bil i världen som betyder så mkt som den första? hehe det återstår att se =)

Och nu flyttar snutt hit om en månad. Ska leta läenhet som bara den så vi får något eget, och så ska vi se till att flytta hit våra ena grejjer så vi slipper hyra möblerat fler gånger, nu när man har bestämt sig för att flytta hit¨på obestämd tid så kan man ju lika gärna ha sin egna goa säng i sitt egna lilla krypin, tror jag ska ha upp min vattensäng, tragiskt att den underbara sängen ska ligga på vinden ju =)

Nähä, nu ska jag se om jag kan göra något ¨t den el'ändiga hostan och så ska jag försöka sänka febern och seom jag kan sova nu. Väntar ju samtal imorgon! =D Och då vill man gärn vara liiite piggare än man var på intervjun idag...hujedamej, en cigg och en karta alvedon så sover man gott sen!!

god natt =D

RSS 2.0