Sverigebesök igen då =)

Inte varje dag man skriver här nuförtiden =)

Rätt mycket som händer just nu känns det som. Överraskade ju Lillan i lördags på 20-årsdagen, och höll på att ta livet av mor och far genom att komma hem oanmäld. Galet kul var det. =) Oj som hon börjde gråta lilla mamsen.

Ja, riktigt skönt att vara hemma är det. Och till viss del vill jag nästan inte åka upp igen. Fittfransyskan lär väl tyvärr bo kvar. Fy fan, men nu ska det bli ordning och reda när jag kommer hem igen. Vi går mot ljusare tider, och jag gnäller ju inte bara, för jag har ju börjat göra ändringar. Och man får ju se det positivt. Jag har ju körkortet kvar...HAHA, ruskigt kul att komma hem och höra lite skvaller.

Fest igår igen. Hade lite panik, blev sen som bara den från älsklingen, kom inte iväg som jag hade tänkt eftersom bilfan strular, så jag fick ju ge mig och ta hans volvo hem...hoppas inte han läser här...men S60 är rätt nice att köra ändå.. =P Jaja, 2½ timmars bilfärd, och sedan raskt in i duchen och in till jimmy. Kul att hamna på en fest där man inte känner nån utom värden. Riktigt kul. Det händer ju inte så ofta i karlskrona. Fruktansvärt mycket folk på fox. Och sen gick ju nåt galet, men tänker han inte berätta så får det va. Ingen mening att grubbla på det. Knepigt värre. Kl ett stände dom portarna, då bar det av på efterfest. En efterfest som inte var av denna värld. Det var nog bland det mysigaste jag varit med om....!8 pers,(typ) snorfulla i en varm jacuzzi, utomhus. Snöade gjorde det som fan, men under vattnet var det ju så förbaskat skönt! Helt sjukt härligt avslut på en överlag bra kväll.

Nu ska jag duscha och rehabiliera mig lite såjag kan placera mig bakom ratten och köra till gislaved igen. Får höra med honom om han kan hjälpa mig med vinterdäcken, för i det här vädret är det inte snyggt att köra med sommardäck... JA ja, det löser sig. det gör det alltid =)

Haa dee =D

så konstigt....

Mycket mycket nu.

Varfør skulle han skriva liksom? Han ær ju fortfarande tillsammans med henne, och varfør vill han att jag ska høra av mig nær jag kommer hem? mærklig gutt det dær.
Men det løser sig!

Jag ær glad iaf! Solen skiner, och jobbintervjuerna trillar in, en efter en! Hihihihihi! SÅ nu ska vi se vart livet tar en.

Får se om man kommer hem en svæng øver påsk....

Kos & klem

RSS 2.0