eeeaarlyyyy

Hoppsansatrallallala!

Börjar jobba 06:12, kom i säng vid halv ett. Ögonen var piggare än någonsin och jag kunde bara inte sova. Fick lite panik av att bara sova fyra timmar, tänkte att somnar jag nu så kanske jag inte vaknar när klockan ringer, så då är det fan bättre att va vaken =)
Messade till Frank och frågade om hon var vaken, naturligtvis var hon de =) Så jag ropade ut henne till mig =) Så nu har vi spenderat lite tid på att måla naglar. När det var klart spelade vi lite kort och kom fram till att det är precis skittråkigt, så vi bytte taktig och slängde i lite färg i håret istället. Vill ju va fin till imån =P

Spännande, pirrigt och totalförbjudet då är det som bäst =)

hehe tuff känsla. Ska iaf bli kul att komma till Bergen igen =)

Hoppas darling är där så vi kan gå ut och äta och ta en öl eller två kanske, så jag får berätta om mina upplevelser =)

Hahaha, bra bra, kommer va måttligt fnittrig hela dagen. helt toppen. Bra dag, så här långt iaf =D

Hoppas ni sover gott och att ni med får en bra dag =)


Ge mig luft

Fy fan nu är det travelt. Går på reservenergi. Kämpar för att inte va på konstant dåligt humör. Försöker verkligen, men det är inte lätt. Ensam hemma nu. Obeskrivligt skönt. Bara jag, deprissionen och min dator.Helt perfekt, ungefär så mycket jag orkar med nu.

Är glad att jag jobbar heltid...Och som jag trivs på jobbet. Så fort jag kommer dit så släpper ångest, panik och det dåliga humöret. Skönt att bara få vara sig själv och ta hand om sin helt egna tågvagn.



Om du älskar en fågel, släpp henne fri.
Kommer hon tillbaks älskar hon dig,
om hon flyger sin väg var hon inte rätt
från början


SLÄPP MIG!


fredag och midsommar =)

Jaha, ja jag kan nog inte påstå att man känner av att det är midsommar här i norge. Det är det ju iofs inte. Dom firar ju inte det. Börjar jobba vid halvfyra och slutar halv elva. helt perfekt. Kan väl hända att man tar en liten drink när man kommer hem. Måste ta det lite lugnt. ska jobba sju dagar i rad nu, med en övernattning på slutet. Det blir tufft. Får se hur det känns, om man orkar en liten jävel när man kommer hem. Har ju inte varit helt pigg sen jag kom hem från Rhodos. Något ligger tungt och skaver och gnager och tränger. Håller på att kvävas. Måste hitta något eget. fyra pers på 30 kvm är ingen dröm. Men misstänker att det inte bara är boendet som oroar mig.

Varför kan man inte bara vara ego och tänka på sig själv? Hade varit lättare att leva om inte skuldkänslor hade existerat.

Idag tänkte jag försöka ha en gråtfri dag. Får se hur länge det funkar =) Man kan ju hoppas iaf.

Kan ju inte trösta sig med cigg heller. är så stolt över mig själv för det. Inte ett bloss sen klockan tre i måndags morse, precis som jag sa! men kaffe får jag dricka, så det ska jag göra nu =) Sen blir det dusch och hopp i uniformen =)

Hoppas ni mår bra där ute =)

ja vad säger man?

Kan bara säga att det har hänt en hel del sen jag skrev här sist. Åkte till Rhodos med älskade familjen och hade det suveränt mysigt, fördrinkade allt som oftast på amaryllis hos våra nyfunna bästa vänner Alex och Nicolas, drinkat som man bara kan drömma om i dessa kalla länderna här uppe i norr... =) Solade och badade om dagarna och bara njöt av allt =) Något som kan tilläggas är att flygresan dit är nog bland det roligaste jag har upplevt, mamma och jag var på topp och skrattade så vi tjöt ungefär hela tiden. Kul hade vi och det var kul att se mammsen så glad!

 Det här är kl 05:20 den 8/6-08 på sturup =D

hehe, när den här bilden hade tagits höll jag på att dö av kramp i magen. Mamma och jag hade drivit lite med (heter det flygvärd om det är en manlig flyvärdinna) ja vi säger det, honom hade vi drivit med, och så kommer han fram till mig och säger: Du... Jag svarar blixtsnabbt,Du, kan du ta ett kort?? =D Han kom av sig i vad han skulle säga, tog ett kort och gick. Då dog jag! och mamma med. hehehe

 Strawberry daquiri som fördrink, den smakade skit på det här stället men vi var rätt glada ändå, det var ju första kvällen, och den kostade ju bara 5 euro =D Men när vi skulle äta gick vi vidare =P Snopet för dom =D

Det här är dom absolut bästa jag vet på den här jorden! Älskar er mina pärlor =)


 
bild 1: 2½ liter        bild 2: 3 stycken Bomba  Bild 3: Pina Colada!
LuMumba gott        underbart!
 var det!

Fler bilder hamnar på facebook, för er som vill se =)

Måste bara lägga in en för Frank och Lisa. kommer ni ihåg att vi såg värsta Kändisen i kön till lisebergsbanan förra sommaren? Jag tror han följer efter mig:

SER NI SNYGGINGEN? UNDRAR VEM SOM PASSAR GRISARNA NÄR HAN HAR SEMESTER?!?!?!
    

Sedan blev man utkastad ur lägenheten, fransyskan och Per hade väl gått i maskopi och börjat ligga med varandra...Funderar på vem man kontaktar för att anmäla nåt sånt? Jag menar vi hade ju ett kontrakt som sa att uppsägningstiden var en månad för båda parter..... Ja ja skit samma, nu befinner jag mig hos sofia iaf. Fyra pers i en lägenhet på 30 kvm....tjohooo, och lever i resväskor. Har gråtit ungefär konstant sen jag kom tillbaka bortsett från den tiden jag är på jobbet. det är helt suveränt. Älskar det så!

Och så är jag väl lite känslig för att jag är mitt uppe i avgiftninsprocessen, men jag är iaf stolt över mig själv i det läget =) Inta alla pallar det när man har så mkt annat att tänka på. Nu ska jag åka till banken tror jag och sätta in lite pengar =) Sen får det nog bli sortera lite här. Men har ju lovat att ta det lite lugnt så jag får väl göra det.

Ha det gott =)


RSS 2.0