keep smiling, keep shining =)

Nu ær det næra kæra vænner =) Snart ær man hemma. Blev lite besviken på lønen, trodde faktiskt det skulle vara mer, men å andra sidan hur många tjejr i min ålder får ut 20500 i månaden? Jag ska nog kunna øverleva tror jag. Har børjat dundera på om jag skulle sælja bilen med. Vad ska jag med den till? den står ju bara och førlorar værde som den står nu, och med tanke på att jag har lagt ner det dær med att flytta hem så kan jag ju lika gærna sælja mitt vackra skrælle =P Dær har man ju några tusenlappar att hæmta hem med. Får prata med far om det dær nær jag kommer hem =)

Nydeligt att få sluta klockan tre imorgon, och en timme efter det så sitter man på bussen till gøtet =) Har børjat se fram emot hemresan riktigt mycket nu.

Mycket blandade kænslor. Magkatarren gør sig påmind om dagarna nu. Ær vældigt orolig nu. Men vi løser det =) Får førsøka att inte grubbla så mycket. En dag i taget.

klockan ær nu 23:53 och jag borde verkligen børja packa. nåt plagg får man væl ta med sig ændå, æven om det kommer bli en del shopping i karlskrona =)

Kær førsiktigt baby.

Kos dere =)

keep, keep bleeding

Jupp, ny favoritlåt, kan inte riktigt sluta lyssna på den, den ær så bra!

imån med, och så fredag, sen ær det dags att åka utomlands =) eller hemomlands kanske? =P Whatever. det ska bli kul iaf.

Att han har mage att somna på detta viset. Ville ju så gærna prata med honom. Detta gør ont i precis hela mig. Førsåtr om ni inte førstår, men de tær inte meningen heller.

Næ, får væl ta och lægga mig så jag orkar upp på spinningen imån. Och så måste jag ju packi packi, har inte blivit mycket med det =P hehe woops, fast å andra sidan, det man råkar glømma kan man ju køpa liksom =)

natta!

tiiiirrrssdag!

Jahapp, då var klockan tio då. Redan varit uppe i en och en halv timme. Jag sæger ju att tiden går fort =) Ætit frukost och kørt igång diskmaskinen. jajamen, flink som få. tor jag ska riva fram væskan nu och børja plocka ihop lite klæder och sånt. Men ska inte ha før mig allt før mycket. handlar hellre lite nytt nær man kommer hem =)

Och lørdag ska bli så deilig! shoppa dator och kamera och så ska jag få træffa V!!! Och så komma hem, och så blir det væl krama om alla godisar i familjen och sen blir det samtal till mia =D hihi. Så kul det ska bli.

Idag får det nog bli vilodag från træningen kænner jag. Har ingen lust precis nu, och det ær ju lite annat som måste gøras också. Får ta træning imorgon och på torsdag, sedan blir det semester æven från det i en veckas tid. Oj oj hur ska det gå? jag som kommit  igång så bra! Men det løser sig nog. det ær ju inte som att man kommer sitta still i onødan nær man ær hemma. det ær många som ska hinnas med och træffa! japp, jag har bestæmt mig før att det faktiskt ska bli kul att komma hem =)

Nu ska hær sættas fart! ska dammsuga mitt rum med så det kan fyllas på med nya dammråttor nu nær man ska på semester. hihi.


Kos dere!

haaa deee


fore more days to go

Jaha, så har man gråtit en skvætt ikvæll. Finns inget som gør så ont som nær ens vænner mår dåligt. Men nu ær det nog lite bættre. stackars telfonrækning sæger jag bara, men det kan det va vært ibland. =)

Måndagen avklarad. Och endast fyra arbetsdagar kvar att genomføra. Idag har varit en bra dag. Børjade med att man steg upp vid halv nio, drack kaffe och åt frukost. riktigt mysigt att man hann med att æta med sambosarna. så tråkigt att æta sjælv ju. Sedan var det en timme spinning klockan tio och nær jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen. Ååh så skønt det var. Tog på mig mysbyxor och t-shirt och sedan stædades det før fullt. hela rummet ær skinande rent och alla onødiga papper ær bortsorterade och slængda, Sedan var det jobb klockan 16:00. Riktigt bra dag på jobbet med. Var kul att få jobba med J igen. Har vari lite hispigt sista veckan fram och tillbaka med tider, och jag har insett att jag hamnade med goaste gænget. Ær så mycket mer kul på jobbet nær jag jobbar med de mina!

Imorgon var det inget kul pass med instruktør, så då kan det hænda att man drar sig neråt och trampar 30 minuter på stavgångsmaskin kanske. Vi får se hur det blir. ær ju inte bra att gå in føør hårt nær man inte trænat på några månader, men det ær ju så skønt. och man får så mycket energi! Humøret førændras drastiskt nær man trænar och håller igång!

Måste børja plocka ihop lite smått och gott som ska få æran att åka øver landsgrænsen med ju. Frank pratade med chefen idag, så nu har vi bokat om bussbiljetten och kan åka redan klockan 16! Vilket innebær att vi ær på plats i gøteborg redan klockan 20:05. Åååh så skønt, så får man en stund hos E&A också, kanske att man hinner træffa P med, det var ett tag sen ju. Ska bara høra av mig till syster och berætta om planerna =P kan ju va skønt før dom att veta nær vi kommer indundrandes =D Får gøra det imorgon helt enkelt. Jag tror nog att vi ær vælkomna, ska sponsra antons shop med ju! =D hihihi, deeeiiiliiigt!

Nu ær det læggedax! klockan ær på tok jættemycket, och jag ska va væckarklocka 06:10. Men det går fint. Sover ja mer æn 7 timmar blir jag så otrevlig, så ær det bættre att sova mindre. Japp japp, ju mer man sover, ju trøttare blir man, det kan jag lova. Men nu ær det så dags. En fajt med tandborsten så ær man redo før drømmarnas værld!

sleep tight!

making love out of nothing at all

tidigt avslutat samtal idag, men ska man upp och jobba klockan sex ær det æl rætt vettigt skulle jag tro. Jag borde kanske med sova, jags ka ju trots allt agera veckarklocka imån. Men jag kan ju somna om en stund, men ska ændå stiga upp i tid, ska hinna med att kolla om det ær nåt kul pass på førmiddagen. trænign ær bra på många vis. det bara ær så. finns inget argument i værleden som egentligen håller før att inte træna. 


Landar i gbg på fredag kvæll och på lørdag ska vi shoppa loss i gøteborg var det tænkt. en dator och en kamera och lite sånt skoj får det bli inhandlat, och ett par hørlurar! Mina stackare ær ødelagda och demolerade och misshandlade till oigenkænlighet. en av lurarna ligger i trappen =P Och så ska jag byta ut mina fem piercingar jag har. dax før lite nytt blingbling =P Och nær vi ær klara med det så blir det bil till kaaarrrrlskrroonaa hihi och i veckan ska vi ha en eller två heldagar på salongen hos systra mi =) hihi, kankse inte två heldagar men en stund iaf =) Och så ska jag hæmta mina linser, och så træffa några godingar =) Det blir nog en rætt så trevlig vistelse i karlskrona ændå. Sen blir det tillbaks till hemmet i Oslo och visa Mattson runt. Så hærligt att få visa upp hur man har det!

Har suttit och lyssnat på såå hærlig musik hela kvællen, Bonnie Tyler borde få en guldmedalj. Tankar och kænslor slåss och bubblar och hærjar.

Har bestæmt mig før att jag skulle vilja sluta røka med. Hørde att det tydligen var farligt. Och dyrt som ett jævla helvete ær det också, blir inga penga sparade på det hær viset =P haha men vem fan bryr sig, man lever bara en gång =)

NATTA!

så var det vilodag =)

Jahaa, det är alltså här det känns att ha en nykter söndag i oslo. riktigt trivsamt. Somnade sent, och vaknade sent. Hyrde film igår, det var koseligt. och så åt vi fruktsallad. det var mumsigt. tänkt att nåt så nyttigt kan va så gott!

Vaknade halvtolv idag, hela ligan, utom natassia som var på fest igår. Så jag och frank och jullan åt frukost ihop och hade det trevligt, fast mitt morgonhumör idag var väl inte det bästa, men så är det. Man kan inte va asglad jämt!

Halvfem ska vi träna jag och lilla jullan, så skönt så skönt. just nu är jag inte motiverad för fem öre, men jag vet hur nöjd jag kommer va när det är klart. har bokat upp oss på satsstyrka 30 minuter, sedan får det väl bli en halvtimme på löpbandet skulle jag tro. gött gött gött.

sedan måste jag ta tag och städa mitt rum och börja plocka ihop lite saker som ska med hem på fredag. nu är det nästan så man börjar längta. ska bli så skönt att va ledig, tänk hela nio dagars semester, gode tid vilken känsla, men jag kommer sakna tjejerna på jobbet =)

nu är de dags att sätta fart, så de så!

haa dee

paaaiiin i hela kroppen

Finns det nåt som är skönare än träningsvärk? hmmm nä. Så bra jag är. spinning i tisdags, styrkepass igår och spinnign idag igen, så skönt, men det var så lagom skönt att sätta sig på cyklen idag, första fem minutrarna ntrodde jag att min sista stund var kommen. När jag satte ner ändan på sadeln trodde jag att jag skulle börja lipa, fy fan tänkte jag, det här går inte, så jag var milimeter fårn att hoppa av och gå därifrån, men så innihelvet heller, skam den som ger sig, jag orkade hela passet! så skönt, svetten rinner, pulsen slår så att  det bultar i öronen och kräkreflexerna är maxade. då vet man att man har jobbat. Tog sju svåra år att ta sig upp till hemmet på femte våningen, eftersom jag vägrar hissen =P

På jobbet är det sååå lungt så det ä galet, har stått i kassan hela dagen, dt var ungefär vad jag lyckades med, med min träningsvärk....hehe undrar då hur det blir imån....får stå i kassan då med, kanske jag rentav får hämta mig en pall att sitta på =P haha gött e de. men imån får det bli vilodag. Jobbar kvällen och känner inte för att ta dö på min kropp riktigt än. jag får vilopausa till på lördag =) se om det går nån kul time då.

Blir det besök i helgen? hmmm vi får väl se det =) hade vart kul iaf, om inte annat så ska man ju hem om 9 dagar så då får man ju träffa kändisar då, och när man åker upp igen så har man sällskap.  Gött e det, lita på det.

Ha en deilig torsdagskväll, nu ska jag slänga mig på soffan tror jag bestämt =)
Kosemoseoverdose

nyyyydeligt!

Lustig vecka, tiden rusar iväg, trött är jag. Svårt för att sova om nätterna, vet inte om det kna va för att man pratar i tfn fram till två...hmmm, skulle kunna va en anledning. Men måndagsnatten var det jävligaste jag upplevt på många, många år. La mig vid halv tolv, snurrade, vände och vred, frös och svettades om vartannat. Lyssnade på kjäll höglund, men inte ens det hjälpte. Lyckade somna till vid halvfem-snåret, drömde en satasn läskig mardröm och vaknade efter en kvart och tårarna rann. Somnade om igen vid sex-tiden kanske och steg upp klockan åtta....den dan var rätt sabbad. Var knappt människa till att stå på benen. Att jag bara lyckades göra nåt vettigt på jobbet är en gåta. Ja ja, det har gått över. de två senaste dagarna har varit bra iaf =)

Igår var jag och köpe mig ett träningskort...var helt enkelt tvungen, spelar ingen roll att inte Frida vill, jag vill, och jag ska. Var på spinnign igår, så skönt så skönt. Helt underbart, man känner sig som en ny människa. Och idag var jag på "stramopp" haha, denna norska. men det var ett styrkepass iaf, tungt men kul, asrolig instruktör så det var bara att ta i och se glad ut. efter den timmen gick jag upp i gymet och skulle cykla tänkte jag, men ack, alla cyklar var upptagna så jag gick hem istället.

Nu kom min älsklingssambo Frank hem så nu är det kaffedags!

kos dere!

så trött så trött

Utgång igår igen, stravinsky hamnade vi på. Ganska kul var det, men inte överdrivet. Hemma vid sex i morse. sjukt, men men. så är det. Lagom seg idag. Trött i hela huvudet. Imån jobbar jag kvällen igen. Så får det va, har en del att pyssla med imån.

Nu ska vi se om Mattsson kommer hem, då blir det en stund till vid datorn sen blir det fan sängen.

Nu är det slutfestat på riktigt här i oslo. Usch usch usch fy. Det är bara så helt enkelt, så här kan man inte ha det.

Funderar starkt på att köpa mig ett träningskort. Det hade varit rätt skönt att komma igång med nån form av träning tycker jag. Får ta ett husmöte med Frank om det här. Vet ej om hon är intresserad av det men det återstår att ta reda på.

Ha en trevlig söndag, det lilla som återstår.

13 dagar kvar, sen är det sverige-besök. hmpf.

god natt för fan

nu kænns det...

Att man har jobbat som ett svin. och att man sen somnade 03:30 inatt och sedan steg upp halv nio gør væl inte att man blir piggare heller. Och sedan ska man upp och jobba imån igen. jaja, det går nog bra =) Men det blir mpnga timmar mot vad man ær van vid =P 7 timmar och en kvart, det ær en lång arbetsdag det =P Och nu før tiden ær det så sjukt lugnt på jobbet så det ær rysligt. Idag fick jag till och med sluta en timme tidigare, och det var så deiligt! Nu har ju alla galningar bytt klart sina julklappar och hærjat klart, och fattiga som kyrkråttor ær dom, så bonusen på denna månadens omsættning lær ju inte vara skyhøg, men vad faen gør det nær lønen ær bra ændå =P

Igår blev vi ruskigt nervøsa och trodde att vi skulle behøva betala 50% i skatt på denna lønen før att vi var sega med skattekorten, så var dock inte fallet, och hu jeda mig vilken tur det var, før hade det varit så så hade jag slagit ihjæl nån! Men det behøver vi ju inte fundera på mer, eftersom vi kommer få ut allt vi førtjænar =D haha så sjukt hærligt, få ut så sjuukt mycket penga, och åka hem till sverige samma dag som lønen landar på kontot, då ska det handlas! moahahaha!!

Idag var jag på tøyen och lingningskontoret och skickade efter ett nytt skattekort, så att allt blir som det ska nøsta månad med! hihi.

Och så var det det dær med att inte festa så mkt...... ja ja man lever bara en gång, så varfør spara pengar liksom? Kul att kænna sig rik! Tycker ni inte? hahaha......

Nu vøntar jag bara på att mitt nya bankomatkort ska komma så jag kan børja gøra av med pengar igen, tsss, hihi inte før att man sparar bara før att kortet ær spærrat, men ændå....

Nu ær det tamejfæn sængen som gæller gott folk, lita på att jag kommer sova gott =D

Jag ær i oslo med ditt ex nen det ær inget mellan oss, vi bara lallar runt på karl-johan och førsøker komma loss!

Jag ær inte i oslo med ditt ex, och jag lallar fan inte på karl-johan, men vilken underbar låt det ær =)

Nu blev det vinter =(

Brrrrrrr!!!!! Snöat har det gjort och vitt är det på marken, fryser gör jag bara jag tänker på det. Huuu, fast kan ju erkänna att jag ser ju hellre att vintern kommer på riktigt nu och ser till att försvinna sen så det blir vår, istället för att snön och kylan kommer sådär framåt mars, då blir man ju precis knäckt. Jag är ändå imponerad av mig själv för att jag tar snön så positivt, vanligtvis brukar jag deppa ihop, men icke =) det har jag inte tid med, det är för mycket som är bra runt omkring för att lite snö ska kunna förstöra det =D Kan leva länge på minnena från nyår, Som vi skrattade och härjade hela kvällen och natten. hehe odrägligt fulla var vi allihopa tror jag minsann.

Men usch så segt det är att jobba kväll... iaf när ingen är hemma här. Men igår var rätt bra =) Sandra var på besök över dagen, så jag var flink nog att fixa henne en anställningsintervju =) hehe, så coolt, svenskarna invaderar H&M! Men det var ju vårt H&M först.... =P

Och endast 16 dagar kvar till man är ledig nio långa dagar.... och till man får lönen från december.... Jag är rätt säker på att jag kommer att skrika rätt högt när lönespecen landar =D

Nu ska jag ta en dusch, och se om blodet tinar i ådrorna, och sedan får det bli en kaffe, och varför inte dagens första cigg? Den kan man unna sig nu tycker jag allt att det känns som =)

HaaDeee =D


"Jag kastar sakta!"

Oj som fan vilket nyårsfirande! Så jävla kul vi hade, helt galet. Var på fest hos en kille från karlskrona, så deiligt. När vi kom så hade dom dukat upp långbord. Brist på möbler stör inte en enda människa när man kompenserar upp med livlig fantasi! Dom hade on om sittplatser, men löste det genom att lägga en snowboard över stolar, och vips så blev det en soffa. Långbord var heller inget dom hade på vinden så dom rev ner en dörr och la på det lilla köksbordet och ett, tu, tre så blev det långbord! Dukar var heller inget som låg på lager i linneskåpet så dom tjåtade ner gardinerna och bredde ut över långbordet och så var nyårsmiddagen räddad! så kul det var! såg dock lite roligt ut när dörrhandtaget på "bordet" knölade sig iunder "duken" hahaha.

Och maten hade dom varit flinka med, fläskfilé, kycklingfilé, pastasallad och dressing, så gott så gott! Riktigt härligt gäng, Sjukt bara att man hamnar på fest i oslo där 90% av deltagarna var karlskroniter!! haha så sjukt. Mycket dricka blev det och stämningen var på topp! pilar och skumtomtar ven genom rummet hela kvällen och musiken spelades på hög volym =)

Tolvslaget spenderades ute i en enorm park, och även där var stämningen skyhög! Galet mycket folk och raketer för hur många nyårsfiranden som helst, smällde galet mycket och var nyyyydeligt! Sedan när det hade smällt klart så attackerades rutchkanan och klätterställningen av ett gäng galna karlskroniter och roligt var det! haha

Som hemma fast bättre!
Märkligt dock att man kan hamna på fest med karlskroniter och inte känna igen dom. mmm men det var rätt skönt ändå. =)

Så nöjd, så nöjd. 2008 blir ett bra år, det är jag rätt säker på =)
Nytt år, nya möjligheter!

Nu blir det lugnt med festandet på ett tag. Så kan man inte fortsätta. Har blivit lite väl mycket på senare tiden =P
Tanken var ju inte att man skulle lyckas festa upp en H&M-lön liksom =P haha

Om 18 dagar är tiden inne för ett besök i karlskrona, undrar hur det kommer kännas, ska bli kul att ta reda på =)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

       

RSS 2.0