Imorgon var idag igår...eller hur?

Men idag är det dagen med stort D och ett nytt kapitel i livet kan snart börjas skrivas...Fick hem brevet om att jag blivit antagen plats på sunnland skola i Drammen som konduktörsaspirant...Helt sjukt. Ibörjan ville jag knappt söka, men tvingade mig, sen var jag bra nära att tacka nej till intervju, och när jag sen gått vidare till helsecheck så var det på gränsen...Men nu när jag fått klarsignal så har jag faktistk börjat längta och glädja mig till det här. Har denna sommaren kännt att caféen inte gett mig så väldigt mycket, som jag skrivit i ett tidigare inlägg, det är ingen utmaning längre, jag kan det. Lite för bra kanske? Och jag har kommit på att det kanske är därför jag hunnit med så många olika jobb i mitt liv för att det helt enkelt varit för lätt? Okej, servitrisyrket gav jag upp pga av alla skitstövlar, för det ÄR en utmaning, men som hemtjänst? Kokerska? Mest för att det sket sig med Karin, Butiksbiträde? Just could´nt stand it...I NSB Meny Café har jag trivts, men det schemat jag gått på kan få mig att kräkas plus att folk handlar ju inte längre...det är ingenting, nothing, nada att göra, men mina tankar har ju varit att det här med konduktör kankse är fööör bra? Lite för mycket att förhålla sig till, men ju mer jag tänker på det, ju mer ser jag fram emot det....Min stora fråga nu är bara lönen, men den frågan får man ju ta upp med chefen...Jag menar, alla jag pratat med har sagt att lönen går upp masssooor när man blir konduktör...ingångslönen för aspiranter är 40,000 mindre/år än vad jag har nu...jag är alltså närmre trinn 2 i kond.lön nu, som service...Så...jag hoppas ju att jag får börja där =) Men det tror jag nog ska gå bra.

Imorgon ska jag ringa tjenestekontoret och höra hur våra scheman ser ut sista veckan i september, för jag vill gärna ha lite semester innan jag börjar skolan. Sola bada och dricka och äta gott bara för det har varit pisssommar här!

Har i övrigt haft en bra dag och hunnit med att träffa Stein en lite sväng. Han låg och sov så sött i sängen när jag kom hem så =)

Nu har jag tagit mig två öl och firat min framgång och nu är det hög tid för sängen, för imån ska jag upp och dammsuga innanjobbet!

puss o natti på er!!!

Hjärndöd???

eller bara förvirring?

Måste bara berätta om ren idioti, som råkade drabba mig igår...Satt på trikken på väg till jobbet och kom på att Nanna skulle ju till Bergen på torsdagen! Då kanske hon är på uppehållsrummet nu, så jag drog iväg ett sms till henne och frågade, för jag saknar min kamera jag glömde hos henne...iaf när jag skickat iväg smset så kom jag på min dumhet, Det är ju söndag, inte torsdag, så jag gick in på meddelande och skulle skicka ett förlåt för att jag tog fel på dag....och såg att det var inte bara dag jag hade tagit fel på, jag hade nämligen skickat det här smset till ingen mindre än Pappa....Och han var ju ivartfall inte på uppehållsrummet...fick ett sms tillbaka att han var och plockade svamp =P Bad om ursäkt för min dumhet och sa att han gärna fick plocka en kantarell eller två till mig med =D

Har iaf gratulerat mig för nytt jobb genom att gå och sola, köpa fem nya tröjor, varav faktiskt bara en var enfärgad! (Stor bedrift av mig, som tycker att enkelt är lätt, så att säga...) Och så köpte jag mig en cheesburgermeny på BK som jag smaskade i mig i sängen på hotellet. Rätt äckligt men ganska gott!

Imån blir det en tur med trillevagn över fjället, såååå fiint sååå =P Jaja, imån vid den här tiden ligger jag hemma i min egna säng iaf!

God natt alla ni som orkar med att läsa här! =D

Back in Bergen

Längesen jag hade övernattningsturer känns det som? Och idag var en av de värre...mensvärk, förkylning, huvudvärk och sisådär medarbetare...men ändå en av de bättre dagarna. Fick ett samtal av en av de som rekryterar konduktörer...Han frågade vad jag hade för adress, jag svarade och så frågade jag glatt om han skulle skicka brev till mig. Svaret var ja..så blev jag tyst och han sa, du behöver inte va nervös, det är ett positivt brev!!!!!!!!!! FÖRSTÅR NI!?!?!?! JAG SKA BLI KONDUKTÖR!!!!

Eller, ja gå i skolan iaf för det, så får vi se om det går bra, men jag gleder mig nåt helt vansinnigt! Är trött på den jävla kaffebryggaren och pölsegrillen.....ååååh det här blir så braaaaa!!!!

Nu ska jag, om jag inte får tag på nån som vill ha en öl, gå och sola lite och kanske unna mig en tröja eller en diamnatring eller nåt!!!! hohohoohohh


mycket vettigt gjort....

Oh jo då, jobbar sent idag. det känns magiskt. Var lääängesen. Har ramme från två men behöver inte möta upp förrän halvfyra. gött gött gött. Så idag har jag fått lite viktiga saker ordnat, Har tex målat tånaglarna =P Har även satt igång en maskin tvätt med lite strumpor ^^ och så har jag storstädat hela köket...Får jag sen ut tummarna ännu en bit så kan det hända att golven blir torkade och att min namnskylt kommer upp på brevlådan...hehe. Det är skönt att kunna ta allt lugnt...Även om det där namnet på brevlådan kanske hade varit fint att få upp?

Blir ett kort inlägg precis nu, för jag sitter vid mitt mest onödiga köp nånsin: Minidatorn...Vi har aldrig blivit bästisar. Ibland nån gång kan det hända att jag tycker den är okej som sällskap, men oftast i brist på annat...

Nähä, nu har väl tårna torkat så då är det väl bara att köra igång igen =)

haaa deee!

Gratulationer?

Har ett antal gånger senaste veckan fått gratulationer för nya jobbet!?! Är det nån som vet nåt som inte jag vet eller? Helt sjukt. Jag tackar för det och svarar att, jaha, vad vet du som inte jag vet? Skulle ju va märkligt att nåt sånt har kommit ut innan jag fått något klart svar? Eller? Jojo man kan ju hoppas att dom vet rätt iaf, isåfall är det ju bra. Lite jobbigare om man skulle få ett nej sen och så berätta det för folk...ja ja den tiden den sorgen...

Har i övrigt haft en bra dagäven om jag inte sovit väldigt mycket bättre inatt. Vaknadeväl iaf tre-fyra gånger, sista gången halv sex när snutt kom och la sig...50 min senare var det min tur att stiga upp. Tjoho, och dagen börjar med att jag trampar i världens insjö som samlat där stigen börjar där jag måste gå för att gå till trikken, så vattnet rann ner i mina pumps...påminner mig om den där pixiboken om tjejen, eller var hon prinsessa? Som har hela sin fina röda klacksko full med vatten...nån som minns? Så kände jag mig iaf...Kommer ner till trikken och åker väl en tre hållplatser när den j*vla pakkisfamiljen eller vad fan det var, dånar in och tjoar och luktar nåt så gud förbannat så mina inälvor vänder sig och snörper ihop hela mitt innanmäte...Vad är det för lukt!?!?

Men på jobbet var det bra iaf! Jobbade först med en konduktör från Bergen och hon och jag hade väldigt trevligt. Satt och pratade skit och skrattade mest hela turen, och på vägen tillbaka var det en Oslo-konduktör och det var minst lika trevligt. Massa pissprat och kaffe och turen gick fort. Imån jobbar jag eftermiddag...herregud har glömt hur det känns, Men ska bli gott. Det dumma är att det då dröjer längre tid till jag träffar snutt, men misstänker att det inte tar längre tid än till jag slutar nån gång mellan nio och halv elva på kvällen =)

Just nu ligger han inne i sängen och snarkar...gick och la mig med honom en stund men blev så full i skratt av hans snarkningar så jag var tvungen att gå ut för att inte väcka honom...hoho så då tänkte jag att då skriver jag av mig mina tankar här och så går jag och plockar iordning lite här =)

Förresten så fick han mig att skratta innan idag....hade inga rena strumpor så han var och köpte nya...Är det manligt? Inte likt honom, tror bara inte han vågade be mig sätta igång en maskin tvätt, eller fråga om han fick låna tvättmaskinen...Intemycket han har varit varken i baracken eller hemma i Stokke sen vi träffades...*fniss*

nähä, plocka var det ja, diskmaskinen vrålade för en stund sen att den var klar med, så det kan man ju ta tag i =)

Have a nice evening =D

Förresten, bara en sak till, jag saknar mina systrar lite. Känns som det var längesen jag såg dom. Eller pratade med dom...kan ringa storasystern, hon kom visst från Rhodos inatt den lilla grisen =) Den lilla är ju på kreta, var det va? Grisar det är dom allihopa, allihopa....*Sjunges med melodin till morsgrisar* höhö

onsdag eller?

Dagarna flyter ihop och månaderna går fortare än veckorna...Tror jag har kommit fram till varför jag börjar tröttna på jobbet. Det är ingen utmaning längre...Det händer ingenting. Även om det är nytt folk varenda dag så är det alltid detsamma. En kaffe tack, jaha en kaffe ja, stor eller liten? Liten ja, 25 kr då tack....Var toaletten är? Jo bakom de röda säterna. Ja precis där....Vilken tid är vi på gol? 11.01, Det står på din biljett...jaha tack tack...aaaaarrrhgh! Så känns det precis nu...

Men annars har jag haft en bra dag faktiskt! Lagade stekt lax, pasta och hollandaisesås till älsklingen kom hem..nu ligger han och snarkar bredvid mig här i soffan. Är så skönt att bara ha honom här. Kunna klappa eller pussa på honom när man vill. Drygt bara att han ska iväg och jobba snart igen...suck.
Bara det inte blir som igår. Gick och la mig klockan tio, somnade ganska fort, vaknade halv elva, somnade om, vaknade elva, somnade om, vaknade vid två....bla bla bla, sen vid halv fem och så strax innan klockan ringde kvart över sex...steg upp som en zombie och skötte vardagssysslorna på ren rutin och traskade till jobbet som i dvala...måtte jag få sova mer inatt...märkligt hur fort man vänjer sig vid att ha någon att krypa ner med...Har vi tur så slutar han lite tidigare inatt och kan komma och krypa ner hos mig en timme eller två iaf =)

Nu ska jag zappa på tv för det har jag knappt gjort sen jag fick den, och så ska jag kelas lite smyg med min lilla snarkgris här =)

woopwoop!

frustrerande eller vad?

Eftersom Stein Egil skulle jobba natten hela veckan och jag och Nanna råkade vara lediga både igår och idag tillsammans så tänkte ju jag att då kan jag åka ut till henne i Moss och dricka lite gott och prata skit och sova där till idag. Givetvis så spöregnade det så Stein blev ledig....och idag när jag är hemma så ska han jobba...skulle börja tio ikväll men blev inringd klockan sju...Men vi fick ju iaf äta ihop och sova ett par timmar på soffan..tjoho..
Hade dock trevligt med Nanna. Drack färgglada drinkar och irish... ;) Resulterade i at vi blev dyngraka båda två och somnade runt fyra =P hehe

Har mer och mer börjat fundera på meningen med livet...inte så drastiskt som det kanske låter...men man jobbar större delen av sin vakna tid, tjänar pengar, gör av med dom, förökar sig och så dör man...Thats it?

Tror höstdeprissionen har börjat omringa mig, börjar så sakta svepa runt mig som ett dis...Schemat jag jobbar på håller även det på att ta knäcken på mig. Längtar inte mycket efter att gå till jobbet imån...Skulle kunna spy på hela grejjen faktiskt...och hur mycket man än plockar här hemma så känns det iaf bara uppställt, varför plocka överhuvudtaget? Idag ger jag fan i allt. Fick räcka med att sätta igång en maskin disk och plocka ur den när den var klar...vet inte om det är för att jag har varit smått bakfull, men fy som jag inte är trevlig idag...orkar inte, vill inte, känner inte för det...kanske bara skulle gå och lägga sig för natten? Två tidiga turer till....jag kräks..vakna av den jävla klockan varenda morgon...

Är iaf gla i min Stein Egil =) Även om han jobbar som en gris...nästan så man längtar till vintern för att då kan dom inte lägga asfalt...plus att då går jag förhoppningsvis i skolan så då kankse vi får lite tid ihop? Jaja vem vet, den som lever får se....

God natt!

så var det måndag =)

Ja och så var helgen över. Äckligt hur fort tiden går...och så har hösten börjat smyga sig på. Idag skiner visserligen solen, men i fredags när jag gick hem från trikken så höl jag på att börja gråta när två gula löv retfullt trillade ner framför näsan på mig...Men men, så är det bara. Har man lite tur så kan man ta sig en tur till solen nån gång i höst/vinter...

I lördags var vi ute en tur. Älskling hämtade mig när jag kom från jobbet vid halvelva, och förresten så hörde jag Lars Winnerbäck tio sekunder då. Han hade konsert på Operataket. Och så ledsen jag var för att jag inte kunde se den =( men det gick ju bra ändå =) Iaf, hem och byta om och måla på lite mer mascara. Dracka lite drinkar och nån öl här hemma så tog vi Taxi ner till byen. Första stopp blev på grönland. Ville presentera Stein Egil för Aimar och Henrik...Ingen homofobi, men inte helt bekväm heller kan man väl säga... =P Sedan traskade vi vidae och skulle möta Silje. Mötte henne på Karl Johan, sketafull =P Hon hade ramlat fem gånger på grund av sina skor och slagit ut halva framtanden...stackare. Men hon verkade någorlunda nöjd ändå trots att hon läspade =P

Sedan gick jag och snutt till hard rock café och drack några drinkar och pratade skit med lite folk där, och när klockan närmade sig tre så bestämde vi oss för att gå upp till burger king och få i oss lite fyllemat ;P Började gå Karl Johan upp igen, och utanför Grand Hotell så står en buss. Tuff buss tänkte jag, i samma släng som jag får syn på Lars winnerbäck i egen hög person...jag spärrade upp ögonen och frågade Stein Egil om jag skulle gå och prata med honom, nej det kan jag inte göra tänkte jag, men kände att jag bara var tvungen...Så jag tog mod till mig och gick fram och sa hej och berättade att jag tyckte han var fantastisk och att systrarna och mamma med var väldigt glada för han och hans musik...Så frågade jag om jag fick en autograf, men hittade ingen penna och kom ju fram till att jag hade ju kameran med mig och en bild säger mer än tusen ord...Så så blev det!

Stein Egil får den höga äran att vara fotograf och bra blev det:

Vid det här laget hade jag glömt hur ledsen jag var för att jag inte kunde gå på konserten, jag hade ju trots allt både fått höra honom, se honom och krama honom...hehe det var bara såå bra =)

Nu ska jag gå ut i köket för att se hur det går med min måndagsstek! =D Sedan blir det väl att plocka undan lite här. Det är märkligt, så lite som man är hemma och ändå plockas det fram grejjer hela tiden...Och så ska jag torka golvet tänkte jag, eftersom vi tog oss en söndagstur igår till Svinesund för att handla hem lite bra-och-ha-saker. Mest egentligen för att ha nåt att göra, men jag fick tag på en golvmopp iaf, och skurmedel som luktar citron ;) hihi

have a nice day!


myskväll var ordet

Satt hemma igår, bara jag och snutt. Dravk öl och irish och bara satt och pratade. Pratade om allt mellan himmel och jord och om livets orättvisor. Både bra och dåliga saker. Skulle egentligen gått ut en sväng men hade bara så bra hemma vi två ensamma så vi blev sittandes i soffan =) Spelade lite yatzy och tjabbade lite om vem som egentligen vann =P

Så blandade han irish och så blev jag sketfull...hehe hamnade väl i säng vid halvtvå eller nåt =)

Idag tar vi en liten tur på bergensbanan och sena tar vi helg på allvar =)

Trevlig helg go vänner =)

höstdepp eller pms?

För första gången på månader rinner tårarna. Kan inte hjälpa det och känner inte för att stoppa det...Har ingen aning om varför...Försökte byta den satans vakten på lördag men det verkar vara svårare än att återuppliva en död...just not ment to be...det kunde jag ju räkna ut med...vad som helst. När jag slutade jobbet mötte jag Nanna ochtog en snabb kaffe med henne innan hon skulle jobba, sedan var jag och kopierade en nyckel till min kära =) När jag kom hem så skrek soffan mitt namn, men jag stod emot, och började vika ihop tvätten faktiskt (!!!) Sedan fick jag hota mig själv till att dammsuga sedan laga lite mat. Har även plockat ur diskmaskinen och satt igång en maskin tvätt...Vet inte hur jag lyckades men det gick. Ikväll ska jag släpa mig in i sängen senast nio tror jag...Sova är bra när man är nere, för då känner man inget. Får bara hoppas det är bättre imån, men lördagshelvetet är ju fortfarande framför mig....pucko...

Har lust att skriva alla fula ord jag bara kan, men vad spelar det för roll? Jag får väl försöka lära känna min iPhone istället eller gå och duscha och spola ner tårarna i avloppet, sätta på en film, en kopp te kanske? Tänk vad mycket man kan göra, och ändå vet jag att inte ett skit av det kommer orkas med...

Bitterfitta jag vet, men så är det bara....

Saknar min snutt...mycket nu. Inte mycket vi har slitit på varandra denna veckan...pissjobb har vi...faktiskt...lite ibland...nu ska jag gå och snyta mig så inte snoret rinner ner på min fantastiska vita IKEA-soffa som jag numera bor i....


föll för grupptrycket =P

Ja så har man fullfört ännu en dag på jobbet. Idag var det tillochmed så man faktiskt fick jobba lite =) I like it alot. Utmana mina skills bakom disken där i min tågvagn =D När det blev som mest så fick jag lite hjälp i kassan av konduktören. Jag undrar hur jag ska överlevas utan dom sen när jag ska bli kond själv? Jag komer ju jobba på lokalen och dom kommer köra på på sina regionturer...det kommer nog bli lite vemodigt. Men förhoppningsvis ser man dom lite ibland på uppehållsrummet...och i värsta fall så får man väl åka mellan tr.heim och oslo och bergen och oslo på sina lediga dagar! hehe får hoppas det inte blir sååå illa =)

Och eftersom jag var på telekiosken igår för att se om jag kunde öppna abonnemang med svenskt personnummer eller norskt d-nummer, så var jag tillbaka idag för att höra resultatet. Summan av kademumman blev att jag gick därifrån med en iPhone och ett stort leende. Det varade helt till jag kommit hem och undrade vad jag skulle med den till...och allrahelst när den visade sig vara ett hujedamig till iq-test....och jag fattar noll...så nu sitter jag här och trycker och knapprar och laddar hem applikationer och laddar ner låtar och matar in....jösses, vissa dagar får man inget vettigti gjort alls. Men jag har det bra här i min lilla värld uppe på vinden... =D

Nu borde jag vika ihop min tvätt som jag skrivit om i de senaste inläggen men som fortfarande hänger kvar...som en groda utan ben var det ja....Hopplös var mitt förnamn =P

En kopp te kanske, medans låtarna tankas över till telefonen? eller fixa till den ena naglen som inte blev så bra igår? Eller bara skita i allt och sitta kvar här? hehe ja varför inte...även om en promenad borde stå högst på listan... =)

Ha en fin kväll vännerna =)

linserna kliar men naglarna blev fina =D

Ohoj, har varit några snabba dagar här! Åkte till tr.heim i torsdag, tillbaka på fredagen och så jobbade jag kvällen i lördags och så tillbaka till tr.heim i söndags...Kom väldigt tidigt till Jobbet då för jag fick skjuts av S-E. Kom upp på uppehållsrummet och kollade listorna, så står det nåt helt obegripligt på mig. Visste ju att det var buss till Hamar, men på mig så stod det Pass319-edv-bussköring-hamar serv tr.heim, så jag ringde vakta och frågade vad han ville jag skulle göra. Jo tåg 319 till eidsvoll och så buss därifrån till Hamar för att rigga café och sen servera fram till tr.heim. Jaha när går tåg 319 då? (då var kl 13:34) Jo då det går från spår tolv 13:37...HEJ DÅ! skrek jag och så sprang jag, och hann gjorde jag ;) Fick mig en kaffe och slappade 40 minuter, för att sedan hoppa på bussen och slappa ännu en timme för att sedan rigga café och vänta på min kollega och passagerarna. På under en och en halv timme hade vi sålt ut alla korvarna och när vi närmade oss dombås var det mesta tomt då hade vi slagit budsjettet på 13000 för längesen....sålde för ca 20,000 totalt...tänk då om vi haft mer varor...En och en halv timme sena till tr.heim, men hann iaf träffa Elise och ta en öl med henne innan jag somnade som en bebis på hotellet =)

Söndagen skulle vi hem igen med morgontåget och allt gick strålande fint helt fram till Lillehammar, när man känner att man nästan är hemma, bara två timmar kvar...så blir vi stående för att ett godståg spärrar spåret på sträckningen framför oss....en timme sen in till Oslo. Jo jo och så kasta sig på t-banan för att få en möjlighet att träffa S-E...åkte med honom i lastbilen ett par timmar, kom hem vid elva och tvärdog nästan på direkten...tjugo över fem i morse kom S-E hem och kröp ner under täcket, han somnade tvärt och jag somnade om lika fort, för att bli väckt 50 minuter senare av klockan...upp och hoppa, dax för jobb. Har haft en bra dag på jobb och i tid var vi. Gick på oslo city en timme eller två eller vad det blev, och fick köpt ett par BHar och ett par mysbyxor =D moahaha, för det behövde jag...(?) Köpte en väldigt söt tröja också, en grön faktiskt. fin grön =)

Och så unnade jag mig ett nagelkit. Har ganska fina naglar i mig själv nu, så jag köpte ett kit bara för att kunna lägga på ett lager gelé och få dom lite fräsha. Gillar att ha fina naglar. La bara tippar på ett pekfinger och en tumme. Pekfingret får aldrig en chans att växa för den naglen blir misshandlad av kassaterminalen på jobbet och tummen är väl bara allmänt utsatt eller nåt...Så här blev det iaf:



Ganska bra för att va hobbyamatör tycker jag =D Kollar man fort så är det RIKTIGT snyggt =D Som lillan sa: Om man springer fort och ler mycket är det ingen som hinner se att man är ful =D hehe gillar den.

Nu ska jag vika ihop min tvätt och se om jag orkar mig in i duschen =)

Ha en fin kväll allihopa!


utsliten redan på förmiddagen...

Vaknade helt av mig själv halvnio i morse =) Helt perfekt. Studsade upp och satte igång en maskin tvätt och packade ur väskan från karlskrona...hhrrmm som har stått en stund =P Men vet ni, det är ingen som kan gnälla för den har inte stört någon! =D höhöh hängde tvätten och satte igång en till. Plockat lite allmänt och fixat och donat, och i tillägg till det så har jag hunnit med att jaga ut en geting och slå ihjäl en annan. Det skulle varit filmat tror jag. Efter att ha överlevt båda dom prövningarna kan jag skratta åt det. Fy fan vad det måste se dumt ut när jag står här bakom dörrarna och nästan gråter av panik samtidigt som jag försöka hålla koll på odjuren...Måste köpa en flugsmäcka eller fem. Sånna som är elektriska, funkar dom på getingar också? Isåfall vill jag ha en sån med en diameter på två meter....Vet inte varför, men här är vansinnigt mycket getingar. SÅ nu sitter jag här i min störtvarma vindslägenhet och svettas för att jag inte vågar öppna fönsterna...

Jobb vid halvfyra, och så skulle snutt hämta mig efter det =) Hinner väl med lite mys innan det är dags för ännu en tur till tr.heim imån. Fyyysch, buss till Hamar, och med en kollega som inte är min favorit. Jag är förmodligen inte hennes heller....Men men, det får gå =)

Trevlig helg alla vänner!

fredagen den 13e....

Lite jobbigt. Jag är nog lite superspitious....vad fan heter det på svenska? Vet inte ens om jag stavade det rätt...Blev hjärnsläpp totalt. men jag vet vad jag menar iaf =D Ja ja, vi får väl se om vi tar oss till Oslo i eftermiddag, oskadda ;)

Ligger just nu på hotellet i tr.heim. Har varit nere och ätit lite frukost och druckit lite kaffe. Var så dödens trött igår så tvärdäckade strax efter elva och vaknade av mig själv vid åtta i morse. Låg kvar i sängen till nio och drog mig sen ner till matsalen =)

Funderar på vad jag ska göra nu. Hade jag varit som vanliga människor och haft ett genomsnitts lokalsinne hade man ju kunnat gå ut och gå. Men utan sällskap vågar jag knappt gå längre än gatan utanför hotellet fram och tillbaka...herregud vilken idiot man är.

Har fått hjälp av lillasyster med att slå ihjäl en halvtimme. Lilla klopinutta. Inte alltid allting är lätt. <3

En dusch? Ja kanske det. en tre timmars dusch för att få tiden att gå =P

Have a nice day =)

Så var man 24 =)

Känns knappt alls. =) Lite grann bara, men det tror jag bestämt beror på att vi faktiskt var ute en tur igår med. Älskar mina vänner =) Riktigt trevligt hade vi, precis som alltid! När klockan började dra sig mot avslut för min del så drog grabbarna på London och jag och Anita gick till ivars krog för att dansa loss medan vi väntade på att Lasse kunde hämta oss =)

Har vaknat en gång i halvtimmen sen kl sju i morse, förmodligen bara för att jag varit rädd att försova mig. Men det gick ju fint det här =) Kvart över två går tåget till tr.heim och så ska jag hem imån igen.

Nu måste jag avsluta här och gå och äta innan magen äter upp mig innifrån! Ha en strålande dag alla fantastiska människor =D

kram på er

Bjuder på denna bilden =) En irish, pyntad med tomtebloss till min ära =D
Helt fantastisk, och så sjöng dom norska födelsedagssången, vad den nu heter =P
Tack tack tack =)


Happy birthday too meee =)

Jaha, Då var man 24 då...men nej, jag känner mig fortfarande inte väldigt gammal...eller, jo lite gammal känner jag mig idag, men tror mer det beror på utgången igår =P Hade iaf väldigt kul, precis som alltid med Kenneth =)

Idag har varit en riktig segdag. Vaknade första gången kl åtta av att det regnade så jag trodde taket skulle trilla in, flög ur sängen och flängde ett varv i lägenheten och stängde alla förnsterna, eftersom det har en tendens att lätt regna in... =P Somnade om sen och vaknade lite nu och då av sms som plingade in. Så trevligt så =)

Sen vid två-tiden som kom min sötaste Stein hem. Hade paus från jobbet mellan ett och fem, så han kikade in med ett litet paket och jag bjöd på den kulinariska rätten: Spagetti och köttfärssås ;) Jag kan inte för mitt liv förstå när han hunnit handla present bara...det måste ligga magi bakom det här... Blev iaf full i skratt när han tittar skeptiskt på allt jag stoppade ner i köttfärssåsen och han tänkte nog att det inte kommer gå att äta, men det gjorde det visst =) Vet inte om han ljuger eller om han faktiskt tycker om min mat =P hehe sötlök =)

Nu har han åkt till jobbet igen efter att vi tagit en powernap ihop. Sov dock lite för länge så han fick rysligt bråttom när kl var halv fem och han skulle va på jobbet kl fem och hålla anställningsintervju. Han ska ju trots allt köra genom hela stan och det tar en stund så dax på dygnet när man inte är helt ensam på vägarna =P

Så nu sitter jag i sängen och slöar. Borde väl kanske göra nåt vettigt, men orkar egentligen inte...Vet att jag borde för jag har en tendens att bli lite smådepp av att sitta såhär i min ensamhet, och iaf när det är födelsedag. Så egentligen skulle man ju kunna packa upp väskan från karlskrona, tvätta lite och kanske sen slappa av framför tvn. Man blir ju småsjuk av att sitta här vid dumburken!

Nu ringde Viktor så jag får snacka lite skit med honom =D

Kram på alla och tack för alla gratulationer på fb och på mobil =D


Finpresenten från mitt hjärta =D

bråttom!

Ska skynda mig att uppdatera nu innan jag deckar =P

Först doktorn...såg bra ut =) Sedan lunch och flum på byporten med Kenneth. Skjorta och byxkjol var koden idag..hahaha internt och kul som fan! Berättade för honom att jag var sugen på att gå ut ikväll och småfira lite...tjong så var det bokat utan större övertalningsprocess....=P

Hem, fb:a lite, svänga igång hög musik, duscha och dona, och så ko...en cheeseburgare utanför london och sen  min gosgris hem! mys mys mys och mer mys och så lite mat på det. Mer mys och sen skulle han till jobbet =)

Då målade jag på mascara och så åkte jag till Kenneth med en kasse öl och satt och lyssnade på ESC-låtar och skrålade.

Gick sedan vidare till hit och dit och socialen och sen london och sen, efter mycket men för lite dans
...en cheeseburgare utanför london och sen TAXI!

nu ligger jag i sängen hemma och ska inte stiga upp ur sängen förrän imån när min gos kommer hem 0D

Det var det!

Jahapp, så var det kvällen. Ska försöka komma i säng lite tidigt. Vill ju vara pigg och utvilad imån. Får inte glömma linserna! FÅR INTE GLÖMMA LINSERNA. Absolut inte. Är lite pirrigt det här. Vet inte vilket som är värst. Att inte klara det, eller att faktiskt göra det. Fysch...det här är stort för lilla mig alltså. Men varför skulle inte jag klara det. Ser man sig runt på uppehållsrummet för konduktörerna så borde jag ha stora chanser =P Jodå, det här blir bra. Det skrämmer mig lite att gå sju månader i skolan bara. Men åandra sidan, större delen av mitt liv såhär långt har ju spenderats i skolabänken, och nu är det ju egentligen inte ens sju månader, eftersom halva tiden är man ute i praktik...Det går så fint det här. Dock så har det nog gått upp för många av vännerna att det här innebär att jag faktiskt inte kommer tillbaka till k-na. Inte detta året, och inte nästa förmodligen inte året efter det heller...Men men, vi tar en dag i taget och njuter av det så får vi bara se vad framiden bär med sig! =)

Har precis ätit lite middag. Fy vad det är tråkigt att äta god mat själv, men åandra sidan varför ska man äta tråkig mat bara för man är själv? Blev fläskfilégryta med ris och sallad ;)

Nu skiner solen också, så kanske man skulle masa sig ut på en promenad, men det är ju så vansinnigt varmt fortfarande...Och väntar man till solen försvinner så blir det kallt och inte alls lika mysigt. Kanske skulle satsa på en film eller två istället. Har några på G iaf, så man har valet sen =)

Nähä, nu ska jag frsöka ta mig upp ur soffan och sätta igång en maskin tvätt. Tror jag....om jag känner för det kanske, eller så gör jag det imån =P Egentligen är jag sugen på en öl, men det ser väl kanske inte helt bra ut på uronprovet imån =P höhö


Ha det bästast =D

Tillbaks igen =)

Ja så har man återigen spenderat en helg i karlskrona...Vet egentligen inte varöfr man bemödar sig med den jävulska resan för bara en helg. Tiden går för jävla fort. Känns som det får va för ett tag nu...

Men visst hade vi det mysugt. Fredagen var vi hos Jonas och drack och grillade och spelade kubb. Obligatoriskt så här på sommaren, även om vi konstaterade att det faktiskt inte är så väldigt kul ändå... =P Det roligaste var ju faktiskt att Stein Egil aldrig har spelat kubb förr (!?) Hur man nu kan ha missat det =P

Lördagen var jag allmänt seg och bakis. Var ute i bredäng och tittade på ett litet hus som pappa har fastnat för. Det kan nog bli bra =)

Söndagen försökte jag få tag på Malin men det är lättare sagt än gjort, så då packade vi ihop oss och körde. Stannade till hos Mia som hade bakat äppelkaka =) Drack en kopp kaffe och klappade magen lite =)

Så är man ledig fram till torsdag. Ljuvligt. Men imån är det dags för helsokontroll för nytt jobb...uj uj uj, spännande. Är riktigt nervös för det här med att bli konduktör får jag erkänna. Men kan nog bli kul när man bara kommit in i det hela och fått lite rutin på att!

Nu är det dags att ordna upp lite här hemma!

have a nice day!

Bergen igen då...

Ja så var helgen över...märkligt, har haft jobbhelg men det känns inte så, eller så känns det inte som det har varit helg.... Fick fri på lördagen för jag ska jobba för nanna 21 augusti istället. Åkte till Gos i Stokke och såg hur han bodde...hmmm under renovering säger jag bara... =P Var på fest på kvällen. himlans kul hade vi det. Lite lurig blev man allt. Sedan tog jag tåget hem för att jobba halvfyra. stress utav helvete, men det gick det med. Fick mig en stöt på jobbet igår så fick åka till legevakta efteråt för att prata med dom, men det verkade vara lugnt, det märker vi om jag överlever =D So far so good ;) Fick ju övertidsbetalt för att gå till doktorn...var hemma strax efter tolv, somnade efter ett nån gång och så upp vid nio i morse för att dra till Bergen...fullt ös mest hela tiden. Imån blir det tåget hem igen, sedan är det två tidig-vakter på jobb och sen sex dagar ledig! Fyyy fan jag längtar! Har varit väldigt intensivt senaste veckorna kan jag erkänna. Är ganska mör i hela kroppen. Men bra har jag det iaf! =D

Nu ska jag se om jag orkar mig ut för att finna lite mat! =)

RSS 2.0