seventh heaven?

hmm ja blev väckt fem över åtta som avtalt. fint fint, men trött som en liten gris. Kom mig upp, provade hela garderoben och gav mig iväg...var på uppmöterummet tio i tio. Nervös? mmm en aning =)
Tyvärr så vet man ju aldrig hur det går, men den som lever får se, och blir det inte som tänkt så blir det på annat vis! Min lycka över att leva kan genomgå ett nej och jag tror på livet ändå =)

Även denna dagen har varit fylld av smspip på telefonen, eller ja, iaf förmiddagen, och så bestämde vi att han skulle hämta mig och att jag skulle åka med i lastbilen. Så idag har jag varit med och asfalterat vägar i Oslo. höhö både tufft och manligt. Och var han inte fin i orangea reflex-vägarbets-kläder, så säg....

Mest imponerad är jag över hur länge jag faktiskt klarar mig utan mat, trots att jag idag hade en näradödenupplevelse,när jag stiger upp åtta på morgonen och äter första gången kl tre! haha han trodde inte på mig när jag sa att jag kan lätt bli tjurig pga av för lågt blodsocker. Oj oj, han skulle bara veta. Det lär han märkar när vi känner varandra tillräckligt väl =P Glada blev vi när han lyckades byta ut sin nattvakt och precis när vi bestämt oss för att åka och äta på bislett kebab, så ringer hans telefon och likförbannat blir han tvungen att jobba natten med. Vi får baa bli överens om att inte göra upp planer för nåt som helst. Både hans och mitt jobb verkar ha makten över oss =P

men men, kanske hinner ses imån med. You never know =)

Nu ska jag ringa lilla Johan och se hur han mår. Önskar att alla mina vänner och familj kunde få må som jag gör precis nu. Varje dag är en lycka, och för varje dag som går så är jag en dag närmre ett eget hem och ett privatliv! Är så det kittlar i magen när jag tänker på det, och känner att skrattet är nära =)

god kväll och natt alla kära vänner och släktingar som är här och läser =)

Och så hivar vi in en halvdan bild som sett genom backspeglen där jag suttit på röven halva dan:



Ser ni den orangea pricken i backspeglen? Det är en trevlig prick =P

blir aldrig som man tänkt sig...

Skulle varit ledig idag ja. oh nej, bara för man hade planer så ringde vakta. Låg i bikinin på tomten och njöt av sol och värme, och så ringer jobbet halv två och frågar om man kan jobba. Lite fel tillfälle att säga nej, så klart man jobbar. Och så bestämde vi ju då att ta en kaffe efter jobbet...och då kan ni ju räkna ut att tåget är en timme och 15 minuter sent in till Oslo...Men kaffe blev det, och nu ligger man i sängen här mitt i natten och borde sovit för länge sen! Men vad säger man? Vila kan man göra i graven?

Imån blir en bra dag, det har jag bestämt! Upp tidigt och iväg på storslgna saker. Kan bli en förändring för livet om jag gör det här bra! Lagom nervös men med goda feelings!

Nu ska jag tvärdö några timmar innan telefonen ringer...inte klockan....telefonen! =D

Förresten vet ni vad vi såg när vi satt och drack kaffe? Jag trode jag blivit drogad och fått en synvilla! Kolla detta:

vem är kung på vägarna nu då!? =D

Fick oss ett gott skratt där ja...ett av flera egentligen. Pipandet i bilen, blinkande från biltvätten, springande clowner...ja jöss! Fin kväll blev det!

Nattinuffsan alla!


ledig idag =)

Och är ledig imån med. Men har ett litet möte imån vid tio. Det kan förändra min värld! Är duktigt nervös, men det är väl inte mer än rätt för en sån sak. Blir nog bra det här! Och även om det inte blir som man tänkt så löser det sig på ett eller annat vis ändå till det bästa!

Somnade vid två-tiden inatt, och upp kl nio. Har hunnit med att plocka ut och i diskamaskinen, varit på butiken och handlat kattmat och sand och cigg, hängt upp tvätt och kört igång en ny maskin och så dammsugit. Nu tänkte jag att himlen kunde bli blå så jag kan gå ut och suga i mig solenergi så jag ser pigg och fräsh ut till eftermiddagen. Mer äventyr väntar! =D

Ha en fin dag allesamman, både ni som jobbar och semestrar! ;)

it´s a wild world =)

hehe så var det det där med Sukker. Mycket märkliga människor finns det på vår jord, men ibland får man det till!

Och vad är det med mig och lastbilschaufförer? Vet inte, men har iaf åkt lastbil idag. Förstår Anita som var smått nervös, men verkar inte finnas nån grund för det =) Väldigt trevligt att dricka kaffe på esso på ryen mitt i natten. Mest synd om dom som ska upp och jobba =) hehe

Har innan dess även då haft en strålande dag. Vaknade strax efter nio och mådde finfint för en gångs skull på en söndag. Dock var inte vädret så strålande som jag tänkt mig, så satt lite vid datorn, drack elva koppar kaffe och gjorde sedan lite frukost. Framåt tolv-ett så kom solen och den blå himlen, så då packade vi en liten väska och tog oss till stranden jag och Anita. Låg där i nästan tre timmar, och tänk jag tillochmed badade! Trots stenar och mekk och skit så vågade jag doppa mig, och jag halkade inte ens =P Hade väl varit typiskt annars... Kom hem och satte igång att laga kålpudding och hade lågt blodsocker och var allmänt irriterad, men bet mig i tungan och lyckades få till en sjutusan till middag. Sedan lite mer kaffe och så var humöret på topp igen!

Och så vilda äventyr på sena kvällen! hehe men som dom säger, man måste våga för att vinna =)

Lev hårt, dö ung och bli ett vackert lik.
Lite synd att dö såhär vacker bara =P

Nu blir det sova så man orkar upp imån! Blir stranden imån med om solen lyser över mig, och vem vet vad eftermiddagen har att erbjuda!? *fniss*

Så kan ju slänga in en bild eller två på våra monster!

är man trött kanske?

All in one! inte alla gånger av tio som man får med alla kräk på en och samma bild =)

bortsett från att det fattas två bebisar och två mammor så är det här hela högen!

Ja det var väl allt jag kände för att bjuda på idag.

Sov gott allihopa, för det ska jag göra, så jag orkar med att va pigg imån. Man vet nämligen aldrig vad som sker, så lika bra att va utvilad och beredd på allt!

Kärlek till vänner och familj! <3


dagen efter...

tjohej! Klockan är snart tolv mitt i natten och först nu börjar jag känna mig som människa igen. Vet inte varför jag blev så odrägligt full igår. Drack lite vin här hemma och så lyckades jag övertala Anita att vi skulle ner till Aimar en sväng och sedan gå ut, men klockan var ganska mycket när vi kom till Aimar, och resultatet blev att vi satt på hans takterass till fyra på morgonen. Irish coffee och vitvin, gott gott gott och ljuvligt sällskap, men oj så full jag var på slutet. Tog taxi hem och minns knappt resan. Tvärslocknade på en gång när jag la mig och vaknade vid tolv idag och var mer död än levande. Men nu börjar det ordna upp sig. Är det fint väder imån så ska vi till stranden. Det blir fint det! Är lite härligt att va ledig utan att va bakfull jämt =D Och så får man ju tänka liite grann på pengarna med. Snart har man ju en hyra att betala. Så bra det ska bli. Jag längtar nåt fruktansvärt!

nattinatt go' vänner!

snart ledig =)

Har haft en bra dag! Kanonfolk på tåget och turen gick relatvit smärtfritt! Andreas och jag har det ju bara för muppigt kul! Vårt interna smil tar priset! hahaha. Och imån ska jag ta mig en tur till Otta och sedan inne i Oslo igen vid kvartöver tre! Ska jobba halva vägen med Nanna, det blir bra! Känner jag oss rätt så blir det mer vansinniga skrattanfall och hysteri än sålda pölser och lefser, men vad gör det när vi är lika glda för det!?

I helgen blir det väl en liten fest med Aimar tyckte jag det lät som, annars har jag inget planerat alls. Jag ska ligga på soffan och möblera min nya lägenhet i mina tankar, och när det är klart ska jag möblera om! och igen och igen och igen! Tänk när man får upp alla sina saker och kan flytta in i ett helt eget hem! Känns overkligt. Med tanke på att et är nåt jag velat sen jag var 15, och det inte blir verkligt förrän man är nästan 24 liksom...ja ja livet blir inte alltid som man tänkt sig, och ändå njuter jag fullt ut!

Att inte killar går att förstå sig på börjar man ju vänja sig vid, så orka lägga energi på det! det kommer när det kommer, och fram tills dess ska jag njuta av Me, myself and I och mina älskade vänner =)

Ska planera in en inflyttningsfest med med pompa och ståt! haha fyfan som jag längtar! Inga överdjävliga katter, ingen trist stämning, om jag inte själv väljer det förstås, men i min lägenhet ska det bara lukta hemma och lycka och kärlek och trivsel =D

Nu blir det sängen! en dag till på jobb....jiiippiii =D
nattinatt!

Vi var aldrig kära i varann, det bara kändes likadant.....

Mycket tänka nu =) Satt precis och tänkte att det blir bra att bo själv när man är en sånhär funderare. Måste bara tänka mer positivt =D Får se om jag känner för att prata med honom imån. Lite ledsen blev jag allt, men vem vet hur dom tänker när man knappt förstår sina egna teorier?

Så pratade jag med Malin idag för första gången på skitlänge. Blev så chockad när hon svarade så jag bara: Nej men...heej! Pratade nästan en timme om allt mellan himmel och jord. Gillar henne, och blev jävligt glad för att hon svarade, har varit lite orolig sista tiden. Men nu var ju allt bra med henne iaf =) Hoppas jobb och allt faller på plats med =)


Har svårt att sluta tänka på mitt nya boende. OMG vad det ska bli underbart! Och så fick jag ju ha husdjur med, t.ex kameler och häst, men då ville dom gärna att jag gav besked först, om inte sa dom att om jag var sugen på smådjur kunde dom ju alltid skicka upp sina döttrar en stund! hehe

Sitter nu på hotellet i Bergen....Druckit ett glas vin och både njuter och har det lite småtungt. Inte allt som alltid är lätt samtidigt! Men i det stora hela har jag det överdrivet bra. Och för allt i världen skulle jag inte nån kille på jorden lyckas ändra på det. Möjligtvis ett litet fartgupp, men inget som skadar! Jag hoppas han vet det....

nähä, nu blir det en kvällscigg sen ska jag se om det är nåt kasst skit på tv som jag kan sova till!
kram på er!

överlyckligast i världen tror jag!!!!

JAG HAR FÅTT LÄGENHET!!!  En helt egen strålande fräsch trerummare faktiskt! Helt galet. Charmig och mysig och helt perfekt! Flytt om tre veckor! woopwoop!
 
SE HÄR:

Här ska jag stå i bara förkläde och laga mat! =D

Och här:

Och här ska jag hålla mig ren och fin!


här blir kanske vardagsrum om jag har bestämt mig rätt!

Och så utsikten:

Här kan jag se ut så länge det är ljust! =D

Där ska jag bo! Om bara tre veckor! helt superkanonbrafintkalas!

Satt igår förmiddag och letade och letade på finn, och började bli irriterad. för dyrt, fel plats, skabbigt, för litet, dåligt kök, ingenting var liksom nåt som jag kände för, så i mitt stilla sinne tänkte jag: Snälla, kan inte telfonen bara ringa, och i andra änden säger en glad röst: Jag har en lägenhet du kan få hyra....

Tog ca tio minuter så plingade det in ett sms från Anita: Hej jag sitter på trikken nu och pratar med grannen, dom ska hyra ut en lägenhet, spring över och kolla, frun i huset är hemma =)

Så jag tog en snabdusch och så ringde jag till "frun" =) Frågade fint om jag kunde komma bort och se, för hennes man hade ju pratat med henne. Välkommen sa hon så glatt så. Så jag sprang över. Blev ju eld och lågor för denna lägenheten och hon var ju bara supertrevlig! Hur söt och go som helst. Hon sa dom skulle ha flera visningar som idag men jag lovade att bestämma mig så fort som möjligt. Men så idag vid tolvtiden så ringde hon, men jag hade ingen täckning på telefonen, så jag skickade ett sms och sa att jag ringer så fort jag får möjlighet. Så på nästa station så ringde jag upp henne, och i mina tankar surrade det bara att dom säkert bestämt sig för någon annan, men tvärtom! Dom ville så gärna ha mig som hyresgäst, att dom själva prutat ner priset med en tusenlapp! Helt vilt bra. Då bestämde jag mig på allvar. Så Anita och jag var ute och åt middag på tre brödrer och tog en öl och en irish coffee för att fira. Då ringde Ellen igen och frågade om jag kunde tänka mig att titta innom när jag kom hem så "herrn" i huset fick hälsa på mig. Så vi tog trikken hem vid nio och jag susade in till dom strax efter. Blev bemött med ett stort leende och ett glas vin =) Så nu har vi skrivit kontrakt och suttit och pratat hur länge som helst. Det här är bara sjukt bra! Underbara människor verkar det helt klart vara, och så två små flickor på två och fem år. Så härligt!

Kan förresten passa på att ladda upp dom fantastiska bilderna jag lyckades ta med min kamera i lördags! Titta och njut!

Som en animerad bild. Jag blev själv imponerad =)

 

Ja, vi kan säga att det räcker såhär för ikväll! Är riktigt trött och belåten och ska sova med ett stort leende på läpparna ikväll, och imån ska vi en tur till Bergen!

Nattinatt alla ni som gör min värld fantastisk!


helt sjukt mycket man vill säga, men så lite som kommer fram...

Jag önskar just i detta läget att jag kunde skrivit så fort som jag tänker, men i dagsläget är det bara tvärtom...
Det är förmycke tfol´. Ja du lillls väN..3 COFFE

hahaha de här ovanstående raderna skrev jag visst innan jag somnade igår!...jag undrar vad jag tänkte då?

Ska uppdatera om gårdagen, men inte precis nu, måste äta och få i mig lite kaffe!

=D

oj, pc-paus!

Var längesen jag var här! Gött, har knappt suttit vid datorn alls under alla mina lediga dagar. Som sagt, förra torsdagen åkte jag till Bergen, åter till Oslo på fredagen. Skulle va inne halv sex, men var en kvart sena, och var då inne kvart I sex, och jag skulle med tåget till Göteborg som hade avgång 18:00. Då sprang jag upp på upper crust eller vad det heter för at tköpa en baguett, stod och trampade och var stressad och hungrig, men fick fint gå före dom i kön när dom fick reda på att jag skulle med tåget som gick om tio minuter. Ibland är det inte fel med tåguniformen ;) Dock kände jag inte för att sitta fyra timmar på tåg i uniform, och som tur var hade jag packat smart och lagt mysbyxorna överst i väskan. Fiskade upp dom och en gosig tröja och gjorde som superman, bytte om på den lilla toaletten som inte är större än en telefonkiosk. Folk tittade lite märkligt på mig när jag sedan kom tillbaka i mysbyxor, men log bara... =D

Så landade i Göteborg vid 22-tiden och tog mig sedan hem till Elin och Anton. Där var mor och far med så vi hade lite myskväll. Elin och jag låg och pratade gammla dagisminnen och fnissade. hehe det var mysigt. sedan blev det lördag och då tog jag tåget ner till Karlskrona. Lite över en timme försenad men det gick bra ändå =)
Var bara familjen och typ två till som visste att jag skulle komma hem. Har lätt kommit fram till att det är det absolut bästa. På det sättet kan man själv välja vilka man orkar, känner och 'r sugen på att träffa. Nästa gång hör man av sig till nån annan kanske. =) Men man slipper liksom pressen och paniken över att man inte är hemma så länge och ändå vill hinna med allt....
Men en fylla fick vi iaf in, jag och lilla Jonas. hahaha vilka nötter. Han tyckte det var mitt fel för att jag köpte dricka, men jag skyller på honom för att han satt där när jag ringde...då blir det ju bara så!
Öl, jäger, Öl, jäger, Öl, jäger......vaknade sedan halv avklädd hemma på sängen med lampor tända och bara frågetecken i huvudet...ringde Jonas och sa att han skulle köpa frallor och pallra upp sig till mig. Det gjorde han =) Jag satte på kaffe, och så försökte vi luska ut vad vi hade haft för oss. Kom på att vi hade ju testfotat med min nya kamera och tänkta, aaah här kan vi få lite idéer från verkligheten...Det såg ut ungefär såhär:

blev visst en irish med...men tror nog mårten får öva lite på det receptet... =P

gos =)

Kan också erkänna att det blev en del sämre bilder, men tror helt ärligt inte att det är kamerans fel...

Ja ja, vi hade trevligt! (det jag minns!)

Tog tåget från karlskrona till göteborg på onsdgaseftermiddagen, fortfaradne någorlunda sliten efter tisdagens bravader. Landade hos hemma runt halvnio. Fick ett glas vin och lite pizzabullar och så pratade vi lite skit för att sedan sova en stund, innan det var dags att stiga upp tjugo i sex för att kunna ta tåget till Oslo kvart i sju, så man var i Oslo kl 11:00 för att kunna jobba 14:00. Hääärligt är det ju! Hem, duscha, lite mys i soffan och sedan sova. För att sedan vakna kl sex! tjohej! Ska dock inte på jobb förrän kl tio så har allvarliga planer på att försöka få nånting gjort här. Borde ta mig till seven eleven och köpa kaffe. Innan jag börjar skaka och få huvudvärk! =P

Nehe, ha en fin dag allihopa för det ska jag ha! =D
puss o kram på er =D


stackars katt...

Tänk att man kan tycka så synd om nån man har svurit åt i flera dagar. Egentligen gillar jag katter, men när det är tvåöverbeskyddande kattmammor med varsin kull på fyra respektive tre ungar, då blir det lite mycket för nästan vemsomhelst tror jag. Idag har iaf mamman till dom fyra äldsta ungarna blivit steriliserad. Hon ser så dum ut stackarn, med en sjukhusbody på sig...Hon la sig hos mig på madrassen nu och skulle vila, men precis då blev alla ungar sugna på att leka, och då tänkte jag, nej nej nej, inte ens lite, så först ut med alla vilda ungar, och sedan på ett fint sätt bära ut scratch, och den stackarn var alldeles lealös. Hon bara låg helt avslappnad i mina armar, och det gjorde så ont i mitt hjärta så jag la henne på en handduk på badet, med värmegolv. Känns elakt att inte låta henne ligga här, men det blir liksom jag, eller hon som får vila, och skulle jag ha henne här, men inte ungarna så skulle jag ändå bli väckt innom en snar framtid av antingen kuttrande mammarop eller fyra kattungar som låter som fem elefanter...

Nog om dom kräken...Har haft en bra dag på jobb. Som alltid =) En tur till bergen imån och sedan tillbaka till Oslo på fredag. Måste upp tidigt imån och packa ordentligt ;) hehe snart är det helg mina goa vänner! Gonna be great! =D

Nu måsta jag absolut stänga igen de två små blå för att vakna pigg och utvilad imån. Det är en ganska lång tur det där mökkatåget. Men men, går nok fint. HAr vi kanske lite tur så får vi trilla trallan ;) hehe hellre det än den där nya caféen som skulle va så flådig. Ser ut som ett snabbmatshak...äääh
Det var väl det lilla ointressanta jag hade idag, om man bortser från att jag glömde ta upp att jag hela veckan försökt få tag på en doktor som kan ge mig pencillin men att alla säger att: Du måste ha fastlege här, vi har fullt. Så då vände jag mig bara helt enkelt till legevakta och satt där i två timmar idag....Fick dock mina förbaskade tabletter till slut och hoppas dom hjälper den här gången...Stort tack till Lasse som var chaufför så jag slapp slåss mot tiden på trikken!

Nattinatt kära vänner!

då var vi här igen =)

Jag har lite beslutsångest....vet inte hur jag ska göra till helgen. Mor och Far ska till göteborg, undrar om jag ska med dit, eller åka till karlskrona på en gång? Kan va i göteborg över natten och sen åka till k-na på lördagen kanske. Blir tight eftersom jag kommer från bergen halv sex på fredag kväll, så går tåget till göteborg kl sex, så blir att va förberedd och färdigpackad på torsdag. Uuuh denna packningen...ja ja men det ska väl gå fint! Vi satsar på det iaf =)

Har sovit i en kattfri säng inatt! åååh det var guld! riktigt nice!=D

Nu är det dags att klä på sig och dra till legevakten och se om dom kan va snälla och ge mig pencillin...sen blir det jobb några timmar innan det är kväll igen!

ja hade väl inte så mycket mer vettigt att skriva egentligen. Dagarna flyter på liksom. Sex dagar till lön! Icke att förglömma =D hehe den kommer sitta fint även denna gång! =D

have a nice day!

Helgen över...

Oooh är trött på mina humörsvängningar! Mensvärk är inte kul, och så måste jag få tag på en kur pencillin igen. Blir så trött så jag bara vill ligga under täcket och gråta... Funderar på att amputera skiten istället. Köpa nya bröst...

Bortsett från att det bråkar och hormonerna svämmar över mår jag bra. Är fortfarande glad när jag ska jobba och trivs väldigt bra. Hemma håller dock katterna på att göra mig galen. Dom är överallt och hela tiden. Fick nog inatt när jag skulle sova och ungarna bestämde sig för att leka och samtidigt började scratch med sitt kuttrande ropande på ungarna, så hon åkte ut genm förnstret och ungarna åkte ut i hallen. Då blev det äntligen lite ro. Har sovit rätt okej, men vaknade svettig. Fick stänga fönstret inatt/morse för en skata eller nåt satt och skrek utanför...dessa djur. Varför kunde inte katten bara ta fåglajävlen? Göra lite nytta och förtjäna lite kärlek... =P

Uff blev ett lite bittert inlägg det här...Men är man gnällig så är man. Ser det ändå som att det är bättre att skriva ut sin frustration här än att gå och va sur på folk i min närhet. Och jag tror och hoppas jag lyckas ganska bra.

Ska gå och ta en låång dusch innan det är dags att klä på uniformen och jobbsmilet =)
Ska jobba med lilla Turid idag så det blir nog väldigt bra. Hon är härlig hon =)

Vi satsar väl på att det blir en bra dag va!? Så kanske det blir göteborg och karlskrona till helgen!
Och så ringde förresten lillasyster igår och frågade om jag ville gå med på Volbeat i Oktober! Det tyckte jag lät vansinnigt bra, så det sa jag ja till =) Längesen man hittade på nåt sånt!

Så mina vänner, det var väl egentligen allt för nu...Ha en fin start på den här veckan! =)

så jävla fint då!

Där var droppen liksom...nu skulle jag utan problem kunna skrika rakt ut eller slänga nåt hårt i väggen! Inte nånstans kan man sova här utan att bli väckt 39495 gånger per natt! Är så trött så jag skulle kunna storböla raktuppochner. Det enda som hindrar mig är Thia som sover i rummet bredvid och att jag ser så jävlig ut dagen efter jag har gråtit...men åandra sidan det gör man ju när man inte får sova heller....

Ja så skönt att man kan stänga dörren om sig...ett privatliv var det ja...ja det hade ju varit ännu bättre om ingen i huset visste hur dörren öppnades bara....ÅÅÅÅÅÅÅH!

LÄGENHET NÄSTA! Annars kanske jag bara bosätter mig på jobbet. Gud så skönt med en bergenstur. Nu ser jag ännu mer fram emot det!

förlåt, jag var tvungen...gråter en skvätt och ska se om jag kan somna om....

Glimmrande!

Har haft en helt fantastisk dag måste jag säga! Vaknade vid tiotiden i morse helt av mig själv och mådde prima trots några öl igår! Var ju dock inte hemma så väldigt sent så konstigt vore väl annars =) Hade ett sms från kenneth där det stod: Kaffe i solen? ooh ja tänkte jag, men var tvungen att knåpa ihop nåt viktigt först. Var nervös och stressad men fick iallafall ihop några rade och så ner och lämna in  det. Nu håller vi bara tummarna för det allra bästa! hej hå =) Sedan mötte jag upp Kenneth och vi hara bara lallat runt på stadens gator, suttit ner och tagit en kaffe, gick en sväng i solen och satte oss ner på nästa ställe. Åt lite mat, och trallade vidare förännu en kaffe på ställe nr tre. Helt ljuvligt att kunna vara ute i bara tights och ett linne och ändå bli varm! Sommaren har kommit störtfort så mina fyra lediga dagar har varit kanon!

Imån börjar allvaret igen så då tar vi oss en tur till bergen...åter igen påtorsdag kväll. Imånkväll ska bergenskollegorna ha sin sommarfest, så kanske man tittar inom där och säger hej =) Inte alls en omöjlghet. Får se, är inte så väldigt mycket folk jag känner igen som har anmält sig. Jaja vi får se!

Livet leker iaf fortfarande och blir bara bättre och bättre! Tänk om alla jag känner och gilar kunde få känna såhär!
Nu är det hög tid att sova föratt orka upp imån och packa lilla ryggsäcken =D

Sov gott allihopa vänner =D

Kan ju iofs kosta på mig att bjuda på en bild från igår...där jag fick använda solpuder för att dämpa färgen...hehe det tyckte jag var kul =D

rosor på kinden och solsken i blick =) eller solrosor på kinden kanske? =P

Såhär års är det kul med färgbilder, på vintern kan det kvitta =D
nattinuffsan!

Ni läser ganska oregelbundet =)

Woy, så hade man tagit en öl igen =P Får fortfarande höra att jag går neråt i vikt. I like. Men är ju inte så konstigt när man är igång och har ett liv igen och är igång kanske =)

Tror no jag har gått ner en del sen jag dumpade the one and biggest asshole. Kollade på bilder från när vi var på semester. oh shit då var jag stoooor! Så då såg jag tillochmed själv skillnad, det gillar vi. Det är det bästa jag gjort i mitt liv så var det att göra slut där...Att han sen påstår att JAG gjorde HONOM hemlös fick mig bara att börja gapskratta. Men nog om honom i denna blogg =D

Helgen var både fantastisk och en del dramatisk.Tänk att få höra av en riktigt dramaqueen att man är arrogant, falsk, otrevlig och fruktansvärt självupptagentill att sedan få höra av en bästa vän att samma dramaqueen säger att man är osäker och det ena med det tredje...då tänker jag  bara: Tänk att va i den åldern och så osäker och missnöjd med sitt liv...Stackars människa...

Jag har det helt fantastiskt, men dra åthelvete vad jag fick kalla fötter när jag såg att annonsen på jobbet var borta...ska verkligen försöka göra ett försök..Måste ha nåt eget...Jag måste bara ha lite koll först. Ska ägna morgondagen åt det...det sa jag igår med...uff ibland skulle jag vilja slänga mig på golvet och va barn igen!

Fredgas var det fest och utgång och lite smådrama, men bäst var iaf Aimars takterass. gris vad jag vill ha den!
Lördag var det eurovision-fest hos henrik och tack och lov följde jag med Siri till ballroom och är glad jag slapp det värsta kriget...jag hade kul..... =D

Och mys på söndagen. Riktigt mys! Blev glad...mer glad än jag trodde faktiskt...men nu blir det visst lugnt en vecka...lite ansvar ska man ta när man har någon som behöver en =D Duktigt det tycker jag. Minder impad över att vedkommande försökt slå in sin dörr med en brandsläckare för tappad nyckel...gott det inte lyckades vare sig med det eller krossa balkongdörren...

Nu blir det sova och imån jobbsök och förhoppningsvis motion. Dags at starta igen!

Puss på er ni som strålar =D

MEN: Höll på attglömma att berätta det sjukaste...Jag ska ibland vara glad jag lever! Till att börja med ska jag rkänna att stavanger-dialkten är det porrigaste som finns tror jag. Iaf träffade en kille utanför ballroomi lördags, Och det första fröken frida slänger ur sig är: Hur vet jag att du inte är självmordsbombare...hm, glad han bara skrattade... =D

Nu trillar ögonen ihop och jag ska lägga ner daorn! går återuppta detta imån ;)

Natti allaänglar!

RSS 2.0