Stort liv...

Ibland är det skönt att tömma tårkanalerna och låta känslorna ta över... Utan att kanske egentligen ha en tillräckligt bra anledning?


munk!

Istället för att svära....skrev ett långt inlägg här, och så försvann det...det får en att fullständigt tappa lusten att försöka igen! Men iaf: Helgen som gick var vi i trysil jag och Andreas, med en kompis till Andreas och kompisens dotter på 4 år. Det var väldigt mysigt =) Väldigt dåligt väder på lördagen, men det hindrade inte oss från att åka pulka! Han har ju en suverän pulkabacke rätt utanför lägenheten! 200 meter lång backe, med ett rullband upp, så man slipper gå. alldeles perfekt ;) Idan steg jag upp 02:45 så nu är jag trött kan jag lova. Och så har jag varit ute och gått i finvädret, plus att jag har varit och tränat. Så nu ska jag ta en dusch och så bädda ner mig på soffan tror jag! Ska bara leta fram de tre senaste lönespecarna och min selvangivles så jag kan skicka det till banken inom en snar framtid =D mihih Det får va allt för den här gången! Håll till godo ;)

Och en liten sak till!

Jisses , att jag har glömt skriva det! Har varit rökfri i en månad och en dag nu!

Jag ska erkänna att jag provade röka i lördags. Då hade jag fåtti mig lite vin och med sällskap av Kristine så bestämde jag mig för att se hur det skulle smaka. Sen det blosset har jag inte ens tänkt på ciggretter. Fy attan vad det smakade illa!

I början använde jag snus för att dämpa suget, men på det mesta gick det väl fyra snuspåsar på en dag, och när jag tyckte snus började bli gott så slutade jag med det med. Tanken var ju inte att byta en last mot en annan, utan att sluta helt. Annars hade jag ju lika gärna kunnat fortsätta röka? ;-)

Sådär, så vet ni det! Nu ska jag bänka ner mig i soffan och vila min nacke!

Hve a nice day everybody! :-D


Torsdag 16/2-2012

Blev inget att göra inatt på jobbet, så jag sov mellan 02-07:30 sen gick jag hem :-) det var ganska skönt, med tanke på att jag har onti nacken :-( small till igår i duschen.. Men men, så är det. Får knapra lite smärtstillande så ska jag nog klara en jobbnatt till. Sedan är det ledig hela helgen :-) fy rackarn vad veckorna går fort!

Ser ut som det blir trysil till helgen. Det blir mysigt. Tror jag... Även om jag r fruktansvärt trött på vinter nu! Jag vill ha vår, NU!

Lägger tillen bild på densöta ljusstaken jag köpte igår ;-)


Världens bästa hjärta!

Jag har nog hittat den bästa i världen. Det känns iallafall så! Bredde några mackor att ta med till jobbet inatt eftersom jag ska sitta reserve, och så var jag och borstade tänderna och plockade ihop sakerna och gick. Och nu när jag öppnade matlådan så såg jag att älskling hade stoppat ner ett chokladhjärta... Sådär rosenrosa romantiskt så helt vanliga folk vill kräkas, och jag, jag blir bara ännu mer kär ;-)

Idag så mötte jag Kristine på Lambertseter senter. Lite lunch och lite shopping. Köpte två par benvärmare, ny jacka och ett par hörlurar till mig själv, och så köpte jag en del plock till huset... Jag måste ju få lov att "bo in mig" lite jag med? ;-p Så jag köpte två blommor med krukor till och så en suveränt söt ljusstake. Smidebotten, så en gren med blad och en liten fågel på ochså plats till ett värmeljus så var det en glascylinder runt. Och så köpte jag en liten korg med sugproppar på att ha i duschen till shampo och balsam och sånt. Irriterande att ha sånt stående på golvet!

Får erkänna att jag var lite nervös för att visa upp det för Andreas eftersom jag inte heelt vet vad han gillar, men jag verkar ha fått med mig en hel del, för han blev väldigt glad för alltihopa! Hihi fin är han :-)

Nu ska jag fortsätta göra ingenting på jobbet en stund till, innan jag går och lägger mig. Så längtar jag till imån kl 8 för då får jag åka hem och väcka min lilla snarkgris med en massa pussar!

Kram!


Träningsvärk!

Tänkte prova mobilblogga... Blir inte så långa inlägg för det är lite halvjobbigt att skriva härifrån, men ska prova på en kort liten uppdatering iaf!

Jag läste igenom det senaste inlägget jag skrev, om att jag inte skulle analysera allt vad den där killen sa? Slutade med att jag efter en vecka fick veta att han hade flickvän... Det luskade jag ut helt själv btw... Mongo. Men det var helt enkelt inte han som var ment to be :-)

I mellandagarna i julas satt jag hemma en kväll och var uttråkad, så jag skapade en profil på "möteplassen.no" och det rasade in mail. På 4 timmar hade jag fått ca 200 mail. Jag började ju svara på de första men märkte att det var lönlöst att försöka va trevlig mot alla. Och av nån anledning fastnade jag för ett mail från en som inte ens hade bild? Men vi satt och mailade resten av kvällen, och så bytte vi telefonnummer, och så smsade vi i två dagar. Så tyckte vi det var lämpligt att mötas, för att se om kemin stämde lika bra i verkliga livet. Så jag bjöd hem honom en kväll. Det slutade med att vi blev sittande till långt in på småtimmarna och drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord!

Sedan den dagen har vi i stort sett varit oskiljaktiga och jag kan inte säga annat än att livet leker!

Efter en vecka var jag med han upp till trysil (han har lägenhet där i vinterlandet) och inte bara det, för hans föräldrar var med med. Så här går det undan!

Så nu sitter jag hemma i hans soffa och myser medan han är på jobb...

Där fick ni en liten uppdatering, om det ens är nån som är här och läser? :-p

Hoppas allt är bra med er där ute iaf! Kram!

Ps, sätter dit en liten bild på honom när han bygger ihop ikeabyrå som han köpte för att inte jag skulle behöva ha mina kläder på golvet ;-D han är fiin min snutt! <3


RSS 2.0