Så var vi igång igen...vad ska man tro?

Nytt hopp är tänt...gud så dum man är...men ja ja, nu får det bara va så, vi får väl se vad som händer i framtiden.

Igår kom jag hem och mådde egentligen ganska bra. Solen sken och det var skönt och bara den lilla promenaden från skolan till stationen och från trikken och hem gjorde mig glad, så när jag kom hem hade jag bestämt mig för att röja loss här...Satte igång datorn och skulle bara sätta på lite musik, och kolla fb lite fort, och får väl se en uppdatering som drar ner hela skiten. Funderade starkt på dom kalla ölen i kylen, men slog bort tanken på dom lika fort och tänkte att inte fan att han är värd det. Så då storstädade jag! Riktigt duktig kände jag mig, även om det inte blev nån läxa gjord.

Idag när jag kom hem så var jag lite sur igen...var stressad för att jag hade 7 miljoner uppgifter att göra från skolan som hänger som ett tungt moln över mig, och så hade jag lovat Anita att sova hos dom inatt för dom åkte till Amsterdam i morse. Bara för det skulle va en vuxen hemma hos Thia och Cedrik på natten. Men deras äldre bror var där, så det ordnade sig, han sover där, så nu har jag fått gjort 38 av frågorna. Bara 44 kvar! ;)

Allting ordnar sig till det bästa till slut....och så får vi väl se om den lilla grisen dyker upp här ikväll...you never know! Jag måste ju packa till imån med eftersom jag ska vara kvar i Drammen efter skolan och gå ut mned Aimar =D
woop woop, det ska bli kul. Rednex, Vengaboys och E-type är några av artisterna vi ska se och höra imån =D Snajsigt det ;)

Ha en fin kväll alla godisar!

fruktansvärt makalös astråkigt att blogga?

Nej egentligen inte...men antingen händer det för mycket så man inte orkar skriva om det för det, eller så händer här ingenting och vad ska man då skriva?

Just för tillfället är jag inne i min numer så välkända pms-sväng...Har ångest och är ledsen...

Inte sådär våldsamt illa. Men orkeslös och ointresserad av det mesta. Borde trä på soffan sitt nytvättade fodral, plocka iordning bland alla papper som ligger i hela lägenheten, plocka iordning på köksbordet, där ligger miljoner småpryttlar, städa toaletten....och framförallt: Plugga, PLUGGA, Plugga, plugga... Men jag har ingen aning om var jag ska börja...En vecka kvar i skolan sen är det dags för första delen av grillning.

Kan hända det är därför jag är lite matt också. Börjar bli sjukligt nervös och känner att jag kanske bara hoppar av. Det är en prövning bara att ta sig igenom den här stressen som det innebär att ha så stora prov framför sig. Fullkomligt hatar det. På riktigt. Gillar inte saker jag inte ha kontroll på. Men vi satsar väl på att det går bra väl? ;)

Och så var det det där andra ämnet, som jag kanske inte skriver så våldsamt mycket om här...Men det finns en, som har funnits ett år, sen "försvann" och så dök han upp igen för ett litet tag sen och tände ett hopp, men innan det tagit fart så blåste han ut det igen...eller jag vet inte vad han gjorde. Återigen, gillar inte att inte ha kontroll, och jag ger mig fan på att det är därför han är och spökar i mina tankar...för att det inte är jag som håller ratten. Vet ju inte ens om han är värd det?

Men lite kul info: Fick sms av Aimar idag, och han frågade om jag ville följa med honom på "back to the 90´s" Nån tillställning som ska vara i Drammen på fredag. Han hade visst fått biljetter, men BT kunde inte följa med, så han bad mig, och det är ju skitcoolt! Rednex och många fler ska spelas och sjungas till =D Riktigt kul!

Måndagen den 11e så har jag biljetter till min stora idol: Jeff Dunham! Jag tvivlar på att det kan finnas nåt bättre! Blir iofs jävla stress att hinna hem till Oslo efter skolan och ordna sig, men ATT DET SKA GÅ!
Ska bara hitta ett trevligt sällskap jag kan dra med mig =D

Ja det var väl det jag orkade spy för nu. Läs och njut, eller nåt ;)


***Kärlek*** hehehe

When i get older, I will be stronger =D

hehe den rubriken fick det bli, bara för jag lyssnar på låten Wavin´flag =)

Solen strålar oklanderligt från en blå himmel och det luktar lite vår...Helt underbart.

Men vet inte vad det är som saknas...Är sjukt stressad i kroppen. Det kryper i hela mig och jag vet inte på vilket håll jag ska stå eller gå, och jag har inte blekaste aning om varför...

Fick iaf våra turnusar igår som vi ska söka på, och börja jobba efter när vi är klara i skolan. Var inte våldsamt mycket att välja på, men tack och lov så är jag tredje i klassen som har högst ansenietet (vet inte vad det heter på svenska...) Arbetslivserfarenhet kanske? Så jag riskerar nog inte att få den värsta turen iaf, och det är skönt!

Och så vet jag inte hur jag ska jobba ikväll. Min veiledere är hemma med sin dotter idag och på fredag så nu väntar jag bara på besked från tjänstekontoret på om jag ska ha nån annan veiledere eller vilka tider jag ska jobba...

Det ordnar sig nog =D

Nu ska jag gå ut och njuta av solen!
Hoppas ni får en fin dag allihopa!

kärlek!

Till livet! Jag önskar verkligen att alla som jag älskar kan känna vad jag har känt hela sista tiden!

Har ju vart hemma i kna och hälsa på och myst ocu förhoppningsvis spridit lite kärlek och glädje. Så som jag mår nu, så hoppas jag får vara livet ut. Vet att det inte kommer att göra det. Men fan så bra jag mår. Har haft riktigt djupa dalar det senaste året, eller två år kanske, men vem fan bryr sig när man svävar på moln nu?

Jag älskar det jag har uppnått med mitt liv, och vad jag är och gör idag...

när jag för tio årsedan svarade på frågan: Vad gör du om tio år: Så va jag helt övertygad om att jag skulle ha karl och en 3-4 ungar och hus och en stor bil...men när jag ser det jag ser idag, så vet jag att jag är på rätt väg! Jag mås så bra så jag har svårt att tro det själv!

Men jag älskar och saknar fortfarande vännerna hemma...(kom och besök  mig!!!)

ha en ljuvlig natt vidare!

Fredag!

Och vi går mot jobbhelg! =D Börjar 15:30 idag.

Jag funderar lite på att beställa hem en plattång som Lillan hade...fast kanske en annan färg =D Men med den plattången så blir ju håret fint platt. Den jag har håller inte riktigt samma standard. Ändå är vdet bara en nolla som skiljer i priset, kan inte förstå detta =P

Och så har jag lite lust att beställa hem en rockring...det vill jag ha. Dom är bra. Ska väl aldrig glömma när jag och Silje bodde uppe vid holmenkollen i källaren, och den ena rockade rockring och den andra stod och läste biblen...Omg så kul vi hade!

Nu har den sockersnäckan åkt till Florida! Lilla gris! Längtar till sommaren så jag kan hälsa på henne =D

nähäpp, då blir det väl en liten tur på cyklen i vardagsrummet, för att sedan läsa lite geografi innan man går till jobbet!

Läste förresten i tidningen nu att det var två konduktörer som blev frånkörda i drammen igår! En aspirant, men jag lovar, det var inte jag =) Men ni ser där sammanhanget med min dröm...Saker händer... =)

Men men, ha en strålande dag iaf!

shiiit vart tar tiden vägen?

sjukt fort det går!

Har varit hemma fredag-tisdag. Hann med att träffa dom flesta, men inte alla jag ville. Men så är det alltid, och dom jag hann träffa hann jag inte träffa lika mycket och länge som jag egentligen ville! Det är när man kommer hem som man verkligen känner hur mycket man har saknat dom alla!

Träffade älskade Mia och lillyfisen, och Malin och hennes lilla groda Alice, och marlene och hennes charmtroll och lilla magen. Och så Jonas och Jimmy och Johan, och hade bara en riktigt mysig helg.
Det jobbigaste är ju bara att jag heeela tiden är stressad och har så mycket att göra hela tiden!

Tisdag morgon åkte jag upp till systrarna i Göteborg. Det var vääldigt skönt! Då var man på ett ställe och dom man skulle träffa befann sig där. Blev fin i håret (Finns nog inget på jorden, eller iaf saker som är skönare än att bli av med slitna toppar!). Shoppade lite, och så lagade vi ruskigt god oxfilé-gryta med skogschampinjoner ochgrön sparris med färsk pasta till. mmmmm =D Och så blev det en kopp kaffe och soffhäng till Big Brother! Riktigt beroendeframkallande och sjukt underhållande!

Var tillbaka i Oslo vid sex-tiden på kvällen. Hopp ini duschen, över till Anita och pratade lite skit, och så besök på kvällen. =P Sov lääänge idag. (Var väl tvungen att ta igen förlorad sömn från torsdag till torsdag typ...) =D
Hade dock väärldens mardröm, om att jag glömt GSM-R:en (jobbmobilen), att ficklampan inte fungerade så jag kunde ge avgång, att jag blev frånkörd på en station och inte lyckades få tag på nån...jag trodde inte ag var så nervös för att gå tillbaka till jobbet, även att jag haft ledig så länge, men mitt undermedvetna har väl kanske gjort det.

Fanns dock ingen anledning till oro, då nya handledaren Annie var hur go som helst och ungefär lika bra som jag på att prata! =D tihi

Nu är det kvällen gott folk, men ni har iaf fått e liten uppdatering om vad jag sysslat med senaste dagarna!

Sov så gott allihopa!

En natt till!

En natt till på jobb, sen hem till Karlskrona! Det bubblar i hela kroppen av lycka och jag mår bara så bra så jag känner för att dansa!

SKa dansa mig till Skien inatt och så tillbaka till Oslo så får vi bara se vilket transportmedel vi tar oss hem med, men hem kommer man alltid!

Saknar er kära vänner och familj! <3 <3 <3

Som en groda utan ben....

....Hopplös! Och då tänker jag på hur kass jag är på att uppdatera...men dagarna går ju så fort! Hinner ju knappt med här!

Men livet är på topp iaf =) Är riktigt kul att jobba på regiontågen och jag har tillochmed blivit nästan vän med högtalaren. Är lite häftigt att faktiskt prata ut i ett tåg med 200 passagerare..(Stavas det så? Försöker ju hålla mig till svenska här i bloggen)

Inatt är det dags att jobba igen. Samma tur som sist jag skrev här. Delat dagsverk i Skien= Hotell några timmar mellan 010-0500.

Skulle egentligen kommit hem på torsdag var tanken, men jag mitt nöt hade ju kollat fel hur jag jobbar. Slutar kl 0700 på fredag morgon, inte torsdag.

Försökte hålla mig vaken länge igår, och lyckades till kl 2, sen deckade jag efter att ha fått väldigt oväntat men trevligt besök! =D Kanske mer information om det en annan dag ;)

Lyckades sova till 12 idag. Steg upp och var precis som nästan alltid på väldigt bra humör! Åt en yoggi till frukost och drack en kanna kaffe, så satt jag lite vid msn....Sedan kom jag fram till att jag faktiskt inte tränat på väldigt länge, så jag drog fram cyklen från sitt hörn och satt där i 31 minuter. Även att jag av nån anledning gått ner tre kilo....=D Svettig som en gris efter det. Sedan blev det en välförtjänt dusch. "lunch" blev kantarellsoppa och två knäckebröd och nu är jag tillbaks vid datorn igen. Sånna här dagar har en tendens att bli ganska långa eftersom jag är så dålig på att hitta på saker, jag går liksom bara och väntar på att gå till jobbet ungefär. Men den här dagen har gått väldigt bra! =D

Att få vakna och älska sitt liv är en ljuvlig känsla! Jag hoppas ni är fler där ute som gör det =D

Kram & Puss!

RSS 2.0