att det alltid ska va omöjligt, allting...

Tycker så synd om honom,på en mack i halmstad och bilfan krånglar. Men mest tycker jag synd om mig, som har saknat honom så inibaljan och så bråkar det såhär. Så nära och ändå så långt borta, tänk, nu skulle han nästan vart här hos mig i sängen och gosat, men nej då, nästan lika många timmar till jue =S ja ja, jag måste väl iaf försöka få lite sömn, pp tidigt imån coh slänga sig på jobb...kanske man bara skulle slänga sig framför jobbet istället? Nästan lite vitsigt så här mitt i hopplösheten.....

God Natt!

menn faaaaan!

skrev massa långa rader här och så försvann det. hmpf, typiskt.

Har haft en toppentur till Bergen, bra sällskap i 607 igår. Var ute och åt indiskt när vi kom fram, sen kom kenneth med 63 och då blev det ju ett par öl och ett par drinkar...Någon som är förvånad? =P

Upp tidigt så att jag var säker på at tåka i främsta sättet...hade jag nog kunnat va säker på ändå...men iaf =D
Galet lugn och stilla dag på jobb, men huh så kul vi har haft! Hytte på Ustaoset, åh det va rinte illa, lovar vinka när jag blåser förbi där nästa gång du... ;)
Underbar människa...skrattat som tokar.

Och så fick jag en utmaning...en gammal gubbe stal en box peanøtter...jag blev litte skakis och gick och sa till kenneth, jaha, har du pratat med han då? öööm, neeee. Men så gör det då....mmmm okej. Så jag barskade upp mig och gick fram: peanøtter ja, det blir 20 kr....eh va, nøtter? Jaa, du har inte betalat för den boxen som står bakom ditt ben på soffan...eeh åh, jag trodde du såg den....*fnys* Sa jag bara och fick 20 kr, inget dramatiskt, men ändå lite obehagskänsla. Men jag tackade kenneth iaf för att han hade mig att göra det, alltid lättare att stå bakom nån som vågar gaffla,. Men jag fick iaf beröm av honom. Så nu har vi testat det med.

Nu tror jag det lutar åt en dusch. Och sen ska jag dra iväg ett sms och höra hur snuttan har haft det första dagen på kursen som flygtågsvärd!

Ha en fortsatt fin måndag!

RSS 2.0