Vad ær kærlek?

Nær det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka.
Nær du fnissar som en liten flicka.
Nær man kænner nåt man can`t denied, When the eagles fly, over mountain high.
Nær all oro ær som bortblåst och førsvunnen.
Nær simba återvænder i lejonkungen.
Nær man bara drar replik før att slippa krångla,
Min pappa ær rik, vill du hångla?

Om man spærrar upp sina øgon, och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut
Det har egentligen inte hit att høra, det ær bara en grejj man kan gøra.
Nær jag dansat  med elin en sommarnatt lång
Och vi satt på en parkbænk, jag var kær, hon drack rom.
Nær elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina øgon och kræktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett løv
Våga chansa och se hur det går.
Vad ær fegt, vad ær mod?
What is loove, what is love?
baby dont hurt me, dont hurt me no more =)

Bjørn Gustavsson, du ær kærlek før mig!
hahahaha

vårkänslor!

Åååh underbart väder! Vårkänslor som spritter i kroppen så man strålar ikapp med solen! Helt underbart. OCh så steg man upp med tuppen och var på spinning. Så skönt så det är inte sant. Musik på hög nivå och allmäntillståndet är suveränt! Är så glad så glad.

Och så ser det ut som att man har fått sig ett jobb till. Härligt att utöka H&M-lönen lite grann. För det kan ju behövas, eller vad säger ni? ;)

Jag saknar guitarhero...... Frank, hur löser vi detta, abstinensen tar kål på mig!
HAHAHA

Och så mailade jag john-greger och tackade nej till intervjun för ving som reseledare, har tänkt över det här och kommit fram till att jag är inte redo för att ge tillbaka mitt personalkort från H&M riktigt än =P

Ikväll ska jag ringa far med och säga åt honom att sälja min älskade bil. Har ingen nytta av den här och jag tänker ju inte flytta hem för bilens skull liksom.... Är rätt säker på att jag kommer älska min nästa bil med.... =D
Nu är det kaffedags, för snart ska jag gå till jobbet. Och då får jag träffa J! Har saknat henne, har ju knappt sett henne denna veckan!

Bara hoppas att ryggen överlever ryddningen ikväll....*suck*

Haaaa deeee!


bjuuutifull!

Om en kille köper ett brythjäta när han är 14 år, och bestämmer sig för att: Det här ska jag ge till världens vackraste tjej. Under elva års tid frågar folk men vem är världens vackraste tjej då? Det vet jag när jag träffar henne, svarar han. Om du sen en kväll kommer hem och får nio röda rosor så skapas ju ett frågetecken. Nio?? När det sen är dax att gå och lägga sig och du finner den tioende rosen på kudden och bredvid denne ligger ett vackert inslaget litet paket. Du öppnar paketet och finner det vackraste silverhalsbandet med en berlock i form av ett hjärta med glittrande stenar. Du vrider på dig för att han ska kunna knäppa smycket runt din hals, men han säger: Vänta, det är inte helt komplett än, han knäpper loss sitt eget halsband och tar av ena halvan av brythjärtat och trär på det på kjedjan bredvid det glittrande silverhjärtat och säger: Jag vill att du ska ha detta. Du betyder så mycket för mig, och jag älskar dig.

Vad svarar du då?

JAG GRÄT!

Du värmer mig långt in i själen, darling!

februari

det är snö som regnar bort, ibland är det kallt och ibland är det varmt.

Jag längtar till helgen =D

nu är det mycket!

Hahaha, INGEN RISK!

det var gött att få komma till karlskrona =D Men ack så skönt det var att få komma hem igen! Gjorde ju av med en del pengar.....men vadå....att få bränna 10,000 på en vecka gör man inte varje dag, och det var värt varenda öre! Fick ju en hel del kul saker för de!

Och så har man haft besök en vecka, eller ja, nio dagar. Helt underbart =) Och denna presenten.....Så mycket mer värd än alla prylar på jorden....den värmde. Tack darling!!! Den ska för alltid vara på!

Och igår var det utgång, himla trevligt! Men oj vilket bråk hahahaha, dumma jävla brudar! Faan vad kul det var, det var så vakten backade.....hahaha Och så Frank och jag, aah det var dagens!

Och nästa helg blir det mer besök! Det ska bli kul, då blir det fest igen =P hehe, gött e de

Nu har jag inte tid med det här tullet längre, nu ringer ju snart telefonen! =D

haaa deee =D

RSS 2.0