snart natta

hui å hå, krig och kärlek om vartannat, men just nu känns det mest kärlek. vii har våra dispyter men finner varandra igen, Måste va nåt oerhört speciellt eftersom vi alltid lyckas lappa ihop vårt förhållande. nu har jag fri i fyra dagar och ska åka till min älskade syster i göteborg som fyller år. Det ska firas med att alla tre kära systrar träffas med sin respektive. det ska bli riktigt kul. Stort kalas och massa flytande intag =D hihi, hoppas på en underbar helg med massa sol och skratt.

Jobbet går som på räls (hihi var bara tvungen!) Undrar hur man har förtjänat detta. Vad skulle jag gjort utan mitt jobb. Och idag har jag varit duktig och lämnat in selvangivelsen, eller som vi säger på svenska, deklarationen. Goood tid, sista inlämningsdagen är imorgon! hihi välkommen till min verklighet. Så nu väntar vi på att det trillar in 20-30 tusen extra på junilönen. Tro mig, jag klagar inte!

Har varit duktig idag och varit och tränat, riktigt superskönt var det. Ska ta tag i det på allvar nu. Hjälper inte att gnälla över utseende när man bara sitter på häcken och inte gör nåt, så nu ska det göras. Men nu ska jag sova en stund så jag är nästan pigg när min skatt kommer hem inatt efter jobbet, runt två-tre kanske?

Imån blir det lite städ och lite pack innan det är dags att bege sig, pax för att köra älskling det vet du! =D Me Like

god natt på er alla!

vackert väder =D

Vaknade halv tio av världens underbaraste röst =) Hade ju beställt väckning, steg upp och rökte lite och funderade på att ta en promenad, men är ju så tråkigt att vara själv. Hamnade på sängen och blev skrivandes här. Får skuldkänslor av att vara inne i det här vädret, men kanske jag tar mig ut, kanske inte.

Börjar jobba klockan två, så ska man hinna ut får man passa på nu, för sen tillbringas timmarna fram till klockan 22:15 på tåg.

Saknar min snutt, Så retfullt att man har en genomköring när han har tänkt komma hem igen, men men på tisdag ses vi =D

Ha en fin dag alla!

                                    På klipporna vid vattnet när solen går ner i sällskap av massa kärlek =D

tiden springer och nu är det vår!

kul att läsa sina egna gamla inlägg, dom får en att minnas en massa som man har förträngt.

Allt flyter på som anligt, trivs fortfarande på jobbet, men jag känner mig trött jämt. Kan bero på ett väldigt stormigt förhållande kanske? Tror att vi har svårt att hitta balansen. allt går i vågor, ibland är allt toppen, så otroligt bra så man knappt tror det, och så nästa sekund så är det krig. Det ska inte vara så, jag vill inte ha det så. Skulle det bli bättre om vi flyttade ihop? eller bara la ner alltihopa? Jag vet inte. känslorna är många, och olika. men jag vill inte det ska ta slut. Vi har ju så kul.....när vi har kul, så har vi verkligen tokroligt. Pratade om en femdagars kryssning till Amsterdam. tänk att få åka båt så länge och så mycket med världens underbaraste =D

Jobba hela påsken, alla har åkt hem, kännr mig ensam just nu, men har iaf haft en bra dag. Var ute med Anita igåt, så mysigt! riktigt skönt, berusad och avslappnad =) sov länge idag och det var med skönt, sedan åt jag och Hannes Brunch... (?) hehesedan gick vi ut i det sköna vädret och gick en sväng. tog oss bor till operahusetoch vandrade några rundor där, det ÄR speciellt. och så nu sitter jag här, funderar på at sova en stund med, är så trött så trött.

hörs när vi hörs och ses när vi ses!

RSS 2.0