Ledig och solsken =)

Ja, vilken dag. Vaknade vid nio. Studsade in till Frank och talade om att solen strålar, så nu går vi ut =) Vi var ute och gick i ca 45 minuter. Helt underbart skönt. Efter det blev det frukost på balkongen =) Skönt, skönt, skönt. och där satt vi till ungefär nu och snackade skit. =)
Nu ska jag ta och göra mig iordning, ta mig in till chefen och hämta resten av uniformen, och se om jag kan få en förtitt på mitt chema =) Längtar till jag får komma ut på tågen och jobba efter chema! Helt suveränt!

Livet rullar på bra nu =) Och snart blir det rhodos med la familia och det ska bli skönt att få träffa dom. Verkligen kvalitetstid =) Sola och festa och bara njuta av att leva =)

Senare får man väl kolla lite efter lägenheter kanske...och ikväll ska jag leka med Jenny =) Längesen man träffade den sockerdockan. Det ska bli härligt =)

Nu är det dags att sätta fart =)

Ha en fin dag =)

suck o pust

Jahapp, då var man hemma från Bergen med =) Vilket jobb jag har! Snacka om att man får vara lösningsoienterad för det här! Hehe, fy faan, aldrig mer än tre kontakter i samtidigt, då går strömmen, fst idag var det bara ett uttag som funkade, kaffebryggaren protesterad, och inget vatten hade vi...Tror ni vi löste det? Jaaaa, självklart! haha
och så mkt personal idag så jag har mest fått betalt för att sitta och titta ut genom fönstret! hehe, tack ska ni ha =)

Snart är det helg, och då kommer min älskling för gott!!!!
Det ska bli härligt!!!!

Nu ska jag sova en stund, innan det är dags för morgonpromenad, och ett besök hos chefen!
God natt alla =)


Det här är då min rullande arbetsplats!

image37


hemma =)

Åååh, jösses, vilket jobb jag har! Jobbat tre turer, och älskar det! Jag har hittat mitt kall. Fan så kul! Och sängen på hotellet var ju go, för att inte tala om frukosten! Och att åka tåg är ju bara behagligt, och konduktörerna är suveränt härliga! Så här långt har jag helt enkelt inget att klaga på! Men efter 8 timmar till trondheim, 5½ timmars sömn och 8 timmar tillbaks till oslo så är man mör. Just nu känns det som att jag gott och väl skulle kunna somna för natten. Funderar dock på en liten promenad innan sängen. Kan va rätt gott med lite frisk luft i lungorna så sover man fint sen, innan det är dax att skutta ur sängen och hoppa på tåget till bergen =)

Nä, ska följa tjejerna ut, så jag kommer iväg, annars blir jag bara sittandes här. Måste ut en liten sväng iaf =)

ha en fortsatt trevlig helg allihopa =)


                                *LITE SYSKONKÄRLEK SÅ HÄR PÅ LÖRDAGSKVÄLLEN*
image36

Nu blir det åka av =)

promenerat, hängt tvätt och plockat undan lite av kläderna =P Nu är det bara matlagning kvar sen är det dax att ta sig till jobbet =)

Tur till Trondheim idag. Åker vid fyra, framme vid halv tolv inatt. nice nice, då blir det att leta sig till hotellet, och sedan ska man upp vid sex igen och åka tillbaka till Oslo =) Gött att vara hemifrån den här sketna lägenheten. Fy fan.

Var på visning igår, och kände: Jag har hittat hem!

Man har ändå varit rätt bortskämd här, allt var ju bra tills fittan kom. Men denna lägenheten vi kollade på igår motsvarade verkligen dom krav och förväntnigarna vi har! Hoppas verkligen vi får den. han verkade gilla oss, så jag hoppas innerligt att turen är med oss =)

Men då gäller det att vara snabb som fan

SMS:A LÅNA!!!! =P

Så, då ringde matklockan.
Ha en god helg =)


                                  Dom här smågrisarna saknar jag =)
image35

*suck*

Första dagen på jobbet. det räcker med ett ord: suveränt! Galet kul. medarbetarna verkar hur goa som helst, och arbetsuppgifterna är ju det jag gillar =) 61 mot bergen, kryssa på ål och 62 tillbaka. snacka om att dagen gick fort! Blev dock lite ledsen när jag kom hem och piercingarna krånglade... Men men, det är smällar man får ta, får väl göra om dom, när/om jag slutar nån gång i framtiden. Men för den lönen till det jobbet, så kan jag nog leva med det. Man känner sig ju rysligt naken, men vi fick ju iaf behålla dom som satt under kläderna....

Stackars älsklingen. Ligga på sjukhus så här mitt i veckan. Och han som inte gillar hospital...Och så är det ju snart flytt och allt. usch usch...får tänka lite extra på honom, och hoppas han blir bra snart =)

Nu ska jag ut och få stegräknaren att arbeta lite, känna fast mark under fötterna. Har man varit ute och gungat och vaggat i sju timmar så är det läskigt att komma ut påplattformen =)

Ha en fortsatt trevlig onsdag =)


image33


har svalt ilskan och är lugn och harmonisk... =P

mmm, ställde klockan på nio och skuttade ut sängen, på med stegräknaren, satta igång en maskin tvätt, och sen rusade jag ut i solen. Marcherade bort till denna underbara park, och va bara tvungen att sitta på gräset i solen en stund. Satt och njöt så länge det gick, men sen kom det ju moln naturligtvis... så jag tog mig en omväg och gick till affären och sedan gick jag hem, och då kom regnet, men nu när jag sitter här inne och segar så lyser självklart solen....typislt, men men, jag borde ändå städa,plugga och sortera bland mina grejjer, snart ska det ju packas ner alltihop.

fy fan vad jag hatar lägenheten. Tänk att en enda äcklig person kan sabotera 103 m2...och ändå nästan aldrig va hemma. Mystiskt.

Blev lite glad igår ändå. Fick massa fint av jobbet....det bästa var stegräknaren, har alltid velat ha en sån och tänkt att jag ska köpa det, och så får man en, det är ju kul =)

1½ vecka till, sen är det dags för snutt att ta sig hit på heltid. Det ska bli skönt =)

Nähä, dags att sätta igång maskin nr 2.

Hoppas solen lyser på er =P
hehe

image32


fittfransyska!

Humpff, Måttligt förbannad på det jävla aset. Har precis städat hela köket så det strålar (så mycket det nu kan stråla) Och så lagar hon pizza, och det är ju helt okej att använda köket även om det är städat, men då kan man ju torka av bänksatan när man har grisat ner! Så jag, som är utarbetad och trött på det mesta och har upplev lite förmycket på för kort tid börjar lipa....sparkar igen köksdörren så det dånar i hela byggnaden, och så kommer fransyskan in (som råkar ha tre vänner på besök) och undrar varför jag smällde igen dörren så....Och så sa hon på sin askassa engelska att vi faktiskt är vuxna människor och borde kunna prata med varandra....Så jag säger: Ja, då ska jag berätta för dig varför jag är arg på dig, och tar först upp soporna, att hon aldri är ute med dom, så säger hon, de tär bara jag och julie som är ute med dom.......vilket inte är sant, och det säger till och med Julie....Så frågade jag henne om toapapper, det har hon köpt EN GÅNG (!!!) sen hon flyttade in..och det var för att jag sa till henne att det var slut, tröga jävla fitta...men hon bara stog och ylade om att det inte var så och tjäbblade som fan, så jag drog igen dörren i nyllet på henne, och så öppnar hon, jag puttar ut henne i hallen och stänger dörren, och hon öppnar igen, (vid det här laget har nog alla våra grannar, om inte hela majorstuen hört att vi skriker) När hon öppnar för fjärde gången sätter jag handen i bröstet på henne och knuffar henne hårt ut i hallen, sen kom V och räddade henne från att mista livet, jag såg rätt svart.........

Så nu har man sagt upp lägnheten och hoppas på nytt boende innom 1½ månad. Det är tur att jag har fått nytt jobb, annars hade jag inte träffat A. Under bar människa. Berättade allt för henne på SMS, och hon svarar: Om Ni inte hittar nåt nytt tills 1 Juli kan ni flytta in hos mig. Jag blev nästan rörd till tårar. Och att hon välkomnar V till sett hem. Sådana vänner ligger en vamrt om hjärtat....

Och så har min prinsessa fyllt åt idag, blev så glad för presenten så då kände jag mig nöjd, med lite hjälp av V så fick vi till en kanonpresent  =) Härlig känsla när man kan glädja dom man tycker om =D

Nu ska jag va lite social en stund, sen så ska jag kelas =D

Imån är det ju 17:e Maj, då ska jag hälsa på kungen =P
hahaha, gonatt alla

Snart semester....

Och det lär behövas...Har hänt på tok för mycket på väldigt kort tid. Behöver hämta andan lite...
Och så har man gråtit en skvätt. Hur reagerar man när man får veta att en av sina bästa vänner är sjuk? Fy fan, det är sånt som händer andra, inte mig eller folk jag tycker om.

Life is a bitch

Imorgon börjar del 2 på kursen, och då ska vi befinna oss i drammen, skumt namn....Men då ska vi gå igenom brand och säkerthet....tror att alla delar på kursen handlar om olika sorters säkerhet alltså....Men fan så kul det är! Jag bara längtar till jag får hoppa på tåget och börja jobba! Lite pirrigt bara första gångerna man ska va själv i vagnen.....Men det ska nog gå bra, man har ju konduktören till hjälp om det skulle va nåt, och så har vi ju fått genomgång i R-com, så det ska nog gå fint det här!

Och så kommer min nya kompis från Bergen med. Hahaha, underbar människa!

Nu ska jag ut och rensa tankarna med en promenad i Frognerparken. Solen skiner iaf, och det är bra =)

8 dagar på Rhodos......Det ska bli skönt, jag ska va konstant berusad tillsammans med min familj, hela veckan!
Iaf lillasyster, dom "vuxna" ( =P) ska väl kanske var lite kulturella med......

Snart är det lön med....det behövs kan jag säga, har varit lite oväntade utgifter denna månaden, hoppsansa.....=P



 Så här hade vi de när vi kollade uteliggare på Arna......HAHAHAHA!!!

Nu är det promenad!


och så befann man sig i Bergen.

Jaha, inte illa, nytt jobb och det första man får är en vcka betald på hotell i Bergen =) Sug på den =) Mycket mysig stad, massa gamla trähus, en del ända från 1100-talet...det är ju rätt imponerande. Imorgon efte kursens slut så ska vi ta flöi-banen upp till det högsta av de sju bergen somomringa Bergen...Det lär va en utsikt som heter duga....och så fick jag reda på att jag kommer få högre lön än jag hade trott med tank på utbildning och erfarenhet....inte ila pinkat för att va trähäst......

Jäkla blandning på folk.....det räcker nog med att skriva så tror jag..hujeda mig =)

Med tanke på mitt lokalsinne så ska jag nog inte ge mig iväg för långt från hotellet på egen hand, då kommer jag nog bort.... =P Så det blir nog sängläge en stund innan maten tror jag =)

haaa deee

oj så festligt det blev!

Ja det kan man säga, puuh, så kul vi hade. Fest på svenska föreningen igår, så härligt var det! Goa människor det finns. Mindre kul bara att varannan människa är från karlskrona, men men, it´s a small world... Kul som fan hade vi, välkomst-testet för nyinflyttade var ju då att blåsa upp en meeeega-ballong till den smällde, det så ut ungefär så här:
 Och som vi garvade...men så var det några stycken som var smått nervösa inför smällen, och dom såg ut ungefär så här:
 Ja, ni ser kankse att det är grabbar som var skrajja.... =P



Och så tog glasen slut när linus skulle dricka sin glögg som han kokte på högsta värme flera minuter, så den fick han spetsa....själva poängen här är att: Man tager vad man haver, och då blev det:  SKÅÅÅL!!!!


Hela kvällens höjdpunkt måste ändå ha varit när vi kom hem, Frank Stegar in på sitt rum, sätter på musik på full volym för att hon inte tror att det är någon hemma....Då marcherar fittfransyskan ut, från JULIES rum, och säger, ursäkta men vi försöker sova, kan du visa lite respekt, bara för att du inte tror att jag är hemma behöver inte det betyda att jag inte är det....eller nåt sånt sa hon, på engelska, Nu kommer det roliga, Frank, arg som ett litet bi, står och försöker få på sig sina mys-shorts, det är bara det att hon har bägge benen i samma ben på byxan och så spottar hon fram "No because you never take out the söppels!" Söppels är då sopor på norska......

Fy fan vad jag önska att jag hade haft det på film.....goode tid, jag hade skrattat så magen hade krampat i veckor..... Nähä, nu ska man väl hoppa i säng, det är en dag i morgon med, och då kommer kärlek =D

Kraaam på er =)



RSS 2.0