var är sommaren?

Är helt slut som människa. vem suger mig tom på energi utan att ge tillbaka? Städade iaf hela lägenheten igår från golv till tak, så nu kan dom få komma och spela in en reklamfilm så som här luktar citron och blänker! =) Har bara sovrummet kvar, det blev ju en del saker som samlades där när jag hade plockat undan överallt annan stans =P Och så var det ju 17:e maj här i söndags, den stora festdagen i norge, så den 16:e var vi ute, och det innebär ju att man använder kläder för ovanlighetens skull, då jag i normala fall använder uniform halva dagen, och mysbyxor för resten....så alla mina kläder låg på golvet i en förlorad kamp om att bli använda, så nu ska jag trycka tillbaka dom på sin plats, kankse får rensa ut en gång till...vad ska jag med kläder till liksom? Gud vad jag svamlar, det bara bubblar, och jag tänker inte stoppa det...

Den 16:e maj hade vi iaf riktigt mysigt. Satt i sofienbergsparken heeela dagen, grillade snackade skit och drack öl, öl och mera öl, och tillochmed lite champagne, Lilla Fridis fyllde ju faktiskt 23 =D Härligt att hon blev glad för skorna, det gjorde vi riktigt bra!

Och så tillbaka till framtiden...Vad händer, och vem styr, jag känner att jag glider iväg, men från vad? och till vad?Segelbåt? Flytta hem? flytta till egen lägenhet? Byta jobb? Nääää, de kan jag inte göra, med den lönen, fy fan, helt galet ju. Hade fått in massa pengar sist lönen kom, så jag var ju bara tvungen att ringa lönetanten och fråga vad som hänt, eftersom jag inte hade fått någon lönespec heller, så jag frågade henne om alla pengar verkligen var bara mina, kankse semesterpengarna kom för tidigt? Men nej då, det var bara rätt så mycket övertid! (Gratulerar till mig!) Hon bara skrattade åt mig, Så 18000 in på sparkontot och så shopping och leva livet för resten! hihi jag kan leva med det.

HAr iaf en veckas semesterom två veckor, den ska njutas! Ska hem till mamma och ta hand om henne och bli omhändertagen av henne, gosa med Elin och Mia och kanske Smulan och Jonas och alla mina godisar! Åh jag längtar!

Nu ska jag gå och se om det finns nåt gott att äta! Har ju hela frysen full med svensk god mat =D hihi

puss & kram, ses på stan



RSS 2.0