äntligen hemma!

hemma vid åtta. nattåg är en bra uppfinnig! rusade in i vår dubbelsäng och möttes av världens leende och ett glatt heeeeej! haha helt sjuk bra känsla! satt hela vägen på bussen från stationen till lägenheten och smilade!

en vecka så är man nöjd! då har man hunnit med att krama dom få som är värda det =)

Helgen var ju klockren med! silje på besök. festade, solade och bara mös. visade förstås vägen till glassiären! Största turistattraktionen i den byhålan =) Klockaren fest. klockren fulla och bästa sällskapet! hahaha, och paddor portade från piraten!

Tack Humlan!

och imån ska man få gå till jobbet igen =D härligt! ska bli kul, men bäst kan nog bli måndag! ;)

Nähä, singstar hre i come! HAHAHA oplodop VS nallepia


GOD NATT!


1-0 till Mig =D HAHAHA!

faan jag är bra. tog inte en dag =P hahaha go känsla, släng dig i väggen... =D

Och så var det fest igår. riktigt kul hade vi. snorfull i vanlig ordning =P
Och så den äckliga horan, kommer fram och påstår att jag snackar skit om hennes feta syster. Som om jag inte har lite annat att diskutera på min fritid. Snacka om tappad på BB. Ful dum och äcklig, kan inte vara lätt att va henne. 

snart dax att korka upp igen. Snart ringer M och har jobbat färdigt =) Härligt härligt =) Och så lilla söt hemmifrån oslo som messar och är trevlig =D
Jag har det rätt bra ändå =D

Och på lördag kommer silje! det ska bli ruskigt kul!! få visa henne vår lilla by =P haha längtar =D

Saknar henne riktigt mycket ju!


funderadelite.....

Kom att tänka på en sak.... Har killar kommit fram till att det inte lönar sig att fråga efter en tjejs nummer längre? Istället ger dom ut sitt egna och sen bara håller tummarna? Lite kul fundering. undrar om dom tycker jag ser ensam ut och behöver lite siffror att fylla ut telefonboken med? =) hahaha, ja ja jag ksa ju ine klaga, bara kom att tänka på de..Nu är det snart dags att packa väskan och måla på mascara och hoppa på tåget till tr.heim. Åter imorgon 17:47 =)
Ha en trevlig helg allesaman!

puss o kram o kos  o klem =)

hehe vilken dag!

Fy för den lede! trodde jag skulle skämmas ihjäl när jag kom till jobbet idag....tåget hade gått en halvtimme tidigare....WOOOPS!!! Jag hade läst fel på schemat.... först blev jag knäckt, men jag ringde vakta, han blev ju lite småsur men jag kom fram till att vafan, jag är inte den första, och säkert inte den sista heller som har lyckats med detta....
Konduktörerna var ju väldigt hyggliga, så dom fick mig att fortsatt vilja leva och jobba kvar på NSB... =)
fick bara helt enkelt ta ett senare tåg och kryssa lite tidigare, fyra timmars arbetsdag, det skulle man nästan införa lite oftare, ivartfall på fredagar!

Dagen blev ju fantastisk ändå! bästa med jobbet är ju roll-on/roll-off, utan tvekan =D

Jag ska börja samla på visitkort tror jag.... hahaha =D =D

Nu sitter man här med silje, har ätit pannkakor, väldigt nyttiga, med kruskakli i =D Öppnade varsin öl, och nu ska vi äta muffins som Silje har bakat. Hon hällde i kruskakli i muffinsen för att inte få dåligt samvete, då skrattade jag en stund! hahaha härlig är hon!!!

Nä nu ska jag fortsätta va trevlig mot henne. ha en trevlig fredag!



skämma bort sig själv....

Det är vad jag har gjort nu =D Blev sugen på kaffe innan, men hade ingen mjölk, så jag tänkte jag skulle gå ner till turken på hörnan och ha mig en liter, men det var så underbart skönt ute, så jag gick en bit extra och hamnade på Kiwi istället =) Handlade jordgubbar, nektariner och päron och vaniljyoghurt. Så frukosten idag blev All-bran, skivade jordgubbar och vaniljyoghurt, Nyttigt och sinnessjukt gott! Och nu ska jag avnjuta min kaffe =) Sedan bär det av till trondheim över natten =)

Och så blev jag så glad!! Lutar åt att Jimmy kommer hit i helgen med flickorna!!!! helt galet roligt, saknar dom såå!!!

Känner att det här är en bra dag! Hoppas det blir bra på jobbet med =D

KosOklem på er =D

första gången!

Ja tro det eller ej, men idag har jag för första gången i mitt liv tjänat pengar på att åka Taxi. Det var lite tufft.
Strömlöst mellan Myrdal och Finse så vi i service kryssade som vanligt på Ål men istället för att jobba oss hem fick vi ta taxi. Så om ni nån gång har funderat på vad en taxi från Ål till Oslo S kostar så kan jag svara på det: 12,698 :- =D Det är rätt mycket pengar alltså... Men skönt att sitta och slappa och bara snacka skit i tre timmar. hehe inte alla får betalt för det!

Imån ska jag ringa min vän Royne på Vakta och fråga om ledigt. Ser ut som att det blir hemåt en sväng =) Får se när bara. hihi =D

Nu ska jag slänga mig i sängen. Imån är det tur till trondheim som gäller, tillbaka i Oslo på fredag och sedan ser det ut som att det blir flytt och fest på lördag =) Guud så gött om det blir utgång med H&M-tokarna! Får se om det blir finfrämmat från Bergen med. =)

Jaja, god natt allihopa =)

schiiiitschööönt!

Vaknade första gången vid åtta när Sofia stövlade in efte jobbet =) Pratade lite med henne men har inget större minne av vad vi sa, jo attans, hon hade tappat sin bettskena....aaotch. Och så noterade jag att solen sken för fullt =D

Sedan somnade jag och vaknade helt av mig själv vid nio, så då tog jag på mig bikinin och gick ut och la mig i solen en stund, riktigt riktigt skönt var det, sen blev det för varmt så då gick jag in. Nu är det duschen som gäller och så är det jobb igen!

Hoppas det är bra konduktörer (!) Och att det är lagom många resande =D

Puss på er  =)

Sooovadax =)

Klockan blev mnycket även ikväll. Längesen man hade vett att gå och lägg sig i lite ordentlig tid. Frågan är bara vad som är ordentlig tid, jag menar, jag börjar fyra imån, så jag kommer ju ändå få antalet timmar sömn jag behöver, men jag har läst nånstans med att det är inte bara antalet timmar som har betydelser. Allra bästa sömnen har man visst mellan 22:00-02:00, så nu har jag bara 50 minuters "god" sömn, dvs om jag skyndar mig att somna nu! Men det kommr ju inte hända. jag började ju precis skriva ju. =P

Kom till Bergen igår, skulle vart inne 14:22 men var inte inne förrän 14:58. Men jag var då inte ledsen för det. Satt i kupén och halvsov halva resan =P Blir försenade och får betalt! Efter det var det låååång dusch på hotellet, sedan var det shopping på bycentret, sedan var det middag på Pastacentralen Med Elise & Meny (!!!!) Och som vi skrattade och hade oss! Sedan blev det ett glas rött, sedan blev det två, och kan ni tänka, Allt detta medans jag tjänade penar! Åh helt underbart kul vi har ihop. Vilket järngäng! TACK NSB MENY!!!

Ja ha nä hä, undrar om det blir nån hemresa? Blir mer och mer sugen ju mer jag tänker på det. Men så vet jag att det kommer bli rätt jobbigt med, av många anledningar. men kanske jag skulle. Jag får vänta och se hur turnusen ser ut. Tänkte jag skulle slippa ta semester, bara ta två dagar ledigt mellan tre andra lediga dagar, och hejhopp så har man långledigt  =D

Mmm tåls att tänka på =) Vet några som skulle bli glada iaf, och en och annan som nog blir mindre glad =P haha

Måste sova, är jag pigg och utvilad imån kanske jag känner för att städa, annars blir det nog bara en morgonpromenad =) men mest hoppas jag på fint väder, det hade varit trevligt =D Visst?

God Natt =)

Jag hoppas!

billig bra och mycket yta och förvaring och utsikt och ljus och sol och möbler och tv och allt man behöver. jag vill jag vill jag vill!!!


Ja visst favorit i repris, får se vad han säger när man kommer hem. Inte lyckligaste förhållandet då ja. Men han är nog inte så lätt alla gånger. Ja ja, stackare....eller nåt

Sovdags, upp och väcka tuppen imån.

GOD NATT

ssshhhhccciiizzzoooo

Hehe, ja vad säger man, med magen tom på mat och full med öl krävs det inte så mkt. Har inte bestämt mig för om jag ska skratta eller gråta faktiskt. Är precis skitglad. kul på jobbet, nice eftermiddag, kan bli en bra kväll med men ändå är det nåt som trycker inom mig.

För det första: varför envisas han med att messa? Han befinner sig i karlskrona med egen firma, plus att han har flickvän som han låtsas vara kär i. Stackars brud....och dumma karl....eller har det skurit sig just för att han inte var så kär?
hmmm, det låter nästan så nu......

För det andra: Hur gör jag med det här då? Hur ska jag bo? Ska jag bo med nån? Eller ska jag skita i alla och bara vara ego? Har go lust med det. Går inte att vänta på beslut....jag får nog helt enkelt bara tänka på mig själv just nu. Kan nog vara det jag behöver.

Mamma var glad när jag ringde iaf, och blev glad för min skull =) och likaså syster =) Den bästa av dom bästa på höga (iaf högre) delen av åldersskalan ;) den lilla har jag inte fått tag på ännu. =)

ja ja, jag dricker väl upp den här med, sen får vi se vad klockan är och hur mycket jag behöver sova...

jo tack jag mår =)

ja jösses! Kom till Bergen igår vid halv-tre tiden.Blv hämtad av Elise och hennes väninna. Vi åkte innom Rema1000 oh köpte varsin frutz och en massa frukt, sedan drog vi till stranden. Hur underbart som helst! Satt och mös och snackade skit i strålande sol och tjänade pengar ;) hahaha ibland har man det bra. Sdan gick vi till Egon och åt god mat! Och så kommentaren: Gleder meg redan till du kommer neste gang! Den värmer =)
Tack hjärtat för att du finns =)

Dagen idag har varit precis skitvarm, men har haft en bra dag på jobbet idag med. Galet mycket köpgalna kunder! Sedan fick jag en stunds paus, satte mig ner en stund och vilade fötterna. Fick då sällskap av en resenär som hade problem med mannen som satt i sätet mittemot. Han började nämligen stöta på honom. hehe så han kom springande till caféet för att få komma ifrån gubben =) Iinte för att han hade preoblem med homosexuella, iaf inte så länge dom lät bli att stöta på honom =) Inget mig emot, vi hade trevligt ihop =) Mycket härligt folk man träffar!

Altså, även denna Bergens-turen blev en positiv upplvelse =) Och imån får man 100% övertid. ja jösses... =D

Nu ska jag leta lägenhet!!! Sedan en dusch kanske?

Längtar till dom nya tågen med aircondition kommer! =)

ha det fint vänner!

glimrande!

Så härlig dag =) Humöret strålar ikapp med solen. Träffade J idag. pratat så länge och aldrig träffats. Det var trevligt =)
Vaknade med ont i halsen, men det blir ju lätt så, när man sover i tvärdrag. jaja, shit happens, finns dom som har det värre =)

Var på banken och uträttade ärenden sedan fika typ resten av dagen, och så strosa omkring i solskenet i Oslo. Mycket nice hade vi det =)

Nu är man hemma och dricker kaffe och kopplar av. Laddar inför hårdträning med Silje när hon har slutat jobbet. Det ska bli skönt. Har ju slarvat lite med det där sedan man kom hem från Rhodos, Men men, nu är vi på G igen =)

Var uppe mer eller mindre hela natten och packade om mina saker, det var skönt, när det var färdigt iaf. Här är riktigt städat nu om mna jämför. SKönt att ha lite koll på läget igen.

Imån bär det av till Bergen igen. Undrar vad det blir för konduktörer då..... =P SKa iaf ut och äta med E & L. Härligt med vänner lite här och där så man inte behöver va så mycket ensam =)

Nähä, kaffedax nu kära vänner!
Ha en strålande dag =D

GLÖMDE SKRYTA JU!

Har varit rökfri i femton dagar =) Hihi, en morot till mig =)

händer för mycket!

Herregud, hinner ju inte skriva om allt som sker! Men tack för kommentarena på förra inlägget, och ja Frank, det var kvalitetstid =) Du är redan saknad här i Oslo =)

Dagen på jobb då jag inte sovit någonting gick aldeles utmärkt. Ganska kul hade vi måste jag säga =) Och så fick jag ju en date med bästa Elise när vi kom fram, så vi var och åt pasta hos en italienare =) Mumsigt va det =)
På torsdag är det dax igen. Får se om man får nån sömn i sig denna gång =P

Igår, med tåg 45 till Trondheim var jag med om något jag aldrig varit med om förr, inte så länge jag har jobbat som tågvärdinna iaf =) Kom in en kvinna i cafévagnen, med en liten bebis på armen, och ville ha varmt vatten till pojkens gröt, självklart fick hon det, gick och satte ifrån sig sakerna och kom fram till mig och beställde en korv med bröd, jag serverar henne korven, och hon spyr rätt ner i soptunnan, stackars kvinna. Jag hoppade raskt ett steg bak och lyckas undvika skvättar från kaskaderna som forsade i grön-grå sörja ur hennes mun. Fick även tag i hennes son så att han slapp. Det är okej att bebisar kräks på sina föräldrar, men fan inte tvärtom!

Ledig imorgon då. Hemskt men sant. men tror jag ska ägna lit tid åt att packa om alla mina saker, så att jag får lite kontroll på det, och så ska jag till banken, och så ska jag nog lägga en stund på SATS tror jag =) Och så måste jag prata med silje, plus att jag kanske städar av lite här. och ett tu tre så var man inte så ledig som trodde =P Men skönt at ha lite att ägna sig åt. Fan för att sitta hemma och fundera. Det är jag nog inte redo för, inte än iaf. Borde ringa mor eller far med och se hur som har det, men jag är rädd för vad jag får höra...tror nog det kan va tungt, eller så är det ren inbillning, men jag tror iaf jag sparar det ett  litet tag =) Tror nog ändå dom vet att jag tänker på dom. Ska försöka byta mig till en liten längre ledighet framöver så jag kanske kan åka hem en liten tur.

Men nu är det dax att dricka middag ;)
Kram på er mina vänner =)

RSS 2.0