Karlskrona!

uhuj, så var man hemma på besök =) Kom i måndagskväll. Steg ut genom dörren tio i sex i måndags morse och landade i karlskrona kvart i fem på eftermiddagen. Lagom sliten men nöjd ändå. Hade ju läst en bok på 400 sidor, så hade en trevlig resa!

Kvällen spenderades en stund med mamma sen hängde jag på fina Marlenes jobb med henne till hon skulle hem, fick väl i mig nio liter kaffe och underbart skitprat! Finns en del att prata om när man varken setts eller hört på sålänge, men det ska vi försöka ändra på!

Tisdagen började med Kaffe hos lilla Frida, för att sedan spatsera en svängom på stan och köpa present till lilla Lilly och så blev det lite sockar och en mascara till mig =) Till Lilly köpte jag ett helt bedårande silverhalsband, i form av en blomma, lite lik en prästkrage, och i mitten en safir, som är hennes månadssten. Det blev jag nöjd med och det verkade Mor och Far med! Med tanke på att hon har både H&M´s och Lindex´s hela kollektion barnkläder så valde jag ett smycke. Tänkte jag skulle skicka ner en lusekofta till vintern =D hihi ;) Spenderade större delen hos lilla familjen och kelade om både underbara Mia och dotter. Måste säga att det är en av dom vackraste bebisar jag sett. Få är söta när dom är nyfödda, men hon var bedårande med runda kinder, mörka ögon och massa hår!



Kan erkänna att jag längtar nåt fruktansvärt till jag får se två blå sträck på en vit pinne....Det är så det värker i hela kroppen efter ett litet knyte! Men jag har ju en del bestyr att bli klar med först! ;)

Dagen har lunchats med Marlene och sedan hälsa på Mia igen och gosa och snuffa sig yr på Lillafisan! Så skönt att ses och kunna snacka skit och bara mysa i soffan =) Jag saknar ofta mina vänner. Ska se om jag kan få dom att flytta till Oslo ;)

Imorgon torsdag ska jag fika med Evelina, försöka hinna träffa Malin om hon får för sig att svara i mobilen, Träffa Jonas och plocka svamp med pappa, sen får vi se vad som hinns med på fredag, eller om det blir åka tidigt och hinna med ullared. innan vi ska hämta Lillasyster på jobbet i gbg! woooh!
Fullt ös medvetslös, och jag njuter! Som sagt, vila får man göra i graven eller nåt =D

Nu ska jag nog se om jag kan slappa en stund...slå på min vän tv:n? yeah right...
ha en fin onsdagkväll alla kära vänner!

sååffataajm...

hmm ungefär en gång i halvåret har jag tv:n igång när jag är själv, och för varje gång blir jag mer och mer övertygad om att det bara är skit...jag zappar och zappar och ändrar och byter, men inte fan hittar jag nåt vettigt att glo på...märkligt...iaf på norska kanaler...nu råkade jag hamna på svt1 där dom pratade om delfiner...men nu pratar dom om vem som jagar vem av harar och skator..yeeah, vi zappar vidare =D eller nåt =P

Haft en okej dag. inte världens mest underhållande, men någorlunda okej på jobbet iaf. Det bästa var väl promenaden med Anita när jag kom hem....mååååste sätta fart med det igen! Men tänkte jag skulle investera i ett par RIKTIGA promenadskor. Dom jag har nu är inte gjorda för att gå på asfalt med, så då gör det ju rätt ont till slut, och så ett par stavar ska jag köpa med! Sen jeevlar är vi på gång! Sitter och kikar lite på motionscyklar också, det kan med va en god investering och bra variation till promenixer, och iaf när det regnar eller blir halt och snö och jävelskap =)

En annan sak jag funderar på är det här valet som varit i sverige? Jag hoppas SD kan röra runt i grytan och få dom andra politikerna att fatta att nåt måste göras...Och det här handlar inte överhuvudtaget om att kasta ut varenda människa som inte är blond, blåögd och heeelsvensk. Det handlar om att man ska kunna hissa flaggan och fira nationaldagen och va stolt svensk utan att bli påhoppad, (och det gäller av såväl svenskar som invandrare) Självklart ska vi hjälpa folk i nöd och med svårigheter, men då kanske lite respekt och anpassning vore ett fint sätt att säga "tack för hjälpen på"? Det var lite svårt att formulera det här i skrift, för tankarna och åsikterna är många och starka men väldigt väldigt kortfattat ungefär så. Får väl se om man blir överfallen för de här raderna...

Vi Gillar Olika!

Nu började dom prata om sniglar på svt1, jag får återgå till det här zappandet och se om jag kan lära mig tycka tv är trevligt!

Ha en fin kväll =)


enrgipåfyllning tack...

uuuh är så trött nuförtiden så jag vet inte vart jag ska vända mig. Känns som att jag liksom aldrig får andas ut. Har ingenting att klaga över egentligen. Underbar pojkvän, bra lön och ett allmänt bra liv...men så kan jag gå och tänka när jag går från trikken t.ex, att jag undrar hur det känns att bli kidnappad eller vad som helst...bara att nåt ska hända liksom.

Jag undrar vad jag saknar? Har väl egentligen ett bra svar på det själv...eller iaf en av anledningarna. Men så är det säkert lite nervositet för skolan...Och sen, hur vi ska bo? Var? När? Allt är så mycket hela tiden, och jag får liksom ingen ro...varför är jag som mamma säger: Som en fis i en påse? Varför kan jag inte bara trivas när allt är lugnt nu? Lägenhet, mer eller mindre fast jobb, inom en snar framtid iaf...jag har det ju på det torra, och ändå kryper det i mig? VAAARFÖÖÖÖR? Jag blir tokig...ska in på finn.no nu och hitta mig en motionscykel, för uppenbarligen har röven blivit för tung för att jag ska orka asa mig ut.

Ett annat problem jag har är att jag tror jag har kommit i trotsåldern mer än nånsin...och tyvärr inte mot nån annan än mig själv...Frida, du skulle behöva tvätta lite, jaha, det skiter väl jag i..jag hade ändå tänkt köpa nya kläder...Så nu var du duktig, nu har du satt igång tvättmaskinen ju! Nu ska vi bara hänga upp det också... Faan heller det orkar jag inte, det innebär ju att jag måste vika ihop det jag tvättade förra onsdagen och lägga i skåpet...Ja men du måste ju, annars surnar det...jaja men det tar väl iaf ett dygn?? Sluta lipa...Gå ut och ta dig en promenad då, det vet jag att du gillar? tsss gör det själv, jag har en dator och ett hem att sköta...

hmmm nu tog jag väl i lite i det grövsta, men ibland så känns faktiskt minsta lilla som värsta stora...och då blir jag arg, för jag VEET ju att det faktiskt inte är så jobbigt när man väl satt fart? Men varför är allt svårt då!?

psykakuten nästa?

Nej då, vi tål att bli överkörda ett par gånger till...

dåligt samvete, dåligt samvete, dåligt samvete, dåligt samvete....Ge mig en spyspann!!!

 

Men i övrigt funkar det bra..om man bara inte tänker. Hade chefen med på jobbet en stund i dag. Trevligt, men lite lurigt =) Men man ska väl egentligen bli lite nervös av chefer? =P

Nu ska jag gå in och kramas med gos som snarkar ljuvligt i min säng, för han ska snart upp och iväg och jobba...Nu blev ni väl förvånade? Åh jobbar han.....*kräääks*

ha en fin kväll...nästan alla


ohoj vilken helg!

uuuff, så var inflyttningsfesten avklarad och alla överlevde! Hade en fantastiskt trevlig fredagkväll och alla verkade nöjda. Bjöd på lime och vitlöksmarinerad kycklingsallad och fick massa beröm för den =) Spriten flödade och folka blev bra laddade men bara skratt och leenden hela kvällen! Oerhört glad för att Lillasyster och pojkvän kom! Så mysigt att ha dom här! Lallt runt på Karl Johan och varit ute och ätit, och mänder med dricka! lördagen blev lite av en favorit i repris med maaassa dricka, satt här hemma och spelade "med vilda gester" och hade väldigt trevligt. Vid haövtvå satte vi oss i en taxi och skulle kolla in utelivet i Oslo...Slutade i lite av en katastrof med mig och S-e, men inget som inte gick att lösa igår...Så nu är allt lugnt igen =) Sitter här som en bulldeg i soffan och borde städa grundligt och tvätta en del, en dusch hade nog inte heller skadat... Så hade det inte varit fel att öppna tågtidtabellerna heller och gå igenom några av stationerna...uuuh..

jaja, ska bjuda på lite bilder sen får jag väl ta tag i det här!

Kärlek =)





Avslutar med lite dans såklart ;) I det stora hela, är jag väldigt nöjd med helgens bravader!
Trots att fredagn blev lååång. Var uppe kvart över fyra, för att ta båten från sandefjord till strömstad och plocka upp Elin och Anton där, ochs edan hem och köra igång förberedelserna! Men kul hade vi!

Nu ska jag ta tag i mitt liv här!
Måste bara gratulera älskade Mia som har blivit Mamma i helgen! puss på dig! <3

hmmm...

Har varit en sådär dag..började piss...S-e sa han inte trodde det skulle bli så sent med jobb inatt, så jag somnade med ett leende vid två och tänkte att Nu kommer snart baby och väcker mig...Vaknade kl åtta av att ungarna här nere gapade i vanlig ordning, förstår inte varför dom måste öppna sin dörr innan dom faktiskt ska gå? Kan inte den bara få va stängd? men men, kunde vart värre, iaf kl åtta alltså, ingen s-e bredvid mig i sängen...blev ledsen och kollade telefonene, två sms, massa förlåt och förklaringar och kärleksförklaringar, och det enda jag kunde svara var: Skriv ALDRIG med att du inte tror att det blir så sent....Kände mig taskig efteråt, men kunde inte hjälpa det. Då kändes det så...fick dock dåligt samvete när jag förstod hur ledsen han var och hur dåligt samvete han hade...min älskling, vet ju egentligen långt inne att det inte är hans fel att det började ösregna och det drog ut på tiden...men just när besvikelsen slår till så måste man ju få ut det på nån, och då är ju han nära och bra, stackarn =)

Ringa tjenestekontoret iförmiddags och fick bekräftat att jag har fått ledigt sista veckan i september iaf, ska bli sååå skönt att ha en vecka att vila upp sig lite på och ställa om sig till skolmodus...ska bli kuuuul! =D

Först funderade jag och mamma på att åka utomlands en vecka, men det ser lite ut som att det kan bli lite svårt och jobbigt och krångligt, så jag satt och funderade på vad jag skulle hitta på annars...Funderade lite på att åka till karlskrona men släppte den idén ganska fort. Har ingen lust till det överhuvudtaget...har försökt ringa och smsa flera av vännerna där hemma i olika omgångar och inte nån svarar? Men alltid är det nån som kan klaga när jag vart hemma och inte hört av mig!? Ingen som någonsin haft en antydning till att hälsa på heller, så jag undrar, borde man bry sig mer? Eller ska bara var och en sköta sitt och leva i sin egna lilla bubbla? What so fucking ever, precis just nu bryr jag mig inte ett piss...faktiskt...Nu ljög jag, blir egentligen väldigt ledsen...Älskar ju mina vänner oerhört, även om dom är 65 mil bort

Kan hända att jag ångrat det jag skrivit imån eller om en vecka, men just nu och ett i par dagar så har jag funderat väldigt mycket på kompisarna där hemma...och lite kluven är jag. Är det så att man glider ifrån varandra så fruktansvärt? Trodde faktiskt att äkta vänner fanns kvar även om det var ett rätt stort avstånd emellan...ja ja, hormonFrida får väl fundera över det här ett tag, och antingen bestämma sig för att fortsätta försöka och se om nån bryr sig eller bara ta vara på dom vännerna som faktiskt hör av sig tillbaka lite ibland...Har dock en, som jag vet har mycket med sig själv just nu, men hon skriver iaf några rader på både fb och msn egentligen allt som oftast, och jag hoppas för allt i världen att det blir lättare och hon får må bättre när magen har sjunkit in och hon har en lite sockergroda att gosa med... ;)

hmm nu ska jag dricka upp mitt Te, försöka planera helgen litegrand och framförallt fredagen, blir spännande att se vilka som dyker upp =)

Saknar snutten...mycket, lillgrisen skrev innan "vill så gärna se dig, så oavsett hur sent det blir inatt så kommer jag hem...." gosgris är han!

Nä, Te var det...sen sängen..underbart =)

Nattinatti folkens


periodare?

Vet inte vad som händer, men i perioder har jag lust att skriva allt och ingenting här, ibland flera gånger om dagen, och ibland har jag ingen lust alls....tänker på det varje dag, att man kanske skulle skriva några rader, men vill inte, känner inte för det bara...Helgen har iaf varit lugn och mysig. Har jobbat tidigt både lördag och söndag, men hade lite myskväll på lördagen med Goaste S-E. Lagade mat (som inte blev som jag hade tänkt, men ätbart) oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås....aldrig förr har jag misslyckats så med en sås, så den åkte rätt i vasken...beror på att jag tappade tålamodet med mazenamjölet, helvetet kokte förlänge och blev segt som...som...fan? Whatever, mätta blev vi, lämnade köket som ett bombat horhus och gick in i vardagsrummet och satt med en irish och pratade lite skit fram till kl var en tolv-ett kanske, så blev det sängen =) Kusligt mysig känsla att få gå och lägga sig tillsammans när man gör det bara en eller två gånger i veckan, vi är iaf överens om att kombinationen av våra skiftjob är skit...men nog överlever vi väl det alltid =D I tillägg till att när jag kom från jobbet på söndagen sen, så var hela lägenheten städad...så glad jag blev då!!! =)

Söndagen, alltså gårdagen var tanken att vi skulle gått på bio och sett filmen "salt" efter jag slutat jobba, men planerna ändrades efter att S-E suttit på blocket hela dan och till slut hittat en bil han ville titta på, så sagt och gjort, jag kom hem, bytte om, fixade lite snabb mat och sedan körde vi till sverige...strömstad närmare bestämt och tittade på en raggig BMW...åhjodå, nog blev det bilköp alltid, den står på mig, men han betalade, det tycker jag är en fin deal =D Är det det som är äkta kärlek? hihihi Fick tillochmed det stora nöjet att köra den hem! (hade han kunnat köra två bilar samtidigt hade han nog helst gjort det =P)

Och så på fredag är det inflyttningsfest =) Ska bli riktigt skojigt! Lillasyster med sin kärlek kommer! Storasyster hade andra planer, och dom andra vännerna från sverige har jag ingen aning om hur det blir med....orkar inte ringa och tjata liksom...

nej nu får det va bra, orka tjata mer här, nu ska jag få ner min enkla måndagslunch som även blev kvällsmat i form av oxfilégryta och pasta ;) Sen blir det väl sängen räknar jag med. är allt lite småtrött =)

Måste bara skryta med att jag imponerade på konduktören idag med mina kunskaper om alla signaler ;) Blev lite stolt och tänkte att fy fan i helvete vad jag tycker synd om dom som ska läsa till konduktörer och inte har nån aning om vad det innebär....jag hoppas och tror att jag iaf är mentalt förberedd och har en god grund att stå på när det blir skakigt=)

neeej, puss o god natt!


Måste inte va gravid för att hitta på idiotgrejer att äta....

Blev sugen på kvällsmat, men visste inte helt vad...Så jag kokade lite pasta, slängde med lite rivna morötter och så på med riven ost....Skummt som fan, men smakar inte dumt alls med lite salt och vitpeppar =D hehe, mycket beror på att a) knäckebröden är slut. b) Jag orkade inte gå ner till frysen för att se vad som fanns där och c) Det är inte bara knäckebröden som är slut...det mesta är faktiskt det =P

Vaknade vid tio idag, och var på ett hemskt humör, så jag tvingade på mig gympadojjorna och gick den jävulska rundan med den groteska backen, och mådde lite bättre, tyvärr varade det bara så länge som benen rörde sig, för nä jag kommit hem och duschat så blev jag lite halvdepp igen....vet inte varför, men tror fortfarande inte min starka sida är att vara ensam..inte för länge iaf =) Snutt kom hem från jobbet vid kvart över fyra, så alldeles lagom för att vi skulle hinna äta lite stekt fisk och potatis och sedan mysa en stund innan han skulle iväg igen vid sex... Hans jobba kan ge mig kväljningar mer ofta än sällan, och i kombination med att jag jobbar som jag gör så är det näst intill hopplöst. Har vi tur så ses vi några timmar imånbitti om han hinner hit och sova innan han ska jobba igen och jag ska till Bergen..Wohoo vilket liv! Han bara skrattar åt mig när jag svär över hans jobb...tur nån orkar göra det ;)

Nu ska jag få ner den där ostmorotspastan och sedan se om det är nåt på tv, annars blir det väl sängen eller nåt...

Ska försöka peppa mig själv till dom där promenaderna lite oftare...vet ju att det gör gott för både humör och kropp och själ och förmodligen min omgivning =P

Ha en fin kväll alla =)

Göteborg tur/retur

Japp, igår tog jag tåget till lillasyster. Kenneth var konduktör, så där satt vi och tjaffsade skit mest hela turen, sedan var vi och åt Kinamat i väntan på att lillasyster skulle sluta jobbet och komma och hämta mig. Det gjorde hon bra =)

Satte saxen i det med en gång, och det var en lagom euforisk känsla...sista dagarna, veckorna, har jag på allvar funderat på att ta ner den speglen jag har och lekt med tanken på att lära sig måla mascara utan spegel, bara för att jag hållt på att spy på håret. Men det behövde jag inte =DOch nu har det både form och glans, och så har ju hennes små fingrar en tendens att locka fram lockarna, som knappt är lockar, jag vet inte vad man ska kalla det det...telefonsladdar? naaaaajs är det iaf, och så innan hon klippte mig så plattade hon det med sin magiska gröna plattång...då var det nästan så jag ångrade mig och ville säga, du behöver inte klippa mig, det är ju både fint och glansigt och låååångt, fruktansvärt långt, längre än jag visste och nånsin hade kunnat föreställa mig....Nu är det fortfaradne ganska långt, men det kan ingen människa se när lockarna dansar runt kinderna =P hoho

Lite lite, ytterst lite skönt att vara hemma, för när jag hade värmt till lite mat så höll jag på att kasta den i backen för det kom en nattfjäril susande emot mig i raketfart och han var säkert 2 meter i vingbrädd (Jag sa 3 m till S-E men det är lov att överdriva för att få lite medlidande? Aight?) Så jag fick sätta tillbkaa maten på bänken och dra åt mig förstabästa vapen...ett grytunderlägg och en kökshanduk. Efter lite brottande och vevande så försvann han, så det första jag gjorde var att gå och stänga sovrummsdörren (Så då kan man ju tänka sig att det jag lyckades med där, var att stänga in honom) Får se om jag överlever natten, eller om jag bestämmer mig för att sitta här och vakta till kl 4-5 när S-E kommer....om han kommer....den som lever får se, men jag hoppas! För jag saknar honom massa!

Hmmm nu ska jag förbereda mig mentalt på att gå och tvätta av smink och se efter den där fladdermusen...

Natti =)

inlägg nr 300...

ohoj! kl är sju på morgonen och jag är ledig...vad gör jag uppe liksom? Vaknade när darling skulle gå till jobbet och kunde inte somna om. Vi la oss ganska tidigt igår, med tanke på helgens äventyr =) Lastbilsträff var det ja. Varfaktiskt himla trevligt. Fylle blev det =P Men var trevligt förutom det också. Jag blev satt på det viktiga uppdraget att sälaj korv med bröd och läsk! hehe det gjorde jag bra =D



Och bara se vädret liksom! Från att ha regnat konstant i flera veckor, så blir det bara knallfint över en natt!
Helt underbart att få vara ute en hel helg så i friska luften =) Dock kan jahg säga att det var lite småtrångt i den där lastbilssängen han har, och en sekunden var det så varmt som fan och i nästa så höll tänderna på att skallras ur käften på en för det var så våldsamt kallt!



Allt i ett så har vi haft en kanonhelg! Och folk verkade oerhört nöjda med arrangemanget =)
Det kan jag tänka mig att va med på fler gånger =D

Idag kl ett tar vi tåget till göteborg och umgås med lillsyster en lite sväng, Det blir bra det!
Och äntligen ska jag få klippa mig. Jag ser ut som ett vandrande skatbo!

Nu ska jag göra lite nytta häroch få i mig lite kaffe;)

ha en fin dag allesamman!


rubrik...

Vet inte vad jag ska skriva egentligen...siter här och lyssnar på "lift me" med Madrugada och Ane Brun...helt underbar låt...Jobbat sent ikväll, i tillägg till att vi var en halvtimme försenade pga tekniskt fel på tågsettet...så var hemma lite efter tolv...har haft en fin dag på jobbet och nu har jag dessutom fixat foto till fribiljetten och skickat in ett skriftligt "ja tack, jag vill gärna utbilda mig till konduktör-brev" =D

Nu har jag sex dagar ledigt och ska spendera helgen i vestby på lastbils-träff...coolt va? =P hehe men tror säkert det kan bli kul, om inte annat så för Stein Egils skull =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och hålla tummarna för att han orkar och hinner komma hir inatt innan han ska börja jobba imorgon igen....*kräks*

God natt =)

by the way så saknar jag min kamera....

RSS 2.0