shaken´ not stöörd

Ja, lilla Natassia, soockerpulla, ibland har hon kul saker på hjärnan! haha, man kan inte va på dåligt humör när hon sätter igång. totalt galen e hon =)

kaos på jobbet? eeeh JA. hela avdelningen ser ut som ett bombnedslag, om inte ännu värre. Men det är rätt skönt, man har ju att göra hela dagen iaf, det som är mest galet är att man hinner inte hälften av allt man har tänkt, för rätt vad det är så står man fast i kassan av halla hysteriska byteshandlare, bokstsvligt talat. Men trivs det gör jag, som fisken i vattnet. känns som att jag har hittat hem =) Tror veckan i karlskrona kan bli lång. Men skönt att komma hem och träffa familj och vänner =) ännu skönare att få komma tillbaka hit. När man längtar hem till oslo, då vet man att man gjorde rätt i att flytta.

Och snart kanske man får besök! Så deiligt det ska bli. Tur man har vänner som reser i jobbet =) åh så härligt det ska bli =)

Nu fick jag lite mycket att göra här, i dag fredag är det fritt inträde i fröken natassias garderob, så jag måste utnyttja detta!

klem på er!!

salg!

Jävlar vilken dag på jobbet! Mellandagsrea på H&M skojjar man inte bort! Som vi har härgat med att plocka ihop kläder och tagga med rea-lappar. Helt sanslöst. 5 salgsområden har vi skapat på bara barnavdelningen. Tog tid det, men bra blev det minsann tror jag =)

Helt slut i huvudet, kunde inte somna igår, så jag ringde en vän och pratade av mig lite =) Härligt, härligt. Vänner är inte helt dumt att ha =)

Och snart kanske min Jimmy kommer och hälsar på! Hur härligt ska inte det bli då?! Och när Elina kommer hem igen så har hon med sig en telefon och linser till mig =) Inte så dumt det heller!

Sitter nu och kollar på Carin 21:30, rätt intressant heller. Det sägs att sverige är ett av de mest jämnställda länderna i världen, kyss mig i röven, inna vi lever i ett jämställt samhälle så har jorden gått under, det är då ett som är säkert.

Nu tror jag att jag har kommit fram till vad jag ska bli när jag blir stor =) Haha, så jävla coolt, det ska jag allt fundera på.

haaadeee

hoppsansa....

Ja vad ska man säga, Utgång blev det. igår igen. haha så sjukt. vi satt här igår i soffan och segade och kom fram till att vi nog skulle ut iaf. Så vi gick tillbaka till Per på hjörnet, och drack öl, lakritsshotar och glögg. Galet mysigt hade vi det. Och precis som vanligt så fann jag dj-båset och fick bestämma musik =) Ja och det var första gången vi drack oss berusade på krogen, rätt mycket pengar gick det åt, men vafan, det var det värt =) När vi hade festat färdigt hos per gick vi till hard rock, så jävla trevligt ställe, och så mycket snygga killar så man vet inte var man ska fästa blicken =D deiligt som bara den.

Synd att det inte är julafton snart, för då hade jag önskat mig en ny telfon....nån våldtog den igår och snodde batteriet =( Fattar inte vart det kan ha tagit vägen. Men men, nu får man ju en anledning att köpa ny telefon =D hihi

jösses det var en julafton som ingen annan!

Ja herregud, sjuuukt lite folk på jobbet igår. Inte en käft som var ute och handlade,  inte många iaf. Så hela besättning lallade omkring och mobbade varandra och stod i kassan och mumsade twister =) haha,. det var koseligt. När vi kom hem satte vi igång att laga julmat och hade mysigt. Drack pils och va på gott humör, sedan åt vi riskräm och drack glögg och bara hade kul =) Men sen blev det galt när Frank och Bengtsson råkade i luyven på varandra, men så är det ibland, har aldrig varit med om en julafton som så fort kan skifta mellan: Den absolut bästa, sedan värsta, efter det den tråkigaste och sedan tillbaka till rolig. Men för att benämna den med ett ord: sjukaste.

Men nu efteråt så måste jag säga att överlag så var den väldigt bra! När alla hade svalt sin ilska runt tolvtiden så tog vi på oss ytterkläderna och drog till Per på hörnet, typ enda stället öppet i hla Oslo, men det var trevligt! Träffade en man som hade fått en Lars Winnerbäck skiva i julklapp som han var så stolt över. Det var rätt roligt, men bortsett från honom så var det typ bara svenska på stället. Sådana som vi, som hade bestämt sig för att inte åka hem över jul =) Rätt kul var det, och hyffsat mysig musik =)

Per på hörnet stängde klockan tre, så efter det följde vi med en kille till svenska föreningen, där satt vi sen och lyssnade på massa skeeetabra musik och hade trevligtoch drack nån öl till. Jag blev helt lyrisk av all musik, det var deiligt! Sedan när klockn blev halv sju blev det dags att ta sig hem, så vi stegade ut på oslos gator, och var dom enda levande varelserna så långt ögat kunde nå, Vi ringde taxi, och bilen kom innan vi bara hade lagt på luren, och den stackars chaufförn hade nog inte haft allt för mycket sällskap de senaste veckorna, för han pratade som satan om rihanna, MTV, forskare, pengar, Nakna tjejer och allt möjligt dritt han kompå, men vi nickade och jakadae och höll med och log, sen när vi kom hem satte vi oss i köket och mumsade på julmaten som blivit över. Och så fick man ju frispel i skrattattack så där satt vi och var berusade av öl och trötthet och asgaravde i nästan en timme sedan somnade vi gott. Sovmorgon blev det, steg upp klockan två och drack kaffe =) Nu är det soffan som är bästa kompisen, kanske bestämmer dom sig för att visa nån bra film. =)

Ha en trevlig juldag alla festprissar =)
Klemklem

nu sitter vi och är mätta och belåtna i soffan med en kopp kaffe och är rätt sega.


image20

Så här mysigt hade vi det, men det är ju fan med att heöla bilden blev sabbad av nåt så äckligt som ketchup. Men det var Frank som ensisades med det =)  Titta och njut.... hahaha

puuuh, äntligen hemma =)

Lång dag på jobbet och sjuukt galet hemskt mycket folk precis hela dagen, men vad gjorde det när man hade olästa mess på telfooonen när man gick på rast....hihi, spännande som bara den =)

Nu är det film som gäller =)

nyyyydelig!

oj, det blev fest!

Ja jösses, och så blev det ännu en oplanerad utgång här i Oslo. =D Fy fan så underbart. Vi satt här Jag, Frank och Bengtsson och hinkade öl och lyssnade på musik och så tittade vi på Björn Gustavsson och Johan Glans på youtube, så feststämningen var på topp! Vi fick i oss rätt så många öl, och så blandade vi ut det med det lilla av glöggen som var över i flaskan =P Gott gott gott. Sedan bestämde vi oss för att åka till kharma, där vi var sist vi var ute, så vi beställde taxi när klockan var ett... Men när vi kom till kharma sen så var det stängt! Så hååplööst, men det var inget att deppa ihop för, vi gick fýra steg till och landade på hard rock-café....Åååh vad ögongodis, så sjukt galet kul! Så vi beställde lite öl och lite och gick några varv där inne, och så var det ju flera våningar, så vi gick upp en våning. men där visade sig vara restaurang så vi gick fort ner igen, så gick vi ner i källaren, och där jävlar var det bowling =D Och en gryyyymt söt bartender =D Och så var han ju svensk.....eller ja inte riktigt, han kom från södraste södra skåne, så han var ju nästan dansk.... =P Men ååh så söt =) Japp, så vi får väl se om det blir efterfest nån gång. hahaha!

Nu ska jag hoppa in i duschen, Det är ju jobbdax i det närmaste. Det är tur att man har en förmåga att inte bli helt ödelagd när man har kalasat till det. Trots rävgiftet han bjöd på precis efter stängning, haha fy fan vad det smakade.

"hon vet vad som är "top-notch" liksom"


Moahahahahahah
nu blir det duschen! Lägenheten är sveeenakall idag så det ska bli härligt...

Vilken härlig känsla när skrattet bubblar i magen och man bara måste låta det komma fram alltså...synd bara att folk tror man är psyksjuk om man sitter i sin ensamhet och asgarvar liksom.... =P Palla bry sig om det. Folk får tro vad dom vill =) Vill jag skratta så gör jag det även om jag är ensam... =)

hihihihihihihihihi

dan före dan före dopparedan....

oj oj, första gången på länge man har jobbat 8 timmar på en dag =P Har varit grymt bra dag på jobbet. Har mest stått i kassan och önskat kunderna glad jul och sugit näring ur deras plånböcker... =P Kul är det =)

Och så var vi och gjorde av med lite pengar innan vi började jobba =P tidigt uppe för att shoppa ;) härligt är det.

Efter jobbet så var vi och handlade lite mat som vi ska laga till på självaste julafton, och så inhandlade vi in en del öl med, eftersom vi ska fira jul.... =D

Mätt och belåten, har idag ätit kycklingfilé, pommes och bea-sås, så underbart simpelt och gott =)

Nu har vi korkat upp, det känns att man har jobbat sjukt mycket sista tiden, för efter en öl så var jag lite lurig, och nu efter två öl....hmm ja ni kan ju räkna ut att allt känns ännu mer underbart än en vanlig vardag =P

Den jävla strömmen går ett i ett i ett i ett...det är fan med, men det går att lev med =) vi har ju ölen....
Och snö har vi fått, säkert två centimeter, ochd e tär så vackert när allt är vitt! ååh så härligt =)

heheh, nu är det dags att va lite social mot gästen som anlänt. Ha en trevlig kväll allihopa =)

kos er =)

musik =)

Hmm, våran dvd-spelare går varm om dagarna =) Kan inte leva utan musik. Det är det bästa som finns. Riktigt hög musik kan få vem som helst på gott humör! Fast det har jag ju varit dom senaste dagarna ändå =) Men vem vet, det kanske är musiken som gör det? haha, spelar roll =P Glad är jag iaf. Och nu är det snart dax att gå till jobbet. Undrar om bordet är lika fint idag när jag kommer som det var när jag gick igår? hmm, det är nog väldigt tveksamt eftersom vi får call-off två gånger idag. Har jag tur så kom andra omgången redan vid två, så dom har börjat beta av den =P

Men men, det återstår att se =) Nu ska jag njuta av mitt kaffe, och ta andra ciggen för idag =) Sen är det dags att gå mot t-banan, och visst fan, jag lovade ju mig själv att byta musik på mp3:n...nu blev det mycket här =P

tjooo!

god morgon =)

Jaha, Fredag igen. tre dagar till julafton. Börjar ni bli nåt fattiga än eller?

Ingen sovmorgon idag inte. Stegade upp ur den varma sängen klock nio noll noll....palla ligga kvar där och sega. Nu ska jag dricka tolv liter kaffe, bara för att vi har ström, och för att jag kan....Sen ska jag gå ut och gå en sväng tänkte jag. Måste komma ut lite gran. Man blir precis puckad av att sitta här själv om dagarna. Kan ju gå 50 meter till bogstadsveien och kika lite i affärer. Det är ju ganska koseligt...Mmmm ja ja vi får se vad som händer.

Lite läskig känsla...den kommer lite olägligt...Men åh så härligt....

sleeeten

Puuh, har varit själv på barn idag med två extrahjälp, men det gick fint som bara den =)
Bordet har aldrig varit så ryddat som det var nu när vi gick. fyra dagar kvar till man är ledig =) Då ska det glöggas =D

Kom nu....

=)

baaaaah!

Seeeeeegaaa! Hmmm låg kvar i sänge lite väl länge idag. Blir hysteriskt stressad av att sova för länge, fy fan. Men det var rätt härligt att stiga upp med alla mina stjärnor hemma =) Är sällan vi ör hemma allihopa samtidigt, så när man väl är det känns det som att vi är massa folk som bor här =P gött gött.

Idag kanske jag ska träffa Elina en sväng innan jobbet. Det kan bli trevligt =) Och idag är det torsdag då ska vi ha våra vråååålsnygga jobb-t-shirts. Hehehe, crew liksom. Det är jag det.

Stackars Frank, hon är lite sjuk och dålig idag. stackars halsen, får hoppas det går över! Aldrig kul att va sjuk ju. Men måste erkänna att det är rätt skönt att ha henne hemma ;)

Nu är det bara fem dagar kvar, sen är vi lediga två hela dagar i rad, gött gött =) Frank Köpte fin fin glögg igår, många flaskor, Vi ska nämligen fira  jul...hahaha

Nu ska jag gå och hitta på nåt kul, typ klä på mig lite kläder eller nåt.... =D Ska se över min ekenomi och se om jag kan inhandla mig en gift of the week, den vaar såå fiin!

19:e dec 2007

woo, började dagen med en promenad, och sedan fick det bli en kort kvart i solen idag igen, det är ju så skönt =)

Och så var jag och handlade lite idag igen =P blev sugen på kyckling till middag idag så det får det bli =)

Pratade lite med min bimpan i telefon med. Han är ju hemma nu. Skönt att höra att folk blir glada när man hör av sig =) Man saknar sina guldkorn där hemma. V. 4 ska bli deiligt. Träffa Mia och Lisan och lillasyster, Jimmy och kanske marlene med? hmm, och några till, iaf någon till...... ;)
Vet inte riktigt hur det är mellan oss. Har försökt ringa med hon svarar ej =(

Nu ska jag måla mig lite grann, och om en stund ska jag köra igång med maten, måste nog plocka undan på soffan i rummet med.... =P Men det är ju så tråkigt. ja ja, de tär sånt som måste göras det med.

Ha en trevlig dag =)

fy fan så kallt!

Måste köpa en termometer så jag vet hur kallt det är, för nu börjar det bli vinter på riktgit i Oslo, det är då nåt som är säkert.....

Vad är det som händer? svårt svårt svårt....
varför just nu? vill inte ha dessa känslorna nu! Så underbart skönt och samtidigt hjärtslitande. Humöret går upp och ner men mest är det uppåt nu! Är så glad så det finns inte. Men det får iaf vänta. Ska uppleva en massa till innan jag kan ta reda på vad det här innebär....Så svårt. Det är tur det är mycket på jobbet så man inte hinner tänka så mycket. Nu är det dags för sängen. Ska sova så gott så gott och vakna utvilad och börja morgondagen med en promenad i kylan. Är det så fint väder imån som det har varit dom senaste dagarna ska jag ladda mp3:n med massa go musik så ska jag stega bort till parken och njuta av naturen (ooops! ålderstecken?!?) Illa illa, men vafan gör det =) var ålder har sin charm (även det är ett ålderstecken) Man får helt enkelt acceptera att man blir äldre... Fast just nu måte jag ju säga att: I Have The Time Of My Life! Njuter till fullo av min tillvaro, men ser mer och mer fram emot vecka fyra. Ska bli mysigt att komma hem och träffa alla =) Ska bli spännande.

Har ännu inte bestämt mig för hur länge jag tänker bli här. Men jag skulle kunna tänka mig att det blir över sommaren iaf. Har ju fyra veckors betald semester som man kan spendera i karlskrona, så det hade ju varit nice att ändå ha kvar sin anställning och håva in pengarna. Sedan får man ju ta och fundera på vad man ska spendera dom på till hösten. Nån gång borde man ju planera in en framtid som vuxen också, men vafan palla gruva sig för det nu. Slentrian lär ju infalla nån gågn i framtiden, men jag lider med dem som redan har blivit drabbade. Fy fan, tänk om jag varit fast i karlskrona än? Jag undrar hur livet hade sett ut då?  Hade förmodligen fortfarande slavat inom äldrevården som timanställd, eller på ett vik kanske. Det hemska är ju att det är inte helt lätt att ta sig ur det. Man tjänade ju ändå så man klarade sig, men det var precis. Men tänk sen när man kan fylla på sitt cv med: Butiksbiträde, H&M. haha skit er i näven.

Tror ändå att nästa anhalt blir göteborg...Där skulle jag nog trivas fint tror jag. Bättre nu än när man var ung och dum och inte hade vett att uppskatta avståndet från karlskrona, Eller säger man till karlskrona? Livet ser lite annorlunda ut nu mot vad det gjorde när man gick sista året på gymnasiet. Och nu är man ju lite mer van vid att vara hemifrån. I göteborg har man ju ändå några nära och kära =) Hade varit kul att bo i närheten av Patrik. mitt lilla hjärta, han är för go =) Och så självklart älskade storasyster. Hon är guld värd hon =) allra roligast hade ju varit om lillanmed hade tagit sitt pick och pack och flyttat till götet.
Och tänk då om han hade flyttat dit med...men nog spekulerat om det... Tiden får helt enkelt utvisa vad som sker i framtiden. Just nu har jag fullt upp med att njuta av nuet. =)


Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
å nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver!

an får välja själv och ta saker som de är,
är det jobbigt att tiden går å man blir äldre, eller kul att vara med?

Lycka till! Nu är det skymning här i Oslo, vi ska ut å göra byn!
g om du vill, å hälsa dom jag känner, håll blicken kvar i skyn!

Det är så många, så många, som vill ta en ner på jorden
vintern kan bli lång ändå, här i den fjällhöga norden!

Gud så många textrader det finns här på jorden som man kan accosiera till sin egen verklighet, det är rätt galet, och allrahelst i winnerbäcks låtar, Finns det nån bättre än honom? Tror knappast det. Det var attans att vi missade honom nu när han var i oslo, men jag har ju sett honom live tre gånger innan, så det var ju inte hela världen =)

Nu får jag nog ta och ge upp det här för ikväll. Det är en dag imorgon också ju =)
God natt alla godingar =)


humöret håller i sig!

Solen skiner och magen har fått sig lite mat och ännu en liter kaffe =) Blev rätt god mat idag. makaron&köttfärslåda med paprika, lök och majs. Himla gott med ett knäckebröd till =)

Har icke rökt en enda gång idag, är så stolt =) Och endast snusat två, så det här är bra framsteg. Det är ju nästan fan med att man får en leverans med cigg idag. Hade ju vart bättre med en stock =P haha dryg humor...

Nu ska jag ta och klä på mig lite rediga kläder och mysa i soffan med mitt kaffe, sen är det jobb sen är det mys med Frank ikväll....
och kanske sitta en stund vid msn ikväll igen...det var så trevligt igår =P

klem på er =)

Det här är bara början än....

Hahaha, vilke julklapp Frank! Det här blir ju värsta julafton ever tror jag. Vi har ju musik iaf =D
Fantastiskt bra dag idag tycker jag det känns som. Bubblar av lycka. Sovmorgon idag, steg upp klockan tio. På med ut-och-gå kläder och så stegade jag bort till vegerlandsparken. Fatta hur vackert det var med frost på rosenbuskarna och alla statyerna. Och Å:n hade frusit till is. Som ett winter-wonderland =) Rosor på kinderna och solsken i blick och hög musik i öronen så var det en bra start på dagen. Sen gick jag till bankomaten och plockade ut pengar så jag kan betala våra cigg ikväll och sen slängde jag mig på grillen en stund. =P 25 minuter i solarie med nya rör och man ser genast mycket bättre ut =) Om inte annat så känner man sig bra mycket piggare med lite färg =) Nu ska jag ta och hämta ännu en kopp kaffe och njuta av den, medans jag klurar på någon god mat och sedan ska jag nog gå och måla till mig lite tror jag =)
 
Och så ska jag kanske plocka undan på soffan, jag är inte helt säker på att det är den dagen idag... det återstår att se =)

bra dag! =)

"
Vi kommer om vi inte omkommer"
*ASG*

aldrig ska jag sluta älska dig....

Underbar låt, och nu lite underbarare =P

Detta leendet..... Söt är du, och det vet du att jag tycker. Har alltid tyckt och kommer alltid att tycka.

Nu är det läggdags =)

Kram på er!

puuuh så bra det blev ändå

Usch, dagen har varit jobbig, har varit lite låg, men när man kom till jobbet och träffade alla godingar där så blev allting mycket bättre. Jag är nog helt enkelt allergisk mot ensamhet. Måste vara det. Nu är jag på prima humör, och min älsklingssambo Frank hade lagat vitlöksbröd tills jag kom hem. Det var så gott =)

Nu ska jag gå och vara lite social mot henne och vi ska digga järnet till hennes sjukt braiga julklapp!!!
hahaha ljuvligt, det här har jag saknat!

Ha en trevlig kväll allahopa! =D

långhårig....

Hmmm, håret börjar bli långt nu. Fönade ner luggen idag och tänkte att det kan nog bli bra när det är måndag och allt, men sen såg jag att oj, vad lång den är, får nog klippa till den lite, men det gick åthelvete då vi inte har en fungerande sax i lägenheten =P haha, ja ja, det får va som det är till lillasyster kan ordna till det här =)

Nu är det snart dax för jobb ännu en gång. Hoppas dom har fått undan call-offen så vi kan plocka med lite annat.

Är lite orolig. Tror det är nåt fel på mig idag. Känner mig rätt lustig, och så satt jag och skulle försöka skriva ett julkort, men det var inte helt lätt, jag var helt skakis, och är det fortfarande. Mycket märkligt. Men det går väl över.

Trevlig kväll på er =)

ny vecka, nya möjligheter!

Hmm, sitter nu framför datorn igen. Tog sovmorgon idag, steg inte upp förrän tio. Det var skönt. Var inte på topphumör när jag vaknade. usch usch, men jag satte på rätt hög musik och det kändes väl liite bättre då, och sen rätt vad det är så tittar julie in på rummet yrvaken.....Oj, förlåt, visste inte att du var hemma =S Äh, det var bra att du väckte mig, jag måste upp, börjar jobba vid tolv =P åh så bra tänkte jag och höjde lite till =P

Men var fortfarande ganska nere och lägenheten såg ut som en rövarkula, men jag plockade iordning i köket iaf och drack lite kaffe. Sen tyckte julie att jag skulle gå med henne till jobbet, det skulle nog göra nytta för humöret, så det gjorde jag =) Och det är jag glad för. Riktigt skönt var det. Strålande sol och riktigt kallt. Det gjorde susen. Nu är jag mycket piggare och ska ta tag i mitt rum och fixa lite där.

Och så måste jag barätta att Frank och jag har bestämt att flytta ifrån varandra. Och det kändes sjuuukt konstigt att sova ensam för första gången på nästan tre månader.... Ja det var mycket lustigt. men med tanke på att jag var medvetslös sen jag kom hem från jobbet så somnade jag väldigt fort.

Nu ska jag städa lite här. Vantrivs när det är så uppställt och äckligt överallt.
Men först: KAFFE!

ha en trevlig måndag =)

helt slut!

Fy fan, så trött jag är, och vad folk det har varit och shoppat på H&M idag. Helt galet. Det är ju för väl att man inte har varit bakis iaf, det hade nog inte funkat, men som tur är så brukar jag ju inte bli så fyllesjuk. Trött har man ju varit men det har flytit på ändå. Men luften gick ur mig när jag kom hem.

Hade hela soffan full med besök när jag kom hem. Men de tär trevligt med lite folk =) Mer fest åt folket säger jag bara. Men att det blev en tcådagars, när vi hade bestämt att det inte skulle bli nån fest =P hahaha, men men, man lever bara en gång, och lönen har ju landat fint på kontot så det är bara att njuta av livet =)

Nu är det snart läggdags, och jag är så tacksam för att jag jobbar kväll nästa vecka. Känns som att jag behöver det =)

God natt med er =)

vilken helg det blev!

Haha, där fick man för att man sa att man inte skulle kunna gå ut på hela december. Det blev en tvådagars =P wooops, Ska snart börja jobba. Men inte gör det mig nånting. Jag är så pigg och glad så det är oförskämt.

Igår när vi hade vaknat gjorde vi oss i ordning och så drog vi in till oslo city. Råkade bli en del shopping.... La la la la....så jävla roligt! H&M är en bra uppfinning, och personalkortet är en ännu bättre uppfinning. Det är ju nästan så att man tjänar på att shoppa, det ni ;)

när vi hade handlat färdigt drog vi hem till linus och bengtsson, vid det laget var dom redan smått berusade. Men vi hakade på. tog varsin öl och njöt av tillvaron, och sen när klockan var nio så stod vi i valet och kvalet om vi skulle ta och åka hem eller om vi skulle dra med grabbarna ut.....inget svårt val, jag menar, jag börjar ju inte förrän ett idag, och så gammal är man ju inte så att man inte pallar det nån gång ibland. Blev lite tjäbbel sen när jag ville åka hem, för frida ville inte det, och jag tyckte det kändes lite läskigt att åka taxi själv, men det gick bra =) Jag hade stöd på telefonen hela vägen ;) Så det gick bra, jag kom hem tryggt och säkert.
Koseligt, koseligt. Sedan fastnade jag vid datorn när jag kom hem, så jag somnade ändå inte förrän klockan var halv fem typ =P

Jaja, grymt härlig helg har det varit, jag hoppas Frida med tycker det! Och jag hoppas hon hade kul sista timmarna igår. Så jädrans tråkigt att man inte stannade ute lite till....men men, det var nog förståndigt ändå tror jag.

nu är det dax att borsta tänderna och sedan börja dra sig så sakta mot t-banan.....

Grym helg iaf, måst bara säga det en gång till.....Sjukt kul, och mycket ögongodis.....rutig skjorta, bartender, DJ, mmm några härliga leenden har man lyckats få oj oj, ja härligt härligt, men farligt farligt..... =P

Nu måste jag gå helt enkelt...

ha en bra söndag alla =)
Kosemoseoverdose

FREDAG!!!!

weeeey, Har börjat minska blodet i alkoholomloppet nu. Spelar musik så att dvd:filmerna flyger från stället och baslådan hoppar omkring i hela rummet. Sitter här och pratar med älsklingar från karlskrona och dricker vin med hela huvudet fullt med avfärgningsmedel. Har lust att skratta högt av glädje. Har även pratat med syster emma och haft riktigt roligt =) Hade mic och cam igång. så jag har haft husesyn med dom via msn =) det var nice. Jag hoppas dom förstod lite av vår enorma lägenhet =D

Jag undrar när mina sambosar kommer hem? Nu är det snart dax att gå och kleta i mer smet i håret =)
hehehe. Askul!

Mer vin åt folket!

lika glad som vanligt!

Höjden av lycka är när man kan skratta högt när man är ensam. Hur ofta händer det liksom? bortsett fårn att det har hänt mig rätt ofta på sista tiden =D Har slutat jobbet. Var med Cecilie och Jenny och shoppade hårfärg efter jobbet, sedan gick vi till vinmonopolet och laddade upp OM, Frank och jag skulle vara sugna på ett litet rus =P haha. Sedan åkte jag t-banan hem, och när jag kom hem så kom jag på: FAN POSTEN! så då rännde jag ner för alla trapporna igen och gick till posten. Kallt som fan är det och mina vantar glömde jag på jobbet, men skit samma. Hämtade ut paketet från systra min sedan gick jag till affären och köpte öl och snus och julskum =P Sen när jag kom hem igen så åt jag makaroner och köttfärssås som Frank hade lagat =) Mycket gott =) Sedan öppnade jag mitt paket, och då började jag skratta. Finns det nåt som är bättre än mina systrar? Det vet inte ni, men jag kan svara på det åt er: NEJ, MINA SYSTRAR ÄR MINA GULDKORN =) Detta paket som endast skulle innehållit hörlurar bjöd på en hel del gott och blandat =D En nyckelring, i form av en gris, men den (förlåt emma) tror jag att jag ska skänka till Frank. Hon samlar på grisar och eftersom jag har en likadan (Fast som befinner sig i sverige och passar mina bilnycklar, och är något skitigare än den här =P) Jag tror nämligen Frank skulle bli jätteglad av att få den! Hon har nämligen kommenterat min en gång, och sagt att hon skulle vilja ha en sån =)
Paktet innehöll även några kexchoklad, och det är aldrig fel. Norskt godis är sveeeenadyrt! Och så innehöll det en påse med små kulor i massor olika färger. Jag har än så länge inte vågat ta reda på vad det är, för det kan vara stenkulor, och då är det ju pinsamt att ha bitit i dom i tron om att det är tuggummin, men jag tänkte att det kan vi låta nån av våra sambosar testa. =P


Underbar dag idag igen =) Och så har jag ännu en idol, och det är Cecilie på jobbet. Så jävla häftig människa, Vi har stått i kassan nästan hela dagen och käftat med varandra. Hon är riktigt kul =)

Nu ska jag korka upp en flaska vin och bli fnittrig och ta en dusch och härja lite!
Kram på er!


så glad =)

Vart tog kvällen vägen? hiskeligt så fort detta gick! Nu kommer ju snart min Frank hem! Så koseligt. Imån är det fredag, igen. herregud. imorgon får vi två lass med call-off, jösses säger jag bara, och vi som håller på att drunkna bland alla kläder vi får som det är nu! ja det blir ju förbannat spännande =) DC håller på att tömma sitt lager och det är ett helvete, för vi får allt! tilloch med skeet som vi inte har bett om, så vårt lager ser ut som ett katastrofområde. Och i januari börjar vårkläderna trilla in. Det blir kaaoos på vårt lilla lager. Man blir spyfärdig bara av att tänka på hur det ser ut. Går knappt att gå där inna mellan hyllorna. Är så fullt med kläder så det är sjukt! Men men, så är det =) EN dag till på jobbet sen är jag ledig en hel lördag. Det är fantastiskt! OOooHhh då ska det handlas! är lite ärdd för att det kommer att bli svårt att spara pengar.... hehehe. nej då det ska nog gå bra! ska bara få igång min nettbank igen så att jag kan föra över pengar till mitt sparkonto!

Nu är det kaffedags!

Kosemoseoverdose =D

åh vilken dag

har varit galet trött hela dagen, men idag har vi iaf fått lön! HAhahaha, sjuuukt =D Fast nu fuckade jag till det! hahaha, sikket skeet! Jag råkade spärra internetbanksjävelskapet för att jag slog fel lösen. hahaha så jävla puckat då. SÅ nu kan jag inte se hur mycket jag har fått i lön och inte fan gick det att ringa nordeas kundtjänst för dom hade jullov eller nåt tekniskt problem eller vad det var. hehe shit happens. Life goes on and i´m still happy. =D haha blir bara full i skratt, så jävla retfullt. men men, så är det ibland =)

Idag har jag varit och handlat lite efter jobbet. Köpte risgrynsgröt. Och så har jag köpt nya kaffeglas! Frank kommer bli lycklig =D Men när jag skulle sätta i en sladd i datorn så rev jag ner det satans kaffet över hela mattan så den är dyngsur. Men det doftar (asg*) kaffe i hela tv-rummet. Och så var jag på posten och skulle hämta ut Lurarna som emma skickade, men det var inte helt lätt eftersom jag kom dit fem minuter efter dom hade stängt. Blit bara full i skratt. Det låter som en galet dålig skitdag, men det är det inte. Jag bubblar av lycka iaf! Helt sjukt. Sitter här i min ensamhet och skriver blogg, snackar på msn lyssnar på svinhärlig musik och bara skrattar högt för mig själv. Helt sjukt vad glad jag är! Snart dax för medicinen tror jag. =P

nä men lite mer kaffe och en snus är jag rätt säker på att det är dax för. Jag fick ju aldrig i mig nåt kaffe, men jag känner doften av det...... och blir sugen =P

min blogg!

Frank, jag känner mig inte alls hemma. Ta och lura på det här idag så är du snäll. Orange är inte min favoritfärg =P

Morgon, trött som få var jag när klockan ringer. Börjar bli mör nu efter elva dagar i sträck, men skam den som ger sig. Blir nog botad från tröttheten i januari skulle jag tro =)

Sitter här med morgonknaffet och bloggar. Tyvärr finns det inte så mkt att skriva just nu. Svinkallt har det blivit ute iaf. Känns att vintern är här. Nu väntar vi bara på att den förbannade snön ska landa med. Hu och usch. Vinter är ingen bra årstid. Den är på tok för lång för att det ska gå att tycka det är trevligt. Hade varit helt okej om det bara haf´de varat en månad, men så är det ju inte. Nästa vinter ska jag vara utomlands i solen hela halvåret tror jag bestämt. haha, kanske.....

Nu är det dax att borsta tänderna och sedan gå till t-banan. Och det där med rökningne går bra. Jag har inte rökt på hela dan! än =P Får väl se hur många jag klarar att hålla mig till idag =) mycket mycket spännande =P

Så ha en bra dag! Nu ska jag iväg och sälja kläder!
klem på er

en sån luring!

Honom blir man inte klok på, det är väl därför det är kul =)

Sitter just nu i soffan framför datorn och lyssnar på go musik. Satt och kikade lite på resor hem. Finns en hel del att välja på och tilloch med ett riktigt billigt alternativ, men det tog innihelvetes lång tid, och när man ska hem vill man ju att det ska gå foooort! När man ska åka hem så märker man hur långt vi faktiskt har flyttat ändå. Men det bästaste alternativet är nog säfflebuss till göteborg och sedan kust-till-kust därifrån. Det känns som det. Visserligen är det ganska så dyrt, men det har vi la råd med =P haha Plus att man kan dela upp den evighetslånga resan då. Mellanlanda hos kära syster och hämta andan över natten. Och kankse träffa patriken med? Tänk en hel vecka hemma hos mamsen. det ska bli härligt. Bara att få vara ledig en hel vecka! känns ju helt fantastiskt. Tänk betald semester, yeah, det kan man leva med, och den betalningen med! haha! så jävla härligt är det!

Har pratat en sväng med Jimmy med =) goding är han. Tyvärr är han nog inte hemma V.4. Han har ju börjat resa igen den token. Men det låter som att han trivs rätt så bra med det =) och det är ju huvudsaken. =)

Jag är så trött, så trött. Skulle kunna lägga mig platt fall och sova på störten känns det som. Blir rätt sent om kvällarna. Blir ju så när vi jobbar om varandra. När den som jobbat kvällen kommer hem efter halv tio så är den så uppe i varv så den kan inte sova, och den som har jobbat dagen är så glad för sällskap så den vill inte sova för det. Men men, livet är för kort för att sova bort. Vila kan man göra i graven =) Det är mitt motto. Får väl slappna av till en film ikväll kanske. det kan va rätt skönt. Och lite chai-latte, fast...då borde jag gå och köpa mjölk egentligen...Jag gör nog så att jag gör en latte till Frank, sjäv nöjer jag mig chai-utan-Latte... =)

Nä, myselimys i soffan nu. Kankse skulle låna en skvallertidning av Frank? Risken är att jag somnar, men eftersom jag är anti-tv så får det nog bli så. Borde egentligen ta hand om mina naglar med. Dom blir rätt misshandlade på jobbet. Kassan är en riktig nagel-dödare med de envisa larmen som tjurar ihop och sitter som berg. Men mest synd är det ändå om häftapparaten.... hahaha, den är misshandlad. Jaja, boring information. Nu ska jag dra mig från datorn. Här blir man ju störd av att sitta och glo.

Kos er! Kosemoseoverdose...så jävlar bra!

kosemoseoverdose

puuh, då var man hemma igen efter en kort dag på jobbet =P Lika mycket call-off idag, men idag var vi många som jobbade. Fast alla andra höll på med annat så jag var iaf mest själv med call-offen, iaf efter tolv. Men det är rätt lugnt. Då vet man vad som ska göras. Och så var jag andreman i kassan och det innebär att man har att göra en del i kassan eftersom det är mycket folk som shoppar på H&M så här i juletider =) Imorgon är det lucia. Jag undrar om frank tänker lussa för mig? Fast egentligen är det ju jag som ska lussa för henne. Jag ska ju ändå upp då =P Fast eftersom hon inte gillar frukost så är det lika bra jag låter bli =P hihi.

Är mätt och smått röksugen. Men det är svinkallt ute så jag tycker det känns smått drygt att behöva gå ut, så jag tror det  får bli en snus istället =P Haha, så äckligt det låter, men det är fina grejer det =)
Ska i vilket fall som helst sätta igång en balja kaffe. Känner att jag är redo för det nu när klockan är tio över fem.

Jag undrar vad jag ska hitta på sen? skulle kunna ta en runda till posten, men det är ju fortfarande lika kallt. Usch fan. Det här tåls att fundelura en stund på. Ska njuta av hööög musik och kaffe nu!

kosemoseoverdose (nytt favorituttryck)

god morgon!

Idag blev det till att stiga upp tidigt eftersom jag måste ta en tidigare t-bana bara för att dom dumma jävlarna ska strejka mellan 9:30-10:30. Sikket påfund. Så det gäller att jag är på plats i storo halv tio, annars blir jag fast på stället där jag befinner mig halv tio. och det vore ju retfullt.

Ska bli spännande att se vad som finns att göra idag på jobbet. Men att bli sysslolös behöver jag nog knappast vara rädd för.

Redan onsdag. Jaja, det gäller att hänga med i svängarna. Två dagar till löning. Gode värd så spännande!
Och på lördag är det shopping! Då ska vi se vad det finns för kul att mata garderoben med =P inte för att den behöver fyllas på. Fast beror väl iofs på vem man frågar. Enligt min åsikt kan man inte ha för mycket kläder =P

Dax att löpa =O)
ha en bra dag allihopa!

klappa takten alla bagarbarn!

Nu har jag varit och solat med julie. Det var skönt, idag med =) Nu känns det som att man har ordentligt med färg. Nu behöver jag nog inte sola mer på ett tag tror jag. men det är ju så skööönt! Har smällt i mig två¨clementiner med. Det är mumsigt. Nu sitter man här och slappar och snackar gojs på msn med älskade vänner och lillasyster såklart =) Världens bästa lillasyster är det =D

Funderar på om man skulle ta sig en dusch, eller om man ska spara det till imån? hmmm, det tåls att fundera på. Får nog meditera om det en stund =) Sitter rätt bra här just nu, men jag känner kaffeberoendet komma krypande, så snart får man dra sig ut till köket och sätta igång en kanna =)

Jag undrar hur det ska gå med att sluta röka? Lite kämpigt att vi precis har fått varsin ny limpa, men man kan ju röka lite ibland för sakens skull. Det hade varit tufft om man lyckades sluta. hmm, vi får helt enkelt ta en prat om det här. Jag undrar om snusen hjälper eller stjälper? det återstår att se. Man kankse skulle dra ner lite på kaffet med, kaffe och cigg hör ju liksom ihop, Fast man kanske kan omvandla det till kaffe och snus? fast det låter inte så trevligt. Snus låter äckligt. Skrattade häromkvällen när vi satt tre stycken i tv-rummet och drack öl och snusade, var bara fotboll på tv:n som fattades =P Manligt värre =P Det roligaste var att vi kombinerade detta med att fila naglarna, just för att höja den feminina känslan av hela situationen =P

Jag är lycklig =) Och det är en härlig känsla.

Igår när vi hade gått och lagt oss så låg jag och läste gamla meddelande. Fy fan vad vi skrattade, kebabsallad, ben&Jerry-glass och cigg. Hahaha, fy fan. Många gamla meddelanden hade man. Från många olika människor. Häääärreguuud! från i somras! Men kul, det var det. Jag undrar så var kommande sommar skall spenderas. Blir det norsk sommar? eller kommer man hem? hmmm, många härliga val man har i livet =) Endast man själv kan hindra en från att nå hur långt som helst. Man måste våga förlora för att kunna vinna. Eller hur?

Nu är det kaffedags, det känner jag =)

tisdag...

Gaaaalet mycket call-off idag. Sjukt mycket att göra på jobbet. Hinner ingenting känns det som, men men. Det är roligt att stå i kassan iaf =) Det är nog det bästa med jobbet tror jag. Där går verkligen tiden fort, åtminstone när det är mycket folk. vilket det är för det mesta tycker jag. Fast det tycker inte dom som som har jobbat juletider förr. Det är tydligen väldigt lugnt det här året. Men omsättningen har ju minskat lite. Det är väl p.g.a ombyggnaderna skulle jag tro. Butiken är inte så trevlig för tillfället =P Men när den är klar om två år lär den vara nice som tusan =) Undrar var på jorden jag befinner mig då? hehe spännande =)

Frank kom in på högskolan =) gratulerar baby =) jag stöttar dig i vilket beslut du än tar. men att läsa till butikschef med dig hade varit trevlig ;)

Nu sitter jag här i min ensamhet med datorn och kjelle höglund som ända sällskap, men det är rätt koseligt =) har ju vännerna på msn också =) Mensvärken gör sig påmind även den, så helt ensam är man ju inte =P

Ciggleverans på G =) Inte dumt att skaffa sig kontakter i nya städer ;)


Funderar på en promenad, men det är lite läskigt att gå ensam i storstan när det är mörkt, även om norskarna är trevliga varelser så liter jag inte på dom =P Man ser ju bara hur det gick för franks väska =P Men idag har hon iaf fått sitt körkort =) Grattis till det snuppan ;)

Nä nu får jag ta och hitta på nånting =)

Hej med er




sol =)

Måhända att det är farligt att sola solarie, men faan så härligt det är. Och för den delen: Det är farligt att leva, man kan dö.

Tänker på lilla Mia. Läste hennes blogg. usch, det låter inte bra. Önskar jag hade haft råd att fylla på min mobil så jag kunde ringt och peppat stumpan lite. Men jag hoppas hon vet att jag tänker mycket på henne och saknar henne.

Hjärtat: V. 4 ska vi spendera massa tid ihop, hoppas du har tid för mig då =)

    image19

galet lycklig!

Det är helt sjukt. Jag är så glad. Det är så härligt att vara så här glad. Det bara bubblar i mig. Har aldrig varit så nöjd med mitt liv. Är så stolt över mig själv för att jag har tagit ,mig hit. Det är en resa som för alltid kommer vara väldigt betydelsefull. Alla dessa människor man har träffat och lärt känna och denna staden är så härlig.

Msn är ett bra påfund =) haha, det är härligt!

Funderar på om man skulle gå och sola en sväng? det är lika skönt varje gång =) Är inne på dagveckan nu och det är härligt. Det kommer bara vissla till så är det snart helg igen.

Fick idag besked om att vår semester är godkänd, så vecka 4 ska vi spendera i kallekrona. Får se hur kul det blir =) Ska bli skönt att få träffa alla goda vänner man har och att få träffa lillasyster =) min lilla ängel. Men ser redan fram emot tillbakaresan hit. Underbart. det är för bra för att vara sant.Till sommaren ska vi ta med oss våra kära sambosar hem till karlskrona och visa dom byn där vi växte upp =P haha. Karlskrona är ganska trevligt på sommaren, men fan vet om man inte stannar kvar här till hösten alltså. Tror nästan det. Julia flyttar till bahli i augusti/september nån gång, man kanske skulle flytta med henne dit? om inte annat så lär man ju hälsa på henne. =)

nu är det kaffedax, som vanligt!

Jag undrar vad det var Frank ville prata om? Blir lite orolig. Hoppas det inte var nåt allvarligt. Är inte upplagd för tråkigheter just nu när jag mår som bäst! Men hon sa att det inte var nån stor grej. Jag undrar om det handlade om vårt rum? Skulle kunna tänka mig det. Vi är ganska dåliga på att hålla kläderna i garderoben. Vi kanske får ta och göra en regel: När man köper nåt nytt slänger man nåt gammalt. Isåfall dröjer det inte länge förrän kläderna man hade med sig är utbytta =P På lördag är det shopping som gäller. Ska köpa nåt princessfint till almisen. Gullungen min. Saknar den lilla sockergrisen =) Och hennes syster med. Det är mina flickor det =)

Jag undrar om det blir bio i veckan, det lät nästan så. Det hade varit trevligt =)

kos dere!

kommer aldrig bli så rik att jag har råd att förlora dig

Jag mår så bra. Det bara bubblar i mig av lycka. Vill bara skratta och gråta på samma gång. Har aldrig varit så tillfreds med mitt liv som jag är precis nu. Sitter i vardagsrummet och lyssnar på hög musik och bara njuter. Kjell Höglund, Genesarets sjö. Den kan man dö för. Den uppfyller hela mig och tar över insidan. Det blir som ett rus i kroppen och jag bara myser. Snart är det läggdags. Tänkte försöka komma i säng i tid ikväll. Försöka går ju =P

Nu har jag skrivit av mig hur jag känner. Hur mår ni? =)

älskar!!!

Jag älskar mitt jobb. Det är bara är så. Så jävla kul har vi! Har varit ensam på barn idag med en extrahjälp. Har haft såå mycket att göra. Man hinner inte med hälften av allt som ska ordnas! man skulle behöva jobba dubbla skift för att hinna med. Tyvärr får vi inte det.

Mycket folk har det varit, men idag har jag inte haft nånting emot dom =) Har fyllt på acc, bytt grejjer på bordet på liten gutt. Flyttat omkring kläder för att få bättre plats med allt nytt som kommer hela tiden. Det låter ju drygt, men jag älskar det!

Nu ska jag laga lite mat. för snart kommer Frank hem och då ska vi äta gott och hämta andan innan det är dags att gå till jobbet imån igen =) Snart kommer vår kära vän med leverans av tobak från sverige. Härligt att man lärde känna honom =D

Ha en kul kväll =)

bästa kommentaren ever!

okej go vänner, vi har nu haft en härlig konversation om gutter. Hahaha, Natassia visade en bild på, låt oss säga, en sjuuuukt läcker kille. Helt galet snygg. Och så kom vi in på ämnet: Killar som är asläckra och som vet om det. Och då blir dom ju genast ganska så osexiga. Ingen gillar självupptagna människor, Men den här killen, Natassia fällde bästa kommentaren. Både Frank och jag skrattade gott. Hon sa: Akkurat han får lov till det. Och det är ett rätt bra betyg. Men vi kunde inte annat än att hålla med. Ser man ut som honom så har man vårt godkännande till att få vara lite självupptagen. Nu råkade det ju vara så att han tydligen hade liten snopp, så då är han ju ändå inte intressant längre. Men Natassia sa också att hon hört att han var flink till att använda den, Men fan vet alltså. Folk som säger att storleken inte har betydelse ljuger. För det har den. Det är iaf min åsikt. Och jag tror inte jag är ensam om det.  Eller?

Men visst finns det väl killar som vet hur man ska använda sin sak även om de inte är utrustade med värsta vapnet.

Äsch nog pratat om det. Nu börjar det dra sig mot läggdags. Har suttit i soffan och druckit öl, snusat och filat naglarna. härlig kombination, ikke sant? Koseligt har vi iaf haft det. Och så har jag pratat en bra stund i telefon med älsklingen Jimmy. Så skönt att snacka lite skit med honom. Ventilera alla tankar man har. Han är ett bra stöd i mitt liv =) Saknar honom. Jag hoppas han är hemma när vi har semester vecka 4.

På lördag är det shopping som gäller. Då ska jag köpa kläder till mina flickor. Måste lägga lite pengar på dom. Blir shopping-galen när jag ser alla dessa barnkläder. Tänker mycket på almisen när jag ryddar på jobbet. Finns mycket fint där hon skulle bli glad för =) Svårar blir det med Ojja, hon är inne i en klurig ålder. Men jag tror jag känner henne rätt väl och vet vad hon skulle uppskatta =)

Nu blir det ett lager nagellack, sen är det bara sängen som gäller. Har en lång dag framför mig imån.
God natt alla vänner  =)

tacos och mys!

Så var det lördag, och nu har vi jobbat färdigt för idag =)

Frank och jag har haft mysmiddag med tacos ikväll. SÅ gott! Nu är det film som gäller. Bara koppla av ikväll. Imån blir en tuff dag. Har så sjukt mycket att göra på jobbet, och imorgon ska jag vara själv och byta grejer på bord på liten gutt, skriva skyltar till alla tpp som börjar nästa vecka och så ska man ju hinna med kunderna med.

Tur är det att man börjar en timme innan vi öppnar så man hinner med lite grann iaf. Puuh, nu, film =)

Ha en trevlig lördag alla!!

nu är det lördag igen

Ja, då var det helg. Men det känns det inte som. Jobbet väntar =) Börjar vid elva idag, strax dax att gå till t-banan. Fy säger jag bara. Lördagar är ett litet helvete på jobbet. Massa barnafamiljer som shoppar. Måste säga att det där med att gå på stan med barn måste vara en av dom svåraste former av barnmisshandel som finns. Ungarna tycker det är tråkigt och bara gapar och skriker så efter en lördag på jobbet är man rätt slut i huvudet. Men men, så är det. Idag har vi mycket att göra, så dagen lär gå rätt så fort, som vanligt.

Ikväll blir det mys här hemma med lite god mat och en bra film tror jag. Inga större utsvävningar iaf. Jag ska ju upp och jobba imån med. Och imån lär det kännas bra att gå till jobbet. Med tanke på vad man tjänar en söndag i norge...
la la la la la la!!!

Pratade med bästaste Jimmy igår. Han var ute och roade sig för fullt på sin födelsedag. =) ABBA-kväll på hotellet. Lät som han hade trevligt. =)

Dax att klä på sig och dra =) Ha en trevlig lördag alla!

då var det klart =)

sådär, nu har man gjort ännu en kväll för H&M. Sjukt mycket att göra. Hann inte med nånting av det vi hade tänkt, för det var äckelmycket call-off kvar så det var bara att ta tag i den. Sprungit som en liten jävel har jag gjort med alla dessa kläder. Men det är lika roligt varje gång. Nu är det kaffe, cigg och sedan en film som gäller. Börjar elva imån så det blir till att gå upp tidigt =P

Ha en trevlig fredgaskväll allihopa =)

åh vilken lättnad!

Aldrig förr har jag blivit så glad för att få mens....
Det var nära ögat, R.

Idag har vi varit ute och promenerat jag och min Frank. Gick till Frognerparken. Där är så mysigt att strosa omkring. Dessa statyerna är mäktiga. Men tro inte att man är ensam i parken. Där är nämligen fullt av japaner och andra turister. Dom där statyerna är nog rätt vana vid att bli fotade =P

Mätta och belåtna och med varsin kopp kaffe sitter vi nu och kopplar av innan det är dax att ta sig till jobbet. Nu är det bara åtta dagar kvar till man är ledig =D Och det är bara sju dagar kvar till man får lön!! Hhihi, deiligt deiligt!
Det bästa är att vi är lediga lördagen ihop så då ska vi gå på storshopping i Oslo =) Det ska bli så härligt.

Nu är det soffläge som gäller en halvtimme =)

image18

lycklig och förvånad!

mmm Igår, eller, inatt ska man väl säga, vid två-tiden hade vi fortfarande inte lyckats somna jag och Frank. Vi låg och räknade på lönen, hur mycket man kanpara varje månad. Det blir en del pengar. Så jävla underbart! Man blev så sprallig så det var änu svårare att somna när man var så glad. Hahaha, det var så det kittlade i hela kroppen =P Pengakåt? japp!

har en del resor och utflykter vi ska genomföra när vi är klara i Norge. Men vem vet, nån gång kanske man hamnar här igen. Jag älskar Norge. Och vad man ska sakna alla här när man bestämmer sig för att flytta!

Men nånting jag saknar här är att det inte är någon som har ljusstakar i fönstrerna. Men där fick jag väl för att jag sa att jag inte ksulle fira jul =P Och det sår jag för. Palla denna stress och byteshandel med alla man känner. Då är det bättre att hitta på nånting med dom man Älskar =)

så bra dag!

Helt toppenbra dag! Idag var det inte så farligt att vara ensam. dagen gick ganska fort och sen när jag kom till jobbet, så trodde jag att det skulle bli bajs, Jenny var sjuk så jag har varit ensam på barn hela kvällen. Men det gick jättebra! Fått ut massa nya varor, och har ryddat hela baby, liten jenta och liten gutt, plus acc så jag har varit effektiv! Strålande. Skönt att veta att man klarar sig själv när det krisar!

Nu ska jag kolla film me

så bra dag!

Helt toppenbra dag! Idag var det inte så farligt att vara ensam. dagen gick ganska fort och sen när jag kom till jobbet, så trodde jag att det skulle bli bajs, Jenny var sjuk så jag har varit ensam på barn hela kvällen. Men det gick jättebra! Fått ut massa nya varor, och har ryddat hela baby, liten jenta och liten gutt, plus acc så jag har varit effektiv! Strålande. Skönt att veta att man klarar sig själv när det krisar!

Nu ska jag kolla film med min bästaste vän!

kram på er!

jobba jobba jobba....

Japp, då var man mätt och belåten. Lasagne med sallad. Fina grejer det. =)

Och idag är det torsdag så då ska vi ha våra fina t-shirts från H&M med tryck på =) dom är såå coola =)
Crew, japp, det är jag det =)

Bra dag idag. Huvudvärken är nästan borta och fint väder är det och så har jag spelat musik för hela huset =P Men det verkar som att vi har snälla grannar, för inte en enda gång har här varit någon och klagat. och ändå brukar vi spela ganska högt.... Det är iaf så att man får plocka upp alla filmerna från golvet efter varenda gång, dom står bredvid subben, så dom har en tendens att rasa.....
woops =P

jaja, dax att klä på sig och hälla i sig en kopp kaffe innan det är tid att gå....

den 6 december 2007

Idag är en hyffsad dag =) Sov läänge =P det var ganska skönt. brukar inte gilla att sova så länge, men nu känner jag att jag behöver det, och när man sitter uppe till halv två på nätterna så kan man ju ligga kvar en stund extra på morgonen utan skuldkänslor =) Det är sjukt svårt att ta sig upp ur sängen dom veckorna man jobbar kväll. Men nu är snart ännu en vecka passerad. Redan torsdag, och det känns som det var måndag igår. Endast nio dagar kvar till man är ledig =)
Det är rätt bra ändå, man har ju ingen chans att göra av med pengar när man jobbar så mycket iaf =P

Imorgon fyller älskade Jimmy år =) det är han säkert jääätteglad för ;) Men: man är inte äldre än man gör sig =)

Nu är det mer kaffe som gäller. Sen kanske en dusch? hmmm, ja det hade varit rätt skönt. Det är svinigt kallt i lägenheten. och ökar man elementen mer, så går strömmen =P En balansgång det där =) Men först är det dax att hänga tvätt. Ska fundera ut nåt gott att laga till middag med. Det är ännu en anledning till varför kvällsveckorna är skit, man måste helt ensam komma på nåt kul att äta. Får se vad vi kan komma på som skulle kunna göra Frank glad =)


jävlar i att!

Vad klockan blev svinmycket. Satt och drömde mig bort på H&M:s hemsida. Som om man inte får nog av kläder om dagarna? haha, nej tvärtom, man blir mer och mer ha-galen. Men jag vet vem som kommer handla, och det snart!

biibappelloooola!!!

Du Frank, vi ska ha en diskussion om det här imån, för så här kan vi inte ha det! Det är viktigt viktigt viktigt!
jag känner nästan ett uns av gott humör. iaf förväntansfullhet!

GALET KUL!

nu är det så läggdags det bara kan bli. blir svårt att stiga upp imån. Har en förmåga att vara det de där evinnerliga kvällsveckorna *suck* men men, det är bara till att gilla läget!

Nu är det alvedon-dags, igen, sen är det kudden =)
guud så skönt, men först ett lite bloss =)

God natt med er!

hemma igen

Så där, då var ännu en kväll på jobbet avverkad. Inget kul att jobba med huvudvärk. Och alla dryga satans människor som väljer att handla på H&M just nu. Att folk kan va så jävla dryga. Helt sjukt. Älskar mitt jobb, men just nu när man mår så här så är det inget kul alls, Då hade man hellre haft ett lagerjobb eller nånting. På ett sånt här jobb måste man ju tyvärr vara trevlig, men det är inte alltid helt lätt. fast man gör ju så gott man kan.

Jag lyckades rätt så bra med en kvinna som kom och skulle ha en regnjacka  i str 122, den fanns inte i butiken, men när jag kom ut med den från lagret så blev hon nästan tårögd och sa: Åååh får jag ge dig en kram? hahaha hon var rätt rolig. Kul när man kan glädja nån =)

Nu njuter jag av mitt kaffe, ska ta ännu en alvedon, avnjuta några väl valda rader av winnerbäck och sedan gå och lägga mig. Pissvädret tar kål på mig.


Vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen
vi hade skogarna i söder, drömmarna i väster
och sandade vägar under hjulen
och vi visste ingenting om verkligheten,
ja vi sökte i det stora efter svar
Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dina sånger har jag sjungit, dina drömmar har jag drömt
Min sans har jag förnekat och min hemstad har jag glömt
Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt
men nu möter jag alla ord som jag har sagt


skit är vad det är

Mmm helt knäckt. Mår inte alls bra. Knaprat alvedon men inte fan släpper huvudvärken. Ätit har jag med gjort trots att jag inte var hungrig, och ändå är huvudvärken kvar. Regnar gör det och snart är det dax att gå till jobbet. Kommer nog bryta ihop där. Känner att tårarna är nära. Tänker på mormor. Får försöka hålla masken iaf på jobbet.

kommer bli svårt att vara trevlig mot alla dryga kunder som undrar var ullundertöjen hänger. Idioter.
Nicka och le och se glad ut. Jo jo du.

Lyssnar just nu på season in the sun med Terry Jacks. Underbar låt, fast den gör en ju inte på bättre humör. Men hur ofta är man sugen på käcka glada låtar när man är ledsen?

Just nu skulle jag kunna tänka mig att åka hem ett par dagar. Undrar hur mamma mår. Måste vara tufft för henne.
Sånna här dagar skulle man kunna stryka ur almenackan.

Dags att ge sig ut på Oslos gator och slå sig fram till t-banan.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör.

blask och huvudvärk

Usch vilket skitväder, men det var skönt att sola iaf. Nu har jag fläng omkring som en blådåre, jag har solat, handlat och varit på posten, och allt i olika omgångar. Det var härligt. tiden går fort när man sysselsätter dig.

Idag är ingen bra dag. Känner mig helt tom. Allt jag har gjort har gått på aotomatik. Men nu ska jag plocka undan på rummet, hänga upp tvätt och sedan laga mat. Sen lär det nog vara dax att ta sig till jobbet. Kjedeligt..... Vill bara lägga mig och sova bort denna dagen, helst hela veckan...

vitt på marken...

Jaha, då var det dax, inatt hade det kommit mer snö. Men det är mest blaskigt. Tog mig en promenad i morse innan frukost. Behövde komma ifrån lägenheten en sväng. Nu ska jag hänga upp tvätt, sen ska jag gå och sola. Är ganska nere idag. Tänker mycket på mormor. Idag ska hon flytta. Usch, stackarn. Hemskt när man befinner sig 70 mil ifrån henne och inte kan hälsa på.

Ingen bra dag idag, och huvudet värker. Men det brukar bli bättre när man kommer till jobbet och träffar alla vännerna där.

Nu kan jag iaf gå ut i snön utan att bli blöt om fötterna =)

life is a bitch

Har varit en ganska jobbig dag idag, full dos av pms coh allmänt lättirriterad. Stackars Frank säger jag bara, men hon hanterar det väldigt bra. Hon är guld värd!

Och så nu när man kom hem från jobbet så läste jag ett mail från mamma, hon berättade en del kul, men också en del som man gärna hade sluppit vara med om.
Mormor är rysligt dålig nu, och det är nog inte långt kvar där. Så nu har man gråtit en del tårar och har så ont i huvudet så jag kan dö. Nu blir det kaffe och cigg och en pratstund med mina älskade sambosar. Sen lir det läggdags....

Tolv dagar tills man är ledig nästa gång, men då är man också ledig en hel dag =)

                                            



                                    Min älsklingsFrank


image17

strax jobbdax

Segt att jobba kvällllaaarrrr!!!! Men idag har vi iaf varit två stycken hemma. Skönt. Synd att det är så sällan vi får jobba samtidigt. Nu ska jag fråga frank om vi ska gå och se om vi hittar ett grattis-kort till jimmy och ett julkort till mormor. Mer än så tänker jag icke skicka i år =P

Nähä, dax att ge sig av om det ska bli något gjort.

Hej med er

tokig!

så där, då var vi tillbaka från bogstadsveien. Mysigt att gå omkring där. Tyvärr hade jag lite panik hem men det var onödigt. Allt gick som vi hoppats på =) slapp mycket extraarbete där. Puuuh! Det hade varit bedrövligt. Men det behöver vi inte bekymra oss för mer då =) gött gött gött =)

Lite mer kaffe nu och en huvudvärkstablett så blir jag som en ny människa =)


*SAKNAR!*                         *SAKNAR!*                         *SAKNAR!*
                               

en ledig dag i tvåsamhet =)

Hur härligt var det inta att kunna säöga god morgon och få ett svar när man vaknade i morse? Ååh härligt när vi får vara lediga ihop. Idag ska vi gå på stan med Elina var det tänkt. Strålande sol och härligt kallt ute!
Idag är en bra dag. Det känner jag =)

Nu är det dags för frukost och sedan ska vi ut i det fina vädret! Måste ju använda mina nya skor! hihi.

ha en bra dag alla, för det ska jag ha!image13

Dé é Deiligt: fellesmöte

Så där, nu har vi haft möte alla vi fyra toppentjejer =) Det var riktigt skönt. Nu har vi pratat ut om allt vesäntligt som ksa göras, alla gemesamma sysslor och inköp. Det var skönt, det här kommer bli kanonbra. Alla tyckte ungefär likadant och hade man nåt på hjärtat så var det bara att ta upp det på en gång. Så nu har jag svårt att tänka mig att det blir några bekymmer framöver. Ett sånt kanongäng är vi! Och så sa Natassia att vi ska ha en kväll i månaden när vi samlas alla fyra och lagar mysmiddag och bara umgås. Älskar alla mina tre tjejer. Vi hade inte kunnat bli en bättre samling =) Efter mötet fick jag en jättekram av natassia. sötnosar är dom allihopa, allihopa =)

Kom också fram till att vi ska skramla ihop några kronor och köpa lite julpynt! Nyyydeligt!

Och imån ska vi jobba kvällen både Frank och jag. En heel lång dag tillsammans! Och sen när vi har slutat ska vi gå till Big Horn och ta en diskussion med Chefen där =)

Nu tror jag det blir en kaffe och en cigg till sen blir det läggedags =)

God natt med er!

gick plus!

Affärerna går dåligt för butik 718 men idag gick vi plus! Härligt det. Varit mycket folk och shoppat idag. Mycket nya varor plus att dom ändrar om på liten jenta så det är full rulle på jobbet. Jag har mestadels stått i kassan idag. Jag trivs bra där  =) Härligt att prata lite med folket. Sålänge dom är trevliga iaf =) för det mesta är dom det men ibland kommer en och ena annan sur norsk =P

Det bästa var ju i fredags, när jag stod i kassan, så kom det fram en gammal dam, och när hon hörde att jag var svensk så jublade hon och talade om hur underbart hon tyckte det var att deras landsbröder svenskarna kom och hjälpte norge och arbetade där =) hahaha sötlök.

Nu är det dags för en banan och lite chill i soffan. Är helt slut idag. Är väl fortfarande lite sliten efter helgens härligheter ;)

god kväll på er =)

köttfärssås =)

Det blev ju kanonbra =) och så blir nog Frank glad, hon brukar uppskatta det. Tror vi hade kunnat leva på det båda två =) Fast nog bara om vi hade kokt potatis på söndagarna =) hihi, eller vad säger du, Frank? ;)

Ja, mätt och belåten och så har jag fått i mig lite kaffe på det med. En halvtimme kvar, sen ska jag gå till jobbet och styra upp lite där. Härligt att träffa alla galningar och filsosofera lite on helgens upptåg. Haha härligt härligt härligt.!

Det här är det bästa jag har gjort i mitt liv. Älskar Oslo och alla människor runt omkring mig. Men man blir lite skakis när man tänker på hut mycket jobb det kommer att bli nu i december, oj oj, men det får gå, jag säger bara en sak: Den lönen!

Idag hade Frank fått sitt personalkort, så det får nog jag med då. Då kan vi handla billigt på varenda H&M i hela världen. Ganska ballt ändå. Och likaså från H&M rowells. Gött gött, tills man ska flytta hem får man väl köpa sig en resväska til =P, eller helt enkelt bara slänga alla kläder man hade med sig hit =P


Nu är det förberelsedags. Måste ju testa skorna =P

Ha de!


haha så gammal man är!

Så där, nu har jag varit och bytt skor, det gick kanonbra =) kankse puckat att inte prova dom först, men jag är rätt säker på att 37 ska passa, 36 var ju inte såå litet, bara så där så det klämde lite grann, men jag har ju 37 i alla mina andra skor så det ska väl funka i dessa med tror jag =)

Gjorde precis en quiz på facet. How old are you? Det var inte så roligt =P dom sa att jag var 55 år gammal. Dags att komma på några nya intressen tror jag =P

Nu är det dags att laga mat. Jag undrar vad vi ska hitta på för gott idag? Exprimentera lite med köttfärs kanske? det brukar bli rätt okej =) Hmm, det tåls att fundera på. Dags att stoppa huvudet i frysen och se vad vi kan finna för kulinariskt =)

ha de fint =)

måndag

Mmm måndag nu igen. Fortfarande trött sen igår känns det som.  Men nu har jag iaf Rett ut ett och annat med lingningskontoret. Fått svar på mina frågor. På lönespecen står det att det ska trekkes 36% skatt, så jhag blev lite orolig, men det gällde bara om man hade flera arbetsgivare, så ungefär 20% skatt jag betala, och det kan man ju leva med =)

Har också pratat med elina nästan en timme i telefon. jag är glad att hon finns här. Det är härligt att prata med henne =) hon är riktigt rolig. Hon kan minsann få vem som helst på gott humör =)

Nu ska jag klä på mig och gå och byta mina skor som jag inhandlade en aning i panik. Får nog ta en strolek större, vet inte varför jag köpte 36:or, jag provade 37 men tyckte de var lite stora så jag nöp 36:orna istället, men det var dumt. Hade lite smått ont i fötterna efter lördagkvällens upptåg =P

dax att sätta fart!
ha de!

image11

nu är helgen slut

Nu har vi kollat på Råttatouille, om det nu är så de stavas. Det var en härlig film iaf =) Annimerade barnfilmer är bland det bästa man kan se, och allrahelst när man är så slut i huvudet som jag har varit idag =P

Nu är det läggedags. imån ska jag ringa linkningskontoret ovh höra vad som är galet med våra skattekort. Vi skattar nämligen på tok för mycket. Vi ska ju egentligen bara skatta 15% typ. eller nåt såntdär iaf. Det mysteriet ska vi reda ut imorgon.  Och så Börjar jag jobba vid fyra. Usch, segt med kvällsveckan, men det är bara att nicka och le =) snart är december slut =P

Sov så gott alla vänner =)

kvällning =)

sådär nu har jag slängt ihop en banankaka. Vet inte hurdan den blir, men det återstår att se =)
Frank och Linus kolla på film, men den filmen gillar jag inte så värst så jag håller mig undan =)
Ska plocka lite här på rummet tänkte jag. Imån kör det igång på kvällsvecka igen på jobbet. Det är lite segt. Att gå hemma hela dagarna ta kål på mig, Men det ska nog gå bra. veckorna går så fort ändå. Men nu dröjer det 12 dagar innan man är ledig igen, oj oj oj. Man kommer vara rätt trött när julen är över tror jag, men vilken semester det ska bli att komma hem i januari =) härligt ska det bli. Och det lär va ännu härligare att få komma tillbaka hit sen. En vecka i karlskrona är nog vad jag klarar av tror jag. =)

Nu ska jag gå och kolla till min kaka och se så den mår bra =)

kos o gos

baktrött

mmm blev helt körd i huvudet efter maten. Är så trött så trött. Men fortfarande nöjd. Nu väntar vi besök. det ska bli så trevligt så =) Och så skulle han ta mig sig subway. MMM så gott, men kyckling och lök och godgrejjer på!

Tänker på lilla mia. undrar hur hon har det? Blir ledsen när jag förstår att hon är ledsen. skulle så gärna vilja vara där för henne nu. Jag kanske inte hade kunnat göra så mkt, men bara få ge henne en kram och berätta att allt kommer bli bra!
Misstänker att du läser detta stumpan och vill bara tala om att jag älskar dig! Du är den bästa! va stark =)

Nu ska jag genomlida två avsnitt av Kurt Olssons julkalender bara för att Frank har bett mig så snällt. Vad gör man inte för dom man älskar? =)

klem på er

grym kväll!

Jävlar så kul vi hade! det var nog bland det roligaste jag har varit med om.  Julbord med jobbet alltså. SÅ underbart vi hade det. Var på ett ställe som hette smuget. En stoooor restaurang med massa bord och helt fullsatt. Till mat fick vi först gravad och rökt lax med omelett och sallad. Till huvudrätt var det rådjursfilé, potatis, skysås, smörstekta champinjoner och färsk broccoli. Efterätten bestod av skogsbärsfromage och fruktsås. Och så en massa vitt vin till det! Ååh så härligt. Och så var det uppträdande. Tre killar och tre tjejer som sjöng och dansade. Helt otroligt, och killarna var så deiliga att titta på! Musikaliska killar är så sexigt. =)

Våra kära arbetskamrater hade gjort princesskronor till allihopa så var och en fick varsin titel. nån blev Miss Bitch, och en annan miss norway och Nån blev Miss Bootylicous och Frank och jag blev Miss Twins1&2 =)

När maten var uppäten och vinet slut så började dom spela musik. Dom drog igång med Carola Så vi svenskar gick upp på scenen och dansade och sjöng så det ekade mellan väggarna =)

Efteråt gick vi en våning ner och röjjde gärnet på dansgolvet. och köpte öl. Sen kom våra bekanta som vi lärde känna första kvällen vi var ute i Oslo, så då behövde vi inte längre betala våra öl själva =P

När klockan var fyra- fem nånting så drog vi på efterfest, drack mer öl och groggar och kollade på film sen slocknade vi berusade av lycka och alkohol =)

Nu är man hemma igen, har duschat och ska gå ut i köket och hjälpa frank med maten. Idag blir det pommes, bearnaise och kotletter. Och ikväll ska vi baka pepparkakor alla vi inneboende =) Hur mysigt som helst.

Sista lediga dagen på många dagar, så jag ska njuta fullt ut!
ha det koseligt go vänner =)


image10


att det ska va så svårt!

Åååh, att det ska va så svårt att få tummarna ur. Men jag har iaf inte bara suttit här. Har städat rummet och hunnit med att tvätta en maskin tvätt. Nu ska den hängas upp, sen ska jag sminka mig och ge mig ut i ovädret!

ha de!

då var det fixat.

Så där nu har jag så jag kan betala hyran iaf. Sen att man får vänta med att handla mat tills nästa månad är ett annat bekymmer =P hehe det löser sig =)

Nu ska snart båda mina kära sambosar iväg på jobb. Trist trist trist, men så är det ibland. Själv ska jag göra mig iordning och dra till oslo city och köpa mig ett par gummistövlar tror jag =) (gärna på rean)

Sen ikväll ska jag träffa Jenny och Silje och dricka lite vin och så ska vi göra oss iordning för julbord =) Ser fram emot det så, det ska bli så otroligt kul! Synd bara att det regnar, det förstör lite av feststämningen, men det kan ju avta till kvällen eller iaf övergå till snö, det hade varit nästan mysigt  =)

Sen ska jag städa iordning lite här, såran vän natassia ska ju ha inflyttningsfest, och det känns ju bara så där kul eftersom det inte ska vara nån annan hemma, men som tur är så är vår dörr trasig så man kan ta bort handtaget, så vi ska lägga in allt vi äger och har där och ta bort handtaget, moahahaha! kanske man inte har så mkt värdefulla saker, men det lilla man äger vill man ju gärna ha ifred. Känns hemskt att inte kunna lita på sin rumskamrat och hennes vänner, men hon har ju hållt sig borta i typ tre dagar nu, så man har inte haft möjlighet att fråga hur många som kommer eller nånting, och då känns dert ju ännu mindre kul.

Jajaja, så är det ibland. Nu är snart diskmaskinen färdig så jag ska ta och plocka ur den och sen köra igång en maskin tvätt, sen ska jag måla på mascara och klä på mig och sen är det dags för inhandling av billiga vattentäta skor =)

Kos er sålänge. =)


image3

Så här ser det ut när jag tittar ut genom förnstret. Inte helt uppiggande, men det får gå!
Så är det ibland. Men men, nu ska jag ta tag i min dag och göra den minnesvärd =)


LÖRDAG!

yeayy!! SÅ skönt, och vilken bra dag. Skönt att vakna och känna att man är på gott humör tycker jag. Märkligt bara att det är Franks lördag att jobba  och ändå är ja uppe innan henne. Fasat det är nog inget som kommer upprepas så ofta =P telefonen ringde ju =)

Nu ska jag hälla i mig mängder med kaffe, så gott så gott. Det ör precis vad jag behöver. Jag undrar om man skulle sola en gång till? man kan ju ligga en liten stund iaf? Äh nej, jag hoppar nog över det. Fick grymt mycket färg igår, så jag får nog nöja mig med det =)

Ha en trevlig förmiddag =)

en sak till bara

Satt här och uppdaterad min profil på bloggen. Min första tanke när jag skapade denna sida var att jag skulle vara helt anonym och bara få skriva av mig allt jag kände och hur jag mådde, men har nu kommit fram till att det är nog ändå lite roligare om man vågar stå för vem man är och hur man mår. =)

Gillar verkligen det här med att blogga. Låter ju så meningslöst och trist. men hur skönt är det inte att sitta här och skriva av sig när man känner för det?

nu märks det på Frida att klockan är mycket och att hon är trött, då blir hon så här djup och fundersam.
Varför tänker man som mest på kvällarna? det är märkligt, men så är det.

igår, Eller var det förrgår? Iaf, Så låg Frank och jag och pratade om framtiden. Tänk så mycket den har att erbjuda. Det gäller bara att våga ta för sig av buffén. Den enda som kan hindra en från att verkligeen leva sina drömmar är en själv. Vi diskuterad vad vi skulle göra när vi känner att vi är klara i Oslo. För det tror jag nog man blir nångång. planerna efter det här är många, en london-resa ska det bli. Måste besöka vaxkabinettet där. Det är nåt jag alltid velat göra. Sedan ska vi ta oss en tripp till australien tänkte vi. Det hade varit nice. Jag tror tillochmed att min nästa jul ska firas där. Tänka att få fira jul på stranden, det är ju en dröm. Hatar snöblask och mörker, så jag tror australien passar bra!

Tror nog det dröjer länge tills jag flyttar hem till karlskrona igen. om jag nånsin gör det. Flyttar gärna hem till sverige, och lite närmre familjen när jag är klar med mina resor och drömmar, Blir illamående när jag tänker på Karlskrona, men det kankse går över. Nej, när jag känner för att flytta till sverige igen så tror jag att jag att första anhalten blir göteborg, och där har jag ju ändå en del av min familj och nån go vän, så det kan nog bli en bra grej.

Nu, mina vänner måste jag verkligen gå till sängs.
kram på er

strax läggdax

Mmm klockan börjar bli mycket. Är hur trött som helst, och jag har en lång dag framför mig. Ska gå på stan imån, måste inhandla mig ett par skor. Och så lär det ta en stund att bestämma vad jag ska ha på mig, men jag har kommit så långt som till att jag ska ha svarta kläder. Det funkar alltid. Känns som att alla andra ska ha på sig nåt som glittrar och har sig, men det är inte riktigt min grej, så svart får duga. köpte lite bijouterier i guld på jobbet dom jag kan pynta ut mig med =) Det ska bli så roligt. ser verkligen fram emot det här. Få träffa alla härliga tjejer och inte bara snacka jobb... gott gott gott.

Hoppas det inte regnar imån  bara. Fy så tråkigt. Jag längtar till våren. Det är den bästaste årstiden, för det börjar bli varmt och träden knoppar sig och man vet att hela sommaren ligger framför ens fötter.

Nä, nu ska jag ta och räkna lite på pengar och så där så jag kan vidarebefordra detta till min personliga bank =P Usch så hemskt, men det får bli så denna månaden, Han ska få tillbaka allt nästa månad när lönen kommer.
Ska tala om för honom hur mycket han betyde för mig och hur mycket jag uppskattar det han gör för mig =)

sov så gott alla som ska sova, och ha så festligt alla som ska festa =)
        !image2

Skickar med en liten bild. Varje gång jag ser dessa bilderna som är tagna i början av vår oslo-resa så skanar jag min lillasyster lite extra. Tänk så fin färg håret hade då. Nu ser man ut som en risbuske. Men vi får ta och ändra på det i januari =)
saknar mina guldkorn hemma i karlskrona =)
puss på er

RSS 2.0