helvetesnatten!

Ja det kan man säga. Natten till idag var inget kul alls. Vaknade första gången vid tre av ett jääävla liv. ett hysteriskt skrik ven genom hela huset och på 1 2 3 stod alla sex boende i huset i köket med håret på enda och ögonen i kors och hjärtat i halsgropen med puls på 210 och katterna var i krig. Scratch höll på att ta livet av en av sina ungar. Bokstavligt. Den lilla fick så mycket hjuling att stackaren bajsade ner sig och skrek som jag aldrig hört en katt förut. Lasse lyckades till sist få tag i Scratch och så hivade vi ut henne...Hittade bara tre av de stora kattungarna men orkade inte tänka mer där och då. Gick och la oss allihopa för att vakna nästa gång vid fem. Då var det samma visa igen, men med en annan unge. Helt sinnessjukt. Kände för att skjuta allihopa sen mig själv. Var lagom pigg när man skulle upp sen. Dock så runt åtta kröp den fjärde kattungen fram från sitt gömställe...bakom spisen... Dagen har dock varit hyffsat lugn och Scratch har tagit hand om sina ungar och smash om sina små. Återstår att se hur kommande natt blir....Ligger nu på Thias rum så att Lasse får ligga i vardagsrummet och ha lite koll på kattdjuren...

Dagen i övrigt har varit bra. Haft en trevlig tur på sörlandsbanan. Lång tur, men trevligt folk. En jobbdag kvar och sen fri fyra. Fy fan vad jag längtar. Känns som att allt börjar bli lite mycket nu. Har även börjat kika lite på lägenheter på finn.no. Det är lite påfrestande att bo såhär måste jag erkänna. Hur underbara alihopa än är, så känns det som att det är väldigt mycket folk här nu. Jag tror jag behöver lite lugn och ro. Kan ha med min pms att göra med. Humöret har varit på botten ikväll, och jag orkar knappt med mig själv, ännu mindre någon annan och allra minst skogstokiga katter....

hmmm Förlåt, var bara tvungen att spy ur mig lite. Det är ju lite därför jag har bloggen. För att dela min glädje när jag är glad och för att kunna lätta på känslorna när allt blir lite för mycket. Även om inte precis allt skrivs här =P Är det tråkigt att läsa när jag gnäller, så kika runt lite på andra bloggar. Finns bra mycket tråkigare bloggar änsåhär. Finns folk som BARA gnäller. Jag tycker för det mesta, iaf sista tiden så har inläggen bara varit sprudlande glada. Man har sina nedturer även om man generellt sett är nöjd med livet. Det är en del av att va kvinna tror jag. Dock har vi det bra som kan skylla på hormonerna. Ingen som ifrågasätter det såvida man inte missbrukar det =)

Nu hoppas jag på en lugn natt med god sömn, ni ser ju själv att jag har garderat mig genom att lägga mig förhållandevis tidigt ;) Ska upp kvart över sex imån men längtar mest till klockan blir 15.13 och vi rullar in på Oslo sentralstasjon för då ska jag köpa öl, sen ska jag hem och duscha, och sen ska jag plocka ihop mitt singstar och ta mig hem till Silje, och det ska bli myyyyys! Ja shiiit vad jag längtar!

Lets make a great weekend!
Yes indeed =D

Älskar mina konversationer med mig själv, mest för att jag får så förträffliga svar.
nattinatt vänner och okända därute! =D

Som nykär!

Vet inte vad som händer med mig! Satt på trikken på väg hem från jobbet ikväll och det bara bubblade i magen av lycka. Precis som att va tok-kär fast utan nån att va tok-kär i! Är bara så vansinnigt glad för livet just nu! Det går inte att beskriva. Låter bara som nåt lyckorus efter en flaska vin eller nåt, men allting är verkligen tipptopp!

Dagen på jobbet har varit bra. Inget mer än vanligt, men en bra dag liksom! Och så kattbebisarna som är så söta så man kan dö för dom! Har haft dom här i soffan och gosat massor! Så kul när man börjar se personligheterna. (kattligheterna??? =P) växa fram! Och när vi pratar om det så kan jag berätta att vi har fått tre bebisar till....jupp, ni såg rätt. Den andra honkatten har nedkommit med tre ljuvliga kräk till. En av dom var så fin så det var ofattbart. Ser exakt ut som en tiger!!! Heeelt ljuuuvliga varelser. Alla djurbebisar är söta, men det finns inget som mäter sig med kattebebisar. Så är det bara!

Jag längtar massor till helgen! Jobbar tidigt på fredag och när jag slutat så är det hem och duscha och sen rätt till världens bästa Silje! Ska koppla in playstationet och dra igång singstar precis som på gamla dar! o my good så bra!!! Och på lördag är det schlagerfest hos Henrik! Så kommer Jostein och Marius och så ska Anita med och det kommer bara bli så kul!!! Skitkul ska det bli!

Life is a flower!Som dom sa ace of base...det var dom va? =P
Nu blir det sova en sväng! Ska se om jag får plats i sängen...det ligger en mamma där och fyra bebisar...spännande, annars får jag väl gå och lägga mig i deras bäddade låda som dom inte använder... =P
Men vad gör det när man är lika glad ändå?!

Puss och godnatt!

tisdag va?

Ja, så var tisdagen i full gång! Väcktes halvåtta även i morse och kattkräken. Dom har GAAAANSKA mycket energi just nu. Full fart överallt hela tiden. JAg lyckades dock somna om en lite stund med några av bebisarna i sängen. Inte helt lätt men det gick =) Nu har jag ägnat några minuter på cyklen med. Känner att det är dags att ta tag i det igen! Ingen rast ingen ro! Så nu är det på tid med en dusch. och så måste jag packa upp väskan med efter sverigeresan. Ser inte så kul ut att den ligger mitt i hallen!

Sedan är det jobb vid halvfyra och innan det ska jag ta en liten kaffe med Nanna när hon kommer in med 62 vid halv tre! Ska bli mys. Var längesen vi sågs.

nehepp, lite nytta var det ja! En god tröst iaf att det är sista dagen med pencillinet. Hoppas all styrka och energi kommer tillbaka med full kraft nu! Bara det att man är igång och jobbar igen gör att det blir lite lättare alltihop!

ha en fin dag =)

det är svårt med rubriker...

Oftast känns det som att rubrikerna bara kunde blivit: IIIIHHH! eller WIIIIE eller WEEEEEY eller kanske YEEEEHAAA! För typ så känns det. Sånt lyckorus i kroppen som inte kan föklaras. Jag är bara glad att jag är glad =)

Är trött som en gris nu. Var en lång dag på jobbet men riktigt kul! En tur på sörlandsbanan är inte fel. Är massa mysigt folk där och jag bara älskar ju dialekterna på det hållet! Då pratar man gärna lite extra med dom som vill =D

Och som utlovat:

tadaaa!
Tänker inte under några omständigheter ursäkta varken bilden, uniformen eller mig, för jag gillar det!
Jag trivs och har det sjukt bra, ska ni veta!

Dock lite bekymrad över min Anita. =S Ska bara överleva min pencillinkur och återfå min energi så ska jag försöka hjälpa till mer =) *Me love you, you know*

Nu ska jag blunda några timmar. Räknar med att vakna på samma vis imån. En kattmamma som kuttrar som en duva så man får lust att *piiiiiip* (censurerat) henne, för det är ett RÄTT enerverande läte, och i tillägg då fyra kattbebisar som är som studsbollar. Dom är på både väggar, golv och tak! Och i min säng och i soffan och i upphängd tvätt och i gardiner och ja....ni fattar. Dock är dom ju så söta så man måste bara skratta åt dom jämt!

Kan också tillägga när jag ändå är här, att det blåser som satan ute. Regn och rusk och värsta orkanvindarna. Väntar bara på att taket ska lyfta och jag känner vinden vina i håret....eller nåt...nej usch, god natt med er!


Äntligen hemma =D

Oh lord så gott att få komma tillbaka till Oslo. Har varit lite av en vecka ja! puuuh, blir mer semester att va här och jobba! Får se när nästa hemresa blir, den vill jag inte bara tänka på.

Körde från karlskrona igår vid halvtvå, och kom faktiskt ända till karlshamn innan det blev stopp. Asfaltering ja, så fint, på en lördag. hejja hejja. Stod där en halvtimme och svor en stund, men sen när kön släppte så var det bara jag och bilen som räknades =D
Hämtade elin på jobbet, hon satt så fint och väntade på mig i solen utanför mässan och njöt. Så körde vi hem till henne och Anton, för att sedan gå ner till Maxi och inhandla oxfilé, champinjoner, paprika, sparris, lök, broccoli och massa gott så grillade vi grillspett när vi kom hem igen. Det var ju helt sjukt gott. Det var fan inte billigt, men lätt värt det. Satt i kvällssolen på balkongen och bara njöt och åt och pratade.

Steg upp halv nio i morse och kände att jag var stel i rygg och nacke, och så satt jag och borstade håret och vred väl på nåt vis så det smällde till och det känndes som att huvudet skulle trilla av. Åkte bussen med Elin in till Centralen och så skiljdes vi åt när hon åkte till jobbet och jag till Oslo =D

Så nu sitter man här och är trött och sliten efter en lång åktur och en skadad nacke, och pencillinet gör en ju inte piggare vill jag lova. Även om det gör gott.

Nu blir det en lugn kväll och så har jag en känsla av att jag kommer skjuta upp alla måsten till imån, packa upp väskorna och prova ut och stryka uniform...men men, jag hinner. Börjar halv tre imån. Sjukt gött det ska bli att få gå till jobbet!

Ha en fin söndagskväll allihopa, jag ska njuta av att va hemma! =D

Måste bara bjuda på några bilder från igår:

Små gottegrisar =)

gott!!!

 

tjock kines!


faen vilken kväll det blev!

Nu känns det som att jag blivit överkörd av tåget! Har varit en helsikes kväll! Började lugnt och stilla hos Malin. Lite alkoholfritt för oss som inte fick dricka och öl till resten. Klockan var väl runt ett när vi väl pallrade ut rövarna genom dörren för en sväng på stan. Gick in på playbar och ut lika fort, för att strosa bort till stars and stripes för att sitta där och titta på folk. Satt och snackade lite skit jag, Far och en tjej som heter Frida som egentligen är kompis med Malin. sedan flyttade vi ut och skulle röka och där fastnade vi. =) Trillade in både ett och två och en massa fler välkända ansikten. Fick träffa och krama om både Simon och Karlsson som jag inte träffa på ÅR! det var häreligt. fulla och glada som as =P Och så lite mys med Patrik och Smulan och så snackade lite skit med Dufwan som man inte heller snackar med varje dag!

När kl var tre var det dags att köpa fyllemat till Papps, och gick förbi Banes grill och skulle hämta en hamburgare. Där var det KAOS. Fimpen stod och tog emot en jävla massa stryk från nån äcklig hjärndöd flintsumo som hade ett så jävla tråkigt liv så han var tvungen att puckla på nån. För första gången i mitt liv ringde jag 112 och tillkallade polisen. Fy fan vad det är äckligt att höra knytnävslag mot en människa. Skakade som ett asplöv gjorde jag men lyckades få fram både adress, vad som hände och tillochmed mitt eget namn och nummer. I´m good. men dra te helvete vad jag är glad att jag åker imån! Nästa gång är det väl mig dom bankar eftersom jag ringde snuten, och sumons polare stod ute och såg mig med telefonen. Tror tillochmed dom kan ha hört vad jag sa. Men dom verkade inte heller tycka det där boxandet var så meningsfullt. Ja ja då må det va hänt!

Nu har jag iaf krupit ner i sängen och ska sova som en gris alla fyra och en halv timmarna det är kvar innan vi ska upp!

Allt i allt har det varit en väldigt bra kväll, men med ett dåligt slut. Men så är det ibland. Är glad jag var nykter annars hade jag förmodligen blandat mig i det där bråket och själv fått en känga. Jag är inte känd för att hålla mig lugn på fyllan när sånt händer. Men nu gick det ju bra iaf, förutom en sprucken läpp och en rädd Fimpen.

God natt som faan!

sol i kalmar

Ja, då har man varit i kalmar med lilla Ola då. Fick köpt två överdelar och se solen! Olis köpte en massa kul. Jag lurade in honom på new yorker och därifrån kom han ut med ett par jeans, två skjortor och en huvtröja. Mycket fint. På hemvägen stannade vi och åt kebab och jag är fortfarande mätt som ett svin! Och så lekte vi: Vem ser först vilket märke och vilken modell det är på mötande bilar. Måste jag säga att jag förlorade? haha med min syn borde jag inte ens köra bil tror jag. Ska försöka bli bättere på att använda mina linser =P (för det har jag aldrig sagt innan)

Men när jag kom hem försvann allt humöret. Jag känner för att slå och sparka på nåt som går sönder i småbitar. Gråta och skrika högt som fan. Vet inte vad som hände. Frustrationen flödar i kroppen. Helst skulle jag vilja gå upp på ´stars´n stripes uteservering och titta på folk och ta en öl...men det skiter sig fullständigt med pencillin och det att jag ska köra imån. Ska köra så fort renaultn är fixad! Ska köra och köpa en cd eller två och spela djävulen och bara låta bli att tänka. Bara vara jag och vägen! aah det blir skönt!

Ha en fin fredagskväll hörrni!

hårfärg och dränering =P

Efter gårdagens våldsamma start med krig och död så lugnade det ner sig och det var en lugn dag. Var hos mamma och hjälpte henne med håret. Utväxten var hon inte så nöjd med, så vi fyllde i med lite bottenfärg och la på lite slingor. Jag vill mena att det blev ett strålande resultat med tanke på min brist på kunskaper innom färg och form och frisörvetenskap =) Men som Alma sa när Ronjas kompis frågade om jag kunde klippa: Ja det kan hon, hennes lillasyster är hårfrisörska =) hihi då var jag tvungen att le lite =)

I all min enfald trodde jag att efter att ha färgat slingor ett antal gånger i mitt liv med hemmagrejjer och aldrig blivit bra så var jag tvungen att testa bara en gång till... När jag körde upp till Jimmy och flickorna var jag inom Maxi och köpte en burk färg....så nu ser jag ut precis som innan fast med tuggummi-konsistens på håret istället för mjukt lent bebishår, men hellre det än att se ut som en polsk hora med morortsfärgat hår =P hehe att man aldrig lär sig ;P Men sålänge hoppet fanns där om ett lyckat resultat så mådde jag ju bra! =D

Idag har jag varit hos sköterskan och blivit av med alla slangar jag satt fast i, så nu har jag bara ett plåster! =D nice nice. Nu ska jag göra mig klar för att bli hämtad av Olis. Han ville ha sällskap till Kalmar för att handla en Ac till sovrummet. Jag kan förstå honom...om att vilja ha en Ac till sovrummet alltså =P

Och så blir det göteborg imån känns det som. Måste ju vänta på att renault´n kommer hem. Han är hos doktorn för han har sprutproblem ^^

Hehe så är det ibland! Ha en fin dag!


bikrig!

Kan man säga så? Bi-krig kanske. Hade en geting i köksfönstret precis när jag hade kokt ägg och skulle njuta av dom och läsa tidningen...Jag har kommit fram till att jag är rätt mesig alltså. Tog ett krampaktigt tag om tidningen och smög mig försiktigt fram till satansskapet och *PANG!* Missade.... oohade och wiiade en stund och samlade nytt mod. Väntade fint på att han skulle landa på ett lämpligt ställe och kom fram till att, NU när han sitter på gardinen är bra. *PANG* Och träffade sådär halvdant så han vimsade iväg...sen slog jag honom tre gånger till när han låg på fönsterbrädet och då blev han stilla. då satte jag mig ner och skulle äta och nog fan börjar han slicka sina sår. men sen tror jag han tuppade av igen och jag tänkte att han får ligga där till Far kommer. Jag tänker inte ens reda till gardinen eller plocka upp blombladen!

Nu ska jag springa upp på stan och möta mamma och köpa hårfärg så vi får bukt på det!

ha en strålande dag så kanske det kommer mer att läsa i eftermiddag om min spännande vardag ;)

Puss o kram!


Får jag gå hem nu?

Uffannamejjjaa! Var hos bröstdoktorn på kirurgen i tisdags, hon sa att jag skulle till röntgen för ett nytt ultraljud och hon hade skickat en remiss till dom, men hon kunde inte boka en tid så röntgen skulle ringa. Fint tänkte jag och åkte hem...eller, lämnade mamma hemma och var och hälsade på O. Drack lite kaffe och pratade lite, sen var vi och åt och så åkte jag hem till mitt och han hem till sitt. Väntade tålmodigt på doktorn och tror tillochmed jag sov en stund...ingen doktor ringde så jag fick tipset att ringa dom och kolla, så det gjorde jag. Rumpnissarna hade ju missat min remiss, och jag skulle inte till röntgen jag skulle till mammografi-avdelningen, men den är ju privat så dom har inga jourtider och eftersom klockan här hunnit bli typ halvåtta så var jag välkommen in till jourhavande läkare så han fick titta och kolla och klämma och känna och bedömma för att sedan bestämma att jag skulle skäras upp från navlen och upp till halsgropen ungef....nä nu kom jag av mig. Han satte en spruta bedövning i bröstet, mosade runt det och sen skar han ett jack, Sen tryckte han in en slang, som ett smalt sugrör och sedan tömde han hela bröstet...Sen satte han en påse på slangen och sa: Ha den här några dagar och så skölj igenom med koksaltlösning två gånger om dan. Ja tack Doktorn det ska jag gärna göra...

När vi kom hem så fikade vi lite och sen skulle vi prova skölja igenom tjaffset, då höll jag på att koolavippa och dura rakt ner i golvet, så innan det hände la jag mig vackert på badrumsgolvet... Svinigt men sant heöa den här historien, och mitt i alltiohopa har jag ett stort blåmärke i armväcket där hon stack mig för att suga ännu lite mer liv ur mig...Så ja, jag tycker synd om mig =D

Blev dock fast i karlskrona några dagar extra och det sög apröv att behöve sjukskriva sig redan, men det kunda jag ju inte påverka känns det som.

Fick en extra träffa med världens bästa vänner! Tog mig ner till Malin och drack lite kaffe och så var Jonas där med och vi tittade mest på tv och jag njöt av sällskap. Sedan åkte Jonas och Danne hem och Malin och jag mös ner oss i soffan och spydde ur oss allt som var jobbigt och pratade allmänt om allt mellan himmel och jord och mer därtill. Hon är bra lilla Malin! <3 Kanske det händer att det blir en träff till innan jag far =)

Nu ska jag iaf sova för det känner jag att kroppen och huvvet vill! Somnade tolv inatt och vaknade sex i morse, utan att ha rört en fena på sex timmar. Lite lagom stel och svårt att somna om, sedan frukost med mamma, iväg till doktorn, hem igen, ringa Marlene, sova på soffan, dricka kaffe med fler kära vänner
Marlene, och Jimmy, sedan laga mat, sedan prata med Malin, sova en stund till på soffan sedan gå ner till Malin, dricka kaffe och sedan köra sju svåra varv runt stadjävlen för att hitta en p-plats, för att komma på att det inte fanns nån för att därför utmana ödet och ställt mig helt tosigt. Och vet ni? Det skiter jag i just nu! För nu ska jag blunda och tvärslockna och sova =)

Godnatt hjärtevänner!


how do we feel?

Är så vansinnigt trött. Jag undrar om jag har kommit fram till varför jag mår bättre i Oslo. Här i karlskrona känns det som att det finns så många måsten. Många som vill träffas mycket och ofta och pressen på mig blir så stor så jag egentligen inte känner för att träffa nån. Det är hyemskt men sant. Dom som vill träffa mig måste helt enkelt ringa och tjata på mig för jag har svårt att prioritera. Finns så klart många ja skulle vilja träffa och ändå känner jag inte för nåt, och då börjar mitt konstant dåliga samvete för allt att attackera mig. Jag kan bli galen på mig själv för att jag känner att jag måste ställa upp för allt och alla. I oslo är det inte alls likadant, men det är klart, jobbet tar mycket av min uppmärksamhet och det är skönt. Låter som att jobbet är hela mitt liv, men så är det inte. Det är jobbet som gör att jag orkar ha ett liv. Som det känns nu så kommer jag nog inte flytta ner hit igen...

Rätt skönt att man kommit fram till nåt iaf... Nu ska jag nog ta en powernap tror jag. Det är jobbigt att va vaken när man bara tänker en massa skit...

Bläääsch!


17e maj!

Norges nationaldag ja! Själv sitter jag i karlskrona och undrar varför. Funderar på att åka tillbaka till oslo imån. Känns som att, vad gör jag här?

Jag vill hem!

tröttsamt kan man säga!

Är helt vansinnigt trött. Blev en ordentlig fest igår när man väl kom hem! Satt i bilkö i typ en timme, efter att ha kört smärtfritt i över tre timmar och precis innan jag ska köra igenom listerby så blir det tvärstopp för att nån smarting bestämde sig för att krocka precis där så E22an blev avstängd i båda färdriktningarna. bläsch, men sen släppte dom till slut förbi oss. Då var det rätt hem och på med nya kläder och nytt smink som inhandlades i går förmiddag i göteborg med storasyster! <3

Festen blev trevlig, dock så var vi lite småslöa allihopa kändes det som...men när vi kom upp på playbar blev det bättre. =) massa shot senare var vi skitfulla allihopa! Kvällen avslutades dock med ett jädra gräl med lilla Ola. Vet inte vad som hände men han blev arg och jag blev arg och ledsen. Men vi har pratat idag och nu är allt lugnt. Har väl egentligen inte pratat om vad som hände, men jag orkar inte bry mig. Bara vi inte är ovänner så är jag glad.

Längtar egentligen hem till Oslo. vet inte riktigt vad jag gör här...Känns märkligt får jag säga. Blir fint att komma hem igen och jobba så får vi se vad som händer resten av sommaren.

Tyvärr är jag askass på att fotografera, så bilder blir liksom sällan och aldrig tagna. Ni får nöja er med mina fantastiska historier om mig och mitt faelaktiga liv!

Nu är det natten och jag ska sova. Som en gris faktiskt! Drömma söta drömmar om lycka och välgång i livet =P

Nattinatt alla goingar ;)


LÖN!

Japp, den har kommit =D Heeeelt sjuuuukt bra!

Ska hem till sverige och shoppa. Från att inte behövt nånting på flera månader till att senaste veckan kommit på MASSOR saker jag bara måste ha. Komiskt faktiskt, men så är ;)

Har varit ute en lite promenix och nu ätit lite. Nu blir det duschen och så blir det jobb mell 14-20.30 Sen är det en vecka ledigt =D

Kan nån hjälpa mig med vart jag ska ta vägen??

Häv ö najs dej!

=D


snart långledigt!

Shiit, sov läänge idag! Men tror jag behövde det! Har varit några intensiva dagar med jobb och filmtittning och kaffedrickande och städ och plock och bara allmänt tänkande! Har iaf haft en strålande dag genom att börja med att cykla, sedan ner till stan och träffa Kenneth och ta en kaffe och en prat och sedan på jobb, väldigt stilla i tåget men desto mer liv i caféen då vi var tre service som är fantastiska på att blurra och babbla om allt som hör livet till!

Har nu suttit i två timmar och tittat på lägenheter...det är vansinnit dyrt, men har hittat några jag ska läsa igenom imån igen och om jag fortfarande tycker dom ser bra ut imån ska jag ringa på dom. Man kan ju flänga runt och titta iaf!

Har så beslutsångest för helgen så jag vet inte vart jag ska vända röven! blubb blubb!
Oslo, gbg eller k-na? grillfest, syskondate eller allmänt k-na-supande? möjligheterna är oändliga ;)

Nu ska jag sova, och vet ni, jag tänker inte ens tvätta av sminket idag! för jag ska ta en cykeltur i vardagsrummet imån, (och då gör det inget om sminket hänger nerepå kinderna!) sen en lååång dusch och sen ska jag jobba några timmar innan det är långledigt för hela slanten! Och på tal om slantar så sägs det att dom ska trilla in imån =D Isåfall ska jag ringa en vän eller två och fråga om ölen skall ölas som ölen ölas skall! =P

yuppyupp, och om ni undrar så är jag lika glad som igår och imån har jag planer på att vara ännu gladare. Hur jag nu ska lyckas med det? Allt går med vilja, våld och vaseline! =D

God natt!


uppdatering...

...av vad? Ni vet ju att jag mår bra. Har haft en bra kväll med! det enda jag egentligen känner för att skriva är vad jag verkligen känner, men vet ni hur det det skulle se ut? Jag kan börja skratta bara jag tänker på det.
Det skulle nämligen bara bli ett WEEEEEY, WIIIIIIIEEEEE YEEEEEEEEY! Med krusiduller och blommor och stjärnor och gärna lite glitter kan ni föreställa er!

Precis så är det jag mår. Jag har en glad liten röst i kroppen (eller hjärnan kanske) Som bara tjoar och skrattar och weeeyar lyckligt. Vilken lysande stjärna ska jag tacka för mitt just nu perfekta liv? Mig kanske? Jag hade aldrig klarat detta utan mig!

Nu ska jag sova en blund, för imån ska jag cykla ett par mil tänkte jag. nu när jag slarvat så. Men det är inte mitt fel. Jag har haft en snorig djävul som krampaktigt hållt sig i min kropp i nästan en vecka, och jag har inte velat reta honom för då hade hans grepp om min näsa och hals hårdnat, men nu när han har börjat släppa och vi nästan är vänner ska jag pallra upp rumpan på den förfärligt härliga cykelsadeln! Mp3n ligger på laddning inatt så den kan underhålla mig =D

HAHAHAHA! Så känns det =D
Nattinatt!

long time, no seen =P

Ja tänk, tre dagar sen man skrev här och det känns längesen =D Har iaf blivit nästan helt fri från förkylningen, lite snorig bara men överlever nog det med =)

Har haft en fin jobbhelg får jag väl säga. inga större missöden. Några sura bergensare bara, men det får man ta på den banan! Och cedricks konfirmation gick helt smärtfritt med. Tror dom är glada att den är över och det gick bra =)

Själv har jag två dagar på jobb kvar innan det är dags för en veckas ledigt! weeey, och på fredag kommer lönen! my good det blir fiint!

Har dock lite bekymmer med mig själv och min vilja: Först blev jag asglad och tänkte yey då kan jag åka hem och så bokade mamma tid hos doktorn, och nu har jag egentligen inget behov eller lust att åka hem. Är bjuden på grillfest på fredag och tänker iaf vara med på den, och sen får vi se om jag åker hem på lördag eller söndag! wep wep!

Allt flyter så jävla bra nu!
Nu ska jag gå och titta på film ;) yeeeeeeei =D

Ramlösa och hemmaplock!

Det är så vansinnigt skönt att börja sent ibland. Och idag vaknade jag inte ens av familjen som var uppe vid halvåtta, men åandra sidan var jag rysligt trött igår. Steg upp halvtio idag och tyckte jag hade förtjänat den sovmorgonen =) Har ändå hunnit med att plocka ur diskmaskinen och plocket ner alla koppar glas och tallrikar som stod på bänken både från igår middag och dagens frukost. Ingen som har tid att göra sånt så tidigt på morgonen, och jag vill tro att Anita gillar att komma hem till ett städat kök =) Jag gör vad jag kan för att hjälpa till här och visa min tacksamhet =) Har även satt igång en maskin tvätt, så får vi se om jag hinner hänga upp den innan det är dags att gå till jobbat vid halvtvå-tiden =)

Jag tycker dock lite synd om min näsa...Har snytit mig så mycket så det känns som att den håller på att lossna från ansiktet...haha det hade sett förbaskat roligt ut =P

Have a nice day in sunshine =)

så var vi här igen!

Jag strålar, jag jublar, jag bubblar av lycka och ändå är det inget mer än precis ALLT som är precis skitbra! Ligger platt fall på sängen efter en jobbig dag och kan inte låta bli att le över hur bra jag har det. Tillochmed i mina öron låter det helt obegripligt att man kan må så bra. Ingen egen lägenhet, ännu ingen lön, singel, Men jag har ett jobb jag älskar att gå till, jag har vänner som ersätter allt vad pojkvän heter....(nästan, haha!) Jag bor med folk jag älskar, och på fredag kommer lönen och det är vår!!!

Och då ska det tilläggas att jag är förkyld, har jobbat hela långa dagen och i tillägg var tåget en timme försenat in till Oslo, jag har sovit få timmar, jag stressade hela förmiddagen och lagade mat så Anita skulle slippa det när hon kom hem, hängde tvätt...Ja jag har hållt igång helt enkelt och trots att jag är så trött så bara måste jag skriva lite här innan jag ska släcka ner för kvällen...Jag lever på livsglädje, inte vila just nu. Men det kommer nog en dag när jag sover ett dygn eller två för kroppens skull =D

Var på besök ikväll efter jobbet. Trots att det var så sent, men jag blev mer eller mindre övertalad...och så var jag ju lite nyfiken med. =)

Jag hoppas ni med har det bra där ute i världen

Och er jag älskar, ni ska veta att jag saknar er, men ni är liksom med mig överallt iaf =D


jobbijobbi =P

Jaha, och näsan rinner och halsen kliar och hostan kommer som ett brev på posten...dock ingen feber än sålänge iaf och det är vi tacksamma för! har varit en lite stressig förmiddag, jag sov ganska länge, vilket jag ursäktar med min förkylning och att jag var hemma ganska sent igår efter en härlig shoppingtur! =P

Men har iaf hunnit med att laga mat till familjen och har hängt upp 35 kilo tvätt =P

Nu ska jag studsa i uniformen mellan nysningarna och sedan skutta på jobb. Blir en fin dag, tror ni inte det?

;)

weeey!

Bortsett från att jag har fått en megaförkylning så mår jag fantastiskt bra! Lasse ringde tidigare idag och sa han inte kunde gå från jobbet, men han frågade om jag kunde tänka mig att dra själv...då höll jag på att skita ner mig av nervositet, och började fundera på vad jag hade för vänner i Oslo som kunde tänka sig följa med...Slog en signal till Silje och tänkte, till 99 procent så jobbar hon eller är ute och far, men tänk hon var ledig och blev jätteglad för att jag ville hon skulle med!

Så när Lasse kom hem med bilen så drog vi på Harrytur, jag och underbara vackra Silje. Helt vansinnigt skön känsla att bara dra iväg en sväng så! Två fantastiska människor (i en mindre fantastisk bil) =P hehe och när vi kom fram så var där nästan inte en käft. Det var så otroligt skönt att bara gå omkring och plocka på sig massa billig god mat och inte ens behöva köa med snurriga norrmän ;)!!! =D Helt suveränt, men nu är det nog dags att blunda! bara hoppas jag får sova för hostan och täppta näsan... Ska svälja ett rör med brus c-vitamin och snorta i mig en flaska nässpray med menthol så ögonen tåras, och sen ska jag tänka positiva tankar så jag kan va pigg på jobbet imån!

nattinatt =)


kisbebisar!

Måste bara uppdatera med de här små monstrerna som börjar fara omkring på allvar nu!

Se bara på det här:

*woops vad gjorde jag nu?*
helt fantastisk varelse!

eller här när han tröttnar på sin lådaoch ska följa efter syster som smyger längst upp i hörnan på bilden =P

Jag drar liksom nu...

hehe dom är bara helt fantastiska att se på. Skulle man råka ha en dålig dag så kan man sitta och titta på dom en stund så har man skrattat gott sen och blivit på bra humör! hehe

Se på dessa ullbollar med runda nyfikna ögon:

GOOOS!

Ja det var lite om våra bebisar!
Nu ska jag fixa nån liten lunch! =)

HAAARRYYYY!!

Ja så var man vaken igen =D har iofs varit uppe sen kl nio och fått lite vettigt gjort, men inte riktigt lika mycket som igår! Har fått i uppgift att skriva namnen på alla gästerna till konf. på borskort med guldpenna...vet inte hur det ska gå, jag är inte helt känd för min handstil... men jag får göra mitt bästa =)

Väntar på att Lasse ska ringa från jobbet med, och se om det blir så kallad "harrytur" till sverige. Behövs ju lite mat och sånt och då gör man bästa i att åka till svea rike heheh det vet ju alla ;)

Idag är det iaf strålande sol och hyffsad temperatur, så snön är borta igen, tack och lov, igår började jag fundera på att plocka fram julstjärnorna och skriva önskelista till tomten, men jag slapp =D

Jag mår så bra! Och det är en helt suverän känsla! Just nu så bara stortrivs jag med livet fullt ut. Det kunde bara inte vart bättre precis nu!

Ha en suverän dag allihopa!

jenter som kommer, jenter som går...

Jupp, det är den som spelas på radion nu! Lite småskön låte =D

Fick igår ett samtal från vakta som undrade om jag kunde börja kl 13 idag istället för halvåtta...haha med dubblet betalt så...okej då ;)

Var ändå uppa halvåtta imorse, och har hunnit med att vika ihop torr tvätt, hänga upp en maskin tvätt, slänga i en ny, fullt diskmaskinen och kört den, plockat ur den och satt i nytt, jag har även sorterat 485974839 st sockar i alla former färger och storlekar och hunnit med 40 minuter på cyklen och en lång dusch! my god im good liksom =D

Är dock väldigt förvirrad....kolla här, igår när jag gick hem från trikken såg det ut så här:
fiiint!

och då kände jag mig ungefär såhär!:


men idag när jag vaknade såg det ut såhär:



Och vet ni!? Nu ser det fanimej ut såhär!!!:



helt sjukt och i maj månad! Men nu har jag bråttom, ska studsa i uniformen och glida ner till trikken!

Ha en strålande dag och hoppas för min skull att snön har smält till jag kommer hem ikväll!

 


Imponerande!

Sagt och gjort, igår efter att jag skrivit i bloggen pallrade jag mig upp på cyklen, i 40 minuter faktiskt. Då kan jag lova det var svårt att stå på benen sen. Jag cyklar i takt med musiken på mp3spelaren så när det kommer en snabb skön låt så cyklar jag snabbt på lätt motstånd och kommer det en lite lugnare låt så ökar jag motståndet och trampar i uppförsbacke =)

Jag är imponerad över mig själv hur jag har kommit fram till att uttrycket: var man är sin egen lyckas smed...stämmer väldigt bra! Man kan inte klaga över sånt som man kan göra nåt åt själv, Jag bestämde mig för att göra gårdagen bra, och jag lyckades!

Jag har egentligen gjort mig själv en väldigt stor tjänst genom massa saker. Att flytta tillbaka till Oslo känns fortfarande som helt rätt, och för varje dag på jobbet så mår jag bättre och bättre. Utan att skryta så har jag nog varit ganska saknad och det är en härlig känsla =)

Nu är det söndagskväll och jag har precis kommit hem från jobbet och ännu en strålande dag på Dovrebanan!
Snart ska det ätas lite god mat och sedan blir det promenad och så får jag väl kanske öppna NSB-biblen och se om det jag lärt mig sitter på näthinnan, för imån är det prov ;) Har en känsla av att det kommer gå galant, men man ska ju aldrig ropa hej förrän man kommit över bäcken, men en bra magkänsla är en bra början =)

Jag är nog lite ond...men bara mot folk jag inte gillar...och det mår ju inte dom sämre av sålänge man håller det för sig själv =P

Ha en fin söndagskväll alla ni bakfulla och inte bakfulla ;)


En lite sämre dag...

Kan väl inte påstå att det är bara skit, men känner mig inte helt på topp idag. Har en ensamhetskänsla i kroppen som jag inte kännt på länge. Skulle ge vadsomhelst för en stor varm famn att få krypa in i och bara gosa. Det är jag sugen på idag...men när inte det alternativet fins precis här och nu så tänkte jag ta mig en halvtimme, 40 minuter kanske på cyklen...det brukar kännas lite bättre efter det. Och sen en lång varm dusch.

Ikväll blir det ju iofs lite helgmys. Taccos med familjen. Det blir bra det =)

Hoppas ni har en fin lördag allihopa, själv ska jag ta tag i mitt liv och vända det här till en bra dag! =)


det är synd, men vems synd?

Var ute en sväng igår med Anita. Det var trevligt, även om klientelet var något äldre än mig, men vad spelar det för roll? =)

Är lite småseg idag men var hemma tidigt igår. Tror mest det är rastlöshet som kryper i mig. Lite mys nu hade inte varit fel...Jag saknar

Nu ska jag sätta igång lite kaffe, sen får det bli min nya bästa vän cyklen en stund...sedan kan man ju alltid mysa med kisbebisarna! Dom börjar bli riktigt stora. Nu har dom liksom börjat få form som katter. Innan har dom ju bara varit små och runda =)

Ha en fin lördga alla goa glada!


RSS 2.0