tandborsten har flyttat ut...

vilken dag, och vilken gårdag......mina dagar går åt åt tankar.

drömma eller inte drömma? i morse var jag med om en märklig sak, kan man tro att man först vaknar och hör nåt man trodde var omöjligt, intalat sig att det måste varit en dröm, och sen vaknat igen av att man hört samma sak igen och bekräftat att wiiiie så skönt!!!, då var det verkligt, och sen somnar man ännu en gång och när man vaknar är man helt säker på att det var en dröm för att det var för bra för att du ska kunna tro att du skulle kunna......när det hela var så verkligt! sen vågade jag inte somna fler gånger, gick upp, plockade in disken, kokte kaffe och satt sen på baksidan och lyssnade på kossorna och lammen...en härlig stund tillsammans och sen hemdags...så mycket man kan skriva och så mycket man kan tänka men så lite jävla skit som kommer ur truten på en...blir vansinnig. Jag stänger av nu och väntar til hösten istället...är helt säker på att man är klokare på sig själv då.

Det är inte konstigt att man är rädd för att öppna käften när man vet hur jävla fel det blir...HUR SVÅRT SKA DET VA ATT KUNNA SÄGA DET MAN TÄNKER!?

Har haft en märklig dag. Helt ljuvlig till och från, och helt uppriven dom andra tillochfrånen...

Funderar på att isolera mig fram till jag åker, då kan man stänga av allt och ha en känslopaus fram til hösten för att sen plocka fram det igen när man är hemma. Bli lite schizofren medans man är borta och ägna sig till 100% åt jobb och Oslo-vänner och när man kommer till karlskrona igen kan man stänga av Oslo-livet och börja känna för Karlskronavännerna........

Det är nog inte nyttigt att tycka om någon/några andra när man inte tycker om sig själv...

Cpt Morgan, tack för den här stunden och god natt på er andra

snart ska jag få jobba!

Efter denna helgen har jag lyckats övertrassera båda mina konton, så nu är jag ovän med mig själv, men har iaf haft en riktigt bra helg! Njuter av all vaken tid jag kan med mina vänner. Kommer sakna dom nåt enormt när jag är i Oslo, samtidigt som jag längtar som en tok för att få börja jobba! Vill jobba nu! Mycket och ofta. helt fantastiskt att man kan hitta ett så vansinnigt roligt jobb med bra kollegor!

Söndagen sov vi bort större delen av dagen, Men sen i eftermiddags så var jag och pappa hos Kenneth och Gittan. Fikade lite och uppdaterades lite grann om allt och inget. Kvällen tillbringades i Malins och Kenneths soffa med pizza, läsk och ostbågar. En riktig svulla-kväll, men mysigt har vi det alltid. =)

<3 Vänner <3

vansinnig!

Börjar tröttna nu. Längtar till jag får börja jobba så det värker. Min egen dumhet straffar mig med ångest och misstro. Kan man få gå en kurs: Att lära sig bli vuxen och ta ansvar? Suck, mitt nöt. men som dom säger själv göra själv ha...så jag kan ju ligga här ikväll under täcket och stötta earth our hela natten...

Längtar efter sysselsättning och pengar...och jag längtar till hösten med. Pratade med J innan. Om han ska till San Diego i vinter ska jag ner och hälsa på en månad eller två!

Börjar märka på mig själv att jag blir mer och mer osocial. Och jag avskyr människor mer och mer för varje dag. Framförallt tjejer...men det har ju sina förklaringar det med. Blörk för tjejer! (nu menar jag inte mina underbara vänner) men allt annat jävla pack, både blondiner och rödhåriga och brunetter och tjocka och smala. Kan ha liiite att göra med att jag inte ens orkar med mig själv precis nu. (men inte bara, det finns en liten orsak till...)Ska bli skönt till tusen att få börja jobba!! jag vill nu!!! bara få åka 65 mil härifrån och börja om...Gör om, gör rätt!

Har varit duktig och diskat iaf. Det är ju det minsta man kan göra för att våga berätta för far...Suck Frida...Nu ska jag försöka dränka mig i duschen...blubb blubb


rubrik...

Var ute och åt på Michelangelo med Mia och Lina igår! Supermysigt och knallgo mat! Drack lite vin och pratade om det vi är bäst på! hahah. Gick sedan vidare och tog en rom&cola på playbar. Satt där och pratade vidare, fortfarande om livets stora och små bekymmer. Efter en stund kom resten av gänget. Malin o Kenneh gick hem lite tidigare för hennes mens var slut...tihii Vi kalasade vidare och hamnade på o´learys där vi skakade rumpa en stund och skrattade åt folk!

Råkade reta upp Jonas lite med...var inte meningen. Ville bara inte han skulle bli ledsen jue...sms när man har fått i sig lite är inget bra alls. Jag lyckades låta bli! Blir aldrig nåt smart man skriver ändå.

Idag är jag småseg. Och rastlös...funderar på att sova bort resten av dagen...inte bara för att jag är bakfull utan för att jag bara känner att jag inte orkar vara vaken. Orkar inte, vill inte tänka mer...bry mig inte!


blubb blubb...

Vet inte var jag ska börja... Var ute en liten sväng igår. Malin, Kenneth, Jonas och jag. Tog några öl och bara pratade och myste på Playbar. Fick tårar i ögonen flera gånger när jag tänkte på att det snart är dags att flytta. Fruktansvärt delade känslor. Skulle vilja samla ihop alla dom som betyder nåt för mig och bo nånstans med allihopa. Ibland kan jag ångra att jag flyttade till Oslo, av den enda anledningen till att man nu har vänner och ett liv däruppe som man saknar, samtidigt som man saknar livet i Kalrlskrona när man är i Oslo. Dock skönt att ha lite valmöjligheter kan jag trösta mig med =)

Dagen har varit full av aktiviteter trots att vi sov så fruktansvärt länge! Sov hos Malin o Kenneth inatt. Vaknade vid typ ett. Honkade i oss lite kaffe sen gick vi ut med Yazz (monstervalpen ;)) Och sedan efter lite promenerande blev vi sittandes på stumholmen och njöt av solen som strålade oklanderligt! Sedan gick vi tillbaka, spelade lite kort och drack mer kaffe.

Efter det var det dags för att handla tyckte Malin o Kenneth som fått pengar, så vi körde en sväng till lyckeby. Gic på rusta, jysk, elgiganten och willys och hade det rätt så mysigt. Skönt att bara komma utanför trossös 50-skyltar och se lite folk =)

Efter det var jag i listerby en sväng och såg till att grinola fick i sig lite mat =)

Imorgon ska Mammsen och jag på shoppingrunda. Vet dock inte var ännu men det visar sig =) På kvällen blir det ut och äta och dricka vin och pladdra som bara vi kan! myyyys! får passa på nu innan jag åker!

Nu är det nattidags!

<3

Jag älskar mina vänner =)

svampstuvning....

Då var det tisdag och jag har haft kära Marlen på besök hela förmiddagen! Somnade vifd halv fyra inatt men visste ju att jag skulle bli väckt vid halvnio. Sms-signalen kan väcka en död, Så nästan pigg steg jag upp och satte på åtta liter kaffe =) Helt underbart att sitta och spy skit över allt och alla med henne. Vi liksom bara skrattar bort all världens bekymmer och tröstar oss med att vi har varandra, som dom säger: Life is a bitch, and then you become one.....

Nu ska jag sätta lite fart, vika ihop tvätten i badrummet, diska upp från igår och sedan ta en dusch. Så ser planen ut änsålänge. Lagom till det är gjort är det väl dags att laga lite mat till far kommer hem från jobbet. Jag undrar om han kommer att återgå till stekt korv, pyttipanna eller mackor när jag flyttat om ett par veckor?
Jo jo, det återstår att se.

Efter regn kommer solsken och det stämmer ypperligt idag! Jag måste köpa nya skor som jag kan prommenera i. Ryggdjävlen och höfterna protesterar näst intill högljutt efter långa promenader nuförtiden. Känner mig som en pigg 80-åring, men skyller helst på skorna och ser gärna att ni nickar och håller med? ;)

Sätt fart nu Frida!

JAAAAA SKAAA!

T
yp såhär ser M ut när vi inte dricker kaffe! hihi
min vackra vän!! <3
 Härligt är det! <3



återigen natt...

Ligger nu nerbäddad i sängen och tänker och tänker och funderar och undrar... Man kanske skulle få ett slut på det här? Så lätt men så jävla omöjligt. Kommer inte få dom orden över mina läppar...inte nu och förmodligen inte sen heller...Oslo-turen i sommar får utvisa vad framtiden bär med sig åt mig.

Kvällen blev varken mer promenad eller mys i soffan hos Malin och Kenneth. Det blev fullt ös på playbar istället. Ja alltså inte fest, men vi hälpte dom att röjja ur hela jäkla källaren, eftersom det blivit en vattenläcka och husägaren skulle dit imån och var liksom lite tvungen att kunna komma fram...Äckligt var det, men som jag sa till grabbarna som stod och frynte på näsan: se det som träning så blir det inte så jobbigt! Effektiva var vi =)

Nu är det för längesen hög tid att blunda en stund, för om mindre än sex timmar ringer lilla Marlene och då ska vi ut och traska i (förhoppningsvis) soligt väder =)

Nattinatt era ruggugglor!

måndagkväll

Jaha, då var snart veckans första dag över. Började med att sova länge, i vanlig ordning nuförtiden. Men tog tag i en låång morgonpromenad. Var ute och gick i lite drygt en timme, och eftersom jag glömt min mp3 i mammas bil fick jag vackert knata på i takt till radions brus i mobilen =) Men jag tog mig runt bryggareberget iaf. Kom hem och tvättade en maskin tvätt och åkte sedan till Jonas för en kopp kaffe. Ett tack till lilla Malin som ringde och var orolig för att jag varit så låg igår. Skönt med vänner som bryr sig på riktigt. Dock är det ingen fara med mig för tillfället. Lite smått orolig och förväntansfull inför flytten bara och har ju en del att tänka på, men för övrigt om man bortser från min rastlöshet så tror jag det är rätt bra med mig.

Har mer och mer börjat fundera på en resa till hösten. Nåt exotiskt roligt och givande resmål eller en kryssning kanske? Ska se hur mycket man lyckas spara nu i sommar så får vi se vad hösten har att erbjuda. Först och främst ska vi väl se om jag ens kommer tillbaka. Man vet aldrig vad man beslutar sig för. Och för den delen kom jag nu på att jag måste ringa skattekontoret och höra vart mitt skattekort har tagit vägen...Vilken tur jag kom på det. Det får styras upp i morgon!

Ikväll misstänker jag att det i vanlig ordning blir film och slöa hos Malin och Kenneth. Kanske vi rentav får till en liten promenad med. Det kan behövas eftersom jag ätit pizza idag ;)

Tjillevippen =)

missinassen

Jag fattar inte ens varöfr jag är vaken? Klagar hela dagarna över att jag är trött men får väl skylle det mesta på mig själv även om jag inte gillar det....

Var en sväng hos Malin och Kenneth och glodde på film. Rätt gött att bara sitta i lugn och ro med gott sällskap utan att göra nåt vettigt. Såg filme road trip 2, (tror det var tvåan iaf) Och det enda roliga vi fick ut av den var ett nytt ölspel som ska testas i veckan! hehe Det går ut på att man ska kasta pingisbollar ner i ölglas och när man träffar en boll i motståndarens glas så ska motspelaren dricka upp ölen. Så är man då pricksäker kommer motståndarlaget bli sketfulla, i mitt fall skulle vi nog lika gärna kunna ha vatten i glasen för ölen kommer bli avslagen innan jag träffat =P heheh men iaf, kan va kul att testa!

Veckans inköp: Pingisbollar!

Nu är det dags för en kopp te och dagens sista cigg, sen ska jag trycka ner mig själv i sängen och hålla för ögonen tills jag somnar och inte kan protestera. Har en del telesamtal att göra imån med

Glöm inte det snälla Frida....

Nattinatt alla =D


i dvala...

Har känt mig konstig ett tag nu. Märkligt seg och känner inte för nåt. Eller jo, jag känner för att hitta på saker men hittar inte krafter till det. Inte likt mig att sova så mycket som jag gör heller. Jag mår som bäst av 7 timmars sömn per natt, men sista veckan/veckorna har jag sovit långt över det, och blir trött såhär på förkvällen också. Tror jag har kommit in i en ond cirkel. Jag tror hårt på teorin att ju mer man sover ju tröttare blir man. Men hur tar man sig ur en sån cirkel när ögonen vägrar hålla sig öppna?

Som inatt när Jag var hos O, Vi gick och la oss vid ett-tiden om jag gissar rätt, och somnade nästan direkt, och steg upp vid tolv idag. Det är inte likt mig alls. Dock vaknade jag första gången några timmar tidigare och låg sedan i någon drömvärld. Drömde massa märkliga saker men var hela tiden fullt medveten om Olas arm över mig och hans tunga andhämtning ovanför mitt huvud. Apvarmt var det och säkert därför jag inte kunde somna om helt. Och när jag hade utnyttjat hela sängens bredd lite åt gången för att flytta bort och få lite luft och han envisas med att följa efter, så får man vackert ligga på sängkanten och bara försöka njuta av närheten istället.

Steg upp och åt en macka och drack ett par koppar kaffe. Var sedan snällt med ute på hans tomt för att titta på stenbrottet han lyckats gräva upp. Blir nog bra när det blir klart. Han är söt när han står och ser på det med glittrande ögon som att han verkligen ser sitt lilla trädäck färdigt på plats =) Jag tror nog det blir fint, men har svårare att se det färdiga resultatet kanjag erkänna =)

Söndagkväll nu och Mor och Far kom hem från gran canaria igårkväll. Så har fått se lite bilder och fått ta del av deras semestervecka på så vis. Dom verkar haft det lugnt och skönt och bruna som pepparkakor är dom, dom små grisarna =)

Kvällen får tillbringas i stillhet känns det som. Verkligheten och flytten börjar närma sig och jag börjar bli både nervös och pirrig. Det ska bli så skönt! samtidigt som lite vemodigt. Men helt ärligt så längtar jag som ett barn inför julafton gör, till jag ska få börja jobba igen! Det blir magiskt, och sommar i Oslo är nåt speciellt =)

Tjo Tjing alla glada

Bjuder här på en bild från när jag i fredags satte en spegel i vardagsrummet och lockade håret samtidigt som jag tittade på lets dance. Så blev det:


återigen lördag

hmpf, skrev ett långt intressant inlägg här och lyckades fumla bort det! bra drag... Hade vännerna på besök här igår. Malin, Kenneth, John och Jonas. Satt och spelade spel och snackade större delen av kvällen. Sen blev det en sväng till play och sedan hem =) Mycket trevligt! Har idag haft smulan här på en kopp kaffe. Himlans trevligt dock händer det aningens för sällan. Men det kan man ju ändra på om man får ur tummarna liksom =) Just nu ligger jag barapå soffan och försöker förbereda mig mentalt på att mor o far kommer hem ikväll. Slut på lugnet =) Nu ska jag skälla på mig själv så jag plockar fram dammsugaren. Ni skulle höra vad det kommer rassla i röret när jag dammsuger hallen! hahah, då är det kul att städa! =P tjing

ennouughhhh!

jag undrar om om det inte bara skulle vara nog nu. Men hur? Det här kommer bli det ultimata testet och det bästa är att det är inte för motpartens skull utam endast och enbart för att jag kan få känna i min egen takt då. Efter en kanonkväll så säger jag go natt och tackar mig själv och mina bästa för att jag inte mår sämre än jag gör!

tacokväll i goda vänners lag!

började dagen lite lugnt och stillsamt och hade Marlene och Mia här på förmiddagsfika! Sedan blev det lite plockat här hemma och även ett par maskiner tvätt fick en omgång. Sedan ringde jag Malin och frågade om kaffet var färdigt där, så då traskade jag ner till henne för att hålla henne sällskap medans Kenneth gick till doktorn...läskigt, men hoppas dock allt ser bra ut =) Gick hem runt sex-halvsju och tänkte påbörja lite middag men näst intill såfort jag kommit innanför dörren ringde Malin igen och frågade om Jag och Jonas var sugna på Tacos. Absolut sa vi! Så jag mötte upp dom igen när dom kom från affären och så kom Jonas en liten stund efter! I vanlig ordning så fastnade vi naturligtvis med en kortlek. Lärt oss ett nytt spel som på ren svenska heter gurka. Fint va? Alla klarade sig dock ifårn att bli AUTOMATGURKADE. Rätt kul iaf, och för att sedan variera oss lite så tog vi en sväng om med fia med knuff mmm tänk det ni. När vi var små brukade vi köra utan knuff, för att vi inte skulle bli ovänner. Undrar om inte det alternativet borde provas av vårt järngäng med! Som tur var höll inte ilskan i sig sålänge iaf! Köpte en trisslott idag när jag skulle ha ciggaretter, blev småförbannad när jag inte vann någonting, men sken upp som en sol när jag på väg ner till Malin o Kenneth hittade en tjuga! Innebärande att jag bara fölorade en femma på den där nedrans lotten! Det kanske betyder att man skulle köpa en lott imån med när det blev så billigt? =D Summering av kvällen: Underbar. världens bästa vänner, god mat och sysselsättning!! Och med all den energin jag hade i kroppen så är det svårt att inte må bra! Riktigt gott humör! Bingo för det! Nu är det sängen som gäller! Känner jag mig själv rätt kommer jag ligga och läsa ett antal timmar bara för att jag är en sån mupp som inte har vett att gå och lägga sig....men åandra sidan även om jag inte gillar att sova bort hela dagarna så tycker jag ju ändå om att va uppe om nätterna, och nu när jag vet att jag snart ska börja jobba igen och få tider att passa så kan jag väl få passa på? Egentligen dum tanke, bättre vore om man vande sig istället, men vi låtsas inte om det...oj vilket avslut det blev här då! Nu samlar vi krafter för morgondagen, för vem vet vad som sker då? lyfta sten och putsa fönster. tjoho =)

halv åtta hos mig =)

Sitter nu och tittar på Halv åtta hos mig. Rätt kul faktiskt. Skoog som kommenterar bakom kameran får till bra gliringar mest hela tiden =)

Var på citygross tidigare idag och handlade. Jag gillar att handla. Minns innan jag flyttade till Oslo, Mammas och min höjdpunkt på veckan var torsdagar när vi hade storhandling =) gilla gilla. Dock blev jag något vansinnig när en kille som jag råkade få ögonkontakt med över salladen, synade mig uppifrån och ner, och sen praktiskt tagen förföljde mig från champinjoner, till krossade tomater och tillbaks igen. Fick ingen handlingsro utan bara susade raskt fram med kundvagnen och tog det jag skulle och åkte hem.

Lugnade dock ner mig ganska snabbt och sysselsatte mig en stund i köket där jag tjåtade ihop en pizza, bra blev det och nu är hon mätt och belåten fröken Frida =)

möjligheterna för framtiden är gränslösa!

Helgen har varit mer än sjuk...men alla överlevde den ändå =)

Nu stökar jag med att beställa nytt skattekort så jag kan börja jobba inom en månad. Är spänd av förväntan. Det bara ska bli en bra sommar, I can feel it =) Jag längtar så det värker samtidigt som jag är lite nervös för att flytta ifrån mina änglar här nere, men som tänkt var så är det inte för alltid. Vi får se hur det blir till hösten...

Har hunnit med ett par koppar kaffe trots att vi sov för jäkla länge idag, men nu är det dags för en snabb dusch och sen promenad bort till mor så jag kan vattna hennes blommor, sen måste jag nog iväg och handla. Kyl och frys ser tråkiga ut och då är det inget kul att laga mat! =)

Ha en fin dag i solskenet alla go´vänner =)

Sol och lördag!

Så var det lördageftermiddag. Bjuden på fest ikväll, men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på. Man kankse bara skulle ha en kväll hemma? Slippa bakfyllan imån och bara kolla på film eller nåt? Hmmm tåls att fundera på. Egentligen borde man nog det. Men åandra sidan bara för att jag har fått ett jobb så borde jag få fira=) Finns alltid en ursäkt för fest =P

Tänkte jag skulle ha en lugn sommar ju, och bara jobba, jobba och jobba i mängder, för att sedan komma hem till hösten och landa kanske =) Får se hur det går med dom planerna med järngänget i Oslo =) Jag trodde inte att det skulle kännas SÅ HÄR bra med att åka tillbaka, men änsålänge har jag ingen ångest för att lämna Karlskrona. Det kankse är det här jag har väntat på? Det kankse inte är Karlskrona som är hemmaplan längre? Även om jag trivs, så hade jag väntat mig lite mer tvetydiga känslostormar i kroppen, men än sålänge känner jag bara glädje och spänning och ser verkligen fram emot det =) Måste det för allt i världen hålla i sig, helst hela sommaren! =D

Nu är det väl dags för att hoppa in i duschen och tvätta ur hårspray från gårdagen och sedan invänta klockan för att se vad denna soliga lördag har att erbjuda =)

BTW såhär såg det ut igår med tre galna tjejer:

Kan säga som så att det var inte Mellies kväll...stackarn=)

Det var det so far =) kommer jag på nåt mer kul så lär jag väl dyka in här igen och blurra =P


det var inte många...

gör slut på att då...

Nu är jag småfull igen...

Var mer igång innan, men Mellie blev mer berusad än jag. Trillade ner för en trappa och blödde från huvudet. Polisen kom först. Jag och Malin fick liv i henne men fick inte ta hem henne förrän ambulansen hade kollat läget. Såg lugnt ut och nu ligger dom och sussar i faderns säng.

Mycket dumt gör man på fyllan.Hur mycket är alkohol, hur mycket är desperation och hur mycket är berättigad verklighet? Och vad är isåfall berättigad verklighet? Tror jag ska försöka släppa allt och alla om man nu kan skriva så.........utom mina verkliga vänner, dom behöver jag, och älskar dom =)

Har tänkt mycket på min bästa Jonas ikväll, måste allt lösa sig snart! Det vet jag att det gör, just hang on in there! <3

Grattis till världens bästa Frida!

HAHAHAHAH! Skulle kunna skrika mig hes av ren genuin lycka! Fick reda på idag att jag fått tillbaka jobbet! Börjar förhoppningsvis innom en månad. Det är helt vilt vad känslorna har florerat i full fart i kroppen idag! Har knappt suttit still för lyckofjärilarna har kittlat i magen. Vet inte när jag skrev ett så här glatt inlägg i du gamla blogg sist!
Her berättat det för alla tror jag! Både dom som är intresserade och dom som bryr sig mindre...men jag delar gärna av mig för jag bryr mig =D Och ni som blir glada för min skulle tackar jag =)

Och lilla Kenneth som visste men inget fick säga....rävar är dom. Jaja, han sitter och dricker starka kaffe baileys och friska redbull/vodka i värmen =)

Får sända en liten tanke och en stor kram till Henrik med som genomgår ett helvet precis nu! Livet kommer inte bara med bra överraskningar *KRAM*

Vissa av er kommer jag sakna massor och andra lite midre, men eftersom det inte är för alltid så får vi försöka stå ut allihopa =)

Känner allaredan hur pengarna kommer att trängas på kontot.......*lyckorus*

Har köpt en flaska mousserande till ikväll som jag ska försöka slå in taket med =P

Trevlig helg mina goda vänner! <3


jaha så var det snart helg igen!

Fick ett samtal från personalansvarig för kök och cefeteria innom landstinget idag. Sökte jobb där för ett par veckor sedan. Hon undrade om jag ville komma på intervju. Jag sa som det var: Jag vet inte.
Ska ringa Anne imån och höra hur det blir med NSB. Hade varit så underbart skönt att få komma tillbaka dit och tjäna massa pengar. Sedan kan man ju komma tillbaka hit och söka jobb på polenfärgorna som ska bytas ut och rustas upp. Såg i BLT häromdan att dom skulle behöva mera folk till nästa höst/vinter, så det hade ju varit helt perfekt! Precis ett sånt jobb jag vill ha ju, inbillar jag mig iaf =) Just nu hade vadsomhelst varit bättre än detta eviga ingenting. Så som sagt, ett samtal till Anne imån. Måste ju kolla upp det där med lägnheterna på Grefsen med. Annars känns det lite sisådär...Får höra av mig till lassarettet på måndag och ge besked. Måste ju även säga till Maria som är ansvarig innom äldrevården i lyckeby att jag nog får tacka nej till det. Hon sa ju ändå att det inte skulleb li mer än typ 8 veckor, för dom tar inte in outbildade vikarier mer än just över sommaren. Då har jag större chans på landstinget. Ja ja vi får se helt enkelt! Ett facit på livet nån gång ibland, tack.

Och så har Harrys och sliver nightclub öppnat i vår vackra stad ikväll, Så kan jag spå in i framtiden så blir det väl en kväll där i helgen.
Imån hade vi tänkt planera in en tjejkväll. Scrapa lite eller sitta med hårinpackning och gurka på ögonen och bara snacka skit i takt med att vinet får rena insidan ;P
Min stackars kropp, jag undrar hur länge den tänker hålla ihop =)

*Slänger in en bild med som man kan skratta åt nångång i framtiden när man ser ännu värre ut =P*
En glad skit =)

död onsdag

Vaknade tidigt, liksom bakfull. bläsch. Somnade om en stund och vaknade av mess från Marlene. Blev en kanna kaffe med henne och lite skitprat. Alltid trevligt =) Synd man inte får betalt för att prata ditten och datten med kompisar, jag hade kunnat va rik...igen. Hoppas för allt i världen på Oslo nu. Hade varit skönt att få lite sysselsättning, och där man framförallt kan komma bort och tänka lite. Önskar fortfarande någon bara kunde tala om för mig vad jag vill med mitt liv. Man blir seg av det här. Hela eftermiddagen har jag bara fjantat omkring i lägenheten. Och ju minre man gör ju mindre orkar man göra...typ. Stor eloge(?) till mig som faktiskt fick diskat iaf innan far kom hem. Wow liksom! Nu ska jag hopa in i duschen och skölja av irritation och ilska och hopplöshet

Varför är det så? För att det är som det är när man inte kan styra känslor...

So Long

natt...

Varför ska det va så svårt att förflytta sig från soffan till sängen?

Gick ner till Malin och var inställd på promenad...hmmm tog av mig skorna och blev bjuden på kaffe. Hamnade i köket med mellie och malin, medans kenneth och hans bror kopplade in högtalarna...Fastnade i snack om allt och ingenting. Vikt, bröst, barn...amen ni vet allt som man brukar prata om tjejer emellan =P Fick en del goa skratt. Dessa flickor alltså. Men om vi bara vinner några miljoner så ska vi nog aldrig mer banga...road tripp sverige runt, som t.ex: Hundpsykolog? Polis? Modell? eeeehm heheh som fan!

Nu ska jag motionera in till sängen. Kanske skulle köra "höga knän" genom hallen? det måste ge mer än att bara gå helt vanligt? Men för grannfridens skull kankse jag väntar med det tills jag stiger upp imån....

God Natt Nu Då!

Måndag då =)

hmmm vaknade kvart i sju av klockan som ringde...oooh du härliga väckarklocka =P
Hoppade in i duschen och ringde sedan Malin för att försöka få liv i henne, eftersom hon lovat följa med till doktorn. Gick inget vidare =P Ringde då mamma, inget svar där heller, och började känna paniken komma krypande. Av nån anledning gillar jag inte tanken på att irra omkring själv på lassarettet med miljoner korridorer som ser likadana ut. Mamma ringde dock upp två minuter senare och det visade sig att hon var vaken, och klart hon kunde följa med. Hon blev dock panikslagen för att det var så ont om tid, men hon lyckades fixa till sig och såg både pigg och vaken ut när hon hämtade mig. Började med ultraljud, sedan fika och sedan tog vi prover. Trodde det skulle va värre men blev glad av att det knappt kändes =) Antalet främmande män som sett mina bröst senaste månaden är många! (av rent med mediciniska skäl om någon skulle misstolka)

Sedan blev det en sväng till Listerby. Fick den höga äran att hjälpa till att storstäda kök. Hade väl dock rätt så trevligt och var vid gott mod fram tills diskmaskinen gav upp och började spruta vatten hejvilt. Grannen kom till undsättning och hittade kranen...men inte fan vill maskinen starta sen iaf, så den åkte ut. Ägaren var måttligt road...Jag erbjöd mig att diska men han frustade mest....Sedan blev det lite mat och slapp i soffan, och nu sitter man hemma, i en helt tom lägenhet. Det är skönt. Mycket skönt!

Nu ser det ut att bli kvällspromenad med Malin och Mellie för att sedan sova som en klubbad säl så man vaknar pigg och utvilad och kan dricka kaffe med Frank och kanske en morgonpromenad då, om solen lyser och vi känner för det!

summa-summarum: Bra början på veckan =)


Dessa flickor, dom kan festa ihop, det vet jag!

jäger och ångest

Hmmm blev full fest igår. Då är man inte smart alltså, man kommer upp på krogen efter en trevlig förfest och minns första ölen och sen inget mer...ibland kan man ju undra om man själv är kapabel att ta hand om sig själv...men men, Malin hjälpte fröken frida hem när det var färdigdansat...uff jösses, denna alkohol, den är visst inte bra säger dom. Jag är benägen att hålla med!

Har smått ångest idag. Inte så mycket för igår egentligen, men för allt. Mest för framtiden tror jag. Försöker intala mig att inte tänka så förbaskat mycket utan bara njuta av det som är bra istället.. Jag försöker. Jag gör verkligen det. Men med hormoner i varenda vrå av kroppen har man inte alltid så mycket att säga till om. Det är rätt störigt.

Imån blir det besök hos doktorn. Det är minsann på tiden... Hoppas dom bara fixar allt lite snabbt så jag kan gå därifrån frisk och glad. Malin får följa med och hålla handen. Är glad jag träffat henne. Världens goaste =)

Kan ju bjuda på några sköna bilder från förfesten där vi spelade >"upp till bevis" det kan se ut ungefär såhär:


eller såhär:
hmmm läget o så? =P


igår för ett årsedan...

...Jag vet att klockan är över tolv nu, men för mig är det fortfarande idag...när M.flåkörde ner till skåne som en idiot för att hinna träffa E..för en sista gång. det gick inte. under det året vi var ihop var jag på lika många begravningar för hans skull som jag hitintills varit på i hela mitt liv...(För MINA kära, låg han i sängen hela dan första gången(och enda))så av alla dom gånger jag varit på begravning har hälften av dom varit för hans skull...säger det nåt om hur man kämpade? förmodligen inte för dom...nej just det....en mobiltelefon från 1800.... men en dator? pengar till hans röka? bensin till skåne? hyra? vi vet ju alla att han inte hade nån hyra dom sista månaderna? (för vi bodde ju ihop och snackade barn) vet inte ens varför jag skriver det här? varför bli bitter på nåt som varit? när jag vet att jag är så mycket bättre än det packet? Svaret är alkohol!

Har haft en tokbra vecka och ska fortsätta njuta av det i helgen =)
tack för ikväll J =)

Nattinuffsan som världens bästa Frak säger=)

helg igen =)

Ja så var det fredag. Veckan har gått fort, mycket pga av solen och gott humör tror jag! Har av någon anledning svävat hela veckan. Mycket promenader har det blivit, och så även idag. Uppe vid nio, pigg och utvilad och startade med en promenad i strålande sol, dock väldigt kallt, men så skönt!

Sedan blev det en lång dusch sedan frukost i form av en shake och en kanna kaffe =P Vad gör man inte för att komma i bikinin om ett par månader... =D

Efter det var Fröken Frank här och delade ännu en kanna kaffe med mig innan hon skulle till jobbet. Nu sitter jag här och funderade på vad det skulle bli för mat idag. Blev sugen på paj....det var lääängesen och det är gott =)
Men då får man ju liksom floppa ur tummarna och sätta igång!

Kvällen är ännu oplanerad men har på känn att hur det än blir så blir det trevligt! Har man dom bästa vännerna på jorden är det svårt att  ha tråkigt =) <3

trevlig helg på er!

ensam i min blogg...

men inte i verkligheten!

Förra vecka satt jag och grät hejdlöst praktiskt taget varje dag och var på botten av allt. Mådde bara skit. Men så kom Emma med sin Magnus på besök över helgen, och det var trevligt. Som straff för sina synder bjöd jag Magnus på en shot...det kan ju låta snällt, men det var det inte, för shotten var gjord av tequila, tabasco och säkert nåt mer smarrigt och har fått namnet brännmanét...inget som lockar tycker jag. Men efter det tyckte jag nog att jag gjort mitt för världsfreden den kvällen =P

Den här veckan har startat tokbra! Ser ut som att jag får tillbaka jobbet i NSB över sommaren iaf, och det kan va precis vad jag behöver! Har även haft klarblå himmel och strålande sol både måndag, tisdag och onsdag. jag har varit ute och gått och träffat folk och druckit kaffe och haft så riktigt mysigt bara! Känns som att livet återvände och mycket pga av att solen tittar fram och det ser ut som jobb-sitsen har löst sig!

På måndag ska jag till läkaren med och få mitt bekymmer löst hoppas jag =)
Kvällen har spenderats i sällskap av Jonas, Malin och Kenneth. Vi tittade på "luftslottet som sprängdes" Vet att det inte fått lika bra kritik som dom andra två, men jag som inte läst böckerna tyckte även den var kanon! Avslutade kvällen med ett par parti tärning...en onsdag och inte en enda öl...det gjorde vi bra. Malins och Kenneths flytt från playbar kan ha varit allas vår räddning =P

Nu ska jag mysa ner mig i rentvättade lakan och fortsätta läsa min bok och bara njuta av att må bra!
Nattinatt på er!


En kväll innan utgång...

RSS 2.0