ljuvligt!

snöblandat regn är ju skit, men det stör mig icke! Har precis varit och solat. Så ljuvligt så! Min kära inneboende julia jobbar på ett solcenter, så idag har jag unnat mig ett solkort, med tanke på att jag bara behövde betala halva priset. Så man slipper iaf vara blek.

Nu är min älskade Frank hemma så nu ska vi mysa till att lite när det är fredag och allt =)
Öl har jag med köpt hem, så vem vet, man kankse öppnar en sån och njuter?

ja ja, go vänner, ha en koslig fredaskväll =)

kramar


så var det helg igen =)

Härligt, härligt, men farligt farligt =)

Är helt slut idag. Hade ont i huvudet i morse, men det gick över framåt eftermiddagen.

Grymt vad jag älskar mitt jobb. Trivs så himla bra! Tjejerna man jobbar med är galet härliga och det går inte att inte tycka om dom. Skönt nu när man börjar lära känna dom och har kommit in i gänget. =) Imån är det julbord med hela ligan. Det ska bli spännande. Ska dock ta det lugnt med drickan tror jag. Får väl se om jag lyckas, det är brukar inte vara helt lätt. Ska ändå bli skönt att få bli smått berusad. Läskigt egentligen att säga nåt sånt, men det är skönt.

Idag bjöd jobbet på jul-lunch, det var spännande, vet inte om jag kan påstå att det var så juligt, men att bli bjuden på mat är inte fel ju =) Och det var tur att det var idag, för jag glömde nämligen ta med mig bananer, vilket är vad min dagliga lunch brukar bestå av. Med en arbetsdag på sex timmar så behöver man ju inte trycka i sig värsta middagen.

Gött att få vara ledig i två hela dagar. Ska verkligen försöka njuta, men det är inte helt lätt när man är så rastlös som jag. Ikväll blir det film och mys när Frank kommer hem. Funderar på om man skulle baka en banankaka? Det har min älskade sambo drömt om sen vi kom hit, och det är ju faktiskt väldigt gott. Det får nog ta och bli så. Affären: Här kommer jag!

kram på er

ojsan =)

Hade visst missat att posta inlägget från igår =P jahaja, ja så kan det va =)

Snart jobb igen, och idag ärd et fredag! Det är ju svinhärligt. Sen är man ledig TVÅ hela dagar. det är ofattbart, det var längesen man var det, för att inte tala om när det kommer hända nästa gång. Jaja, de tär inget att deppa för. När lönespecen dimper in sen så blir det jubel och tjohoo!

Hmmm, vädret är piss, men jag är på gott humör. Men idag MÅSTE jag kolla på ett par nya skor. Det här funkar liksom inte.

Hoppas allt är bra med er morgontrötta därute =)

biibappelooola, shes my baby!

Nu kommer snart min Frank hem =) Så kosligt =) Får nog sätta på en kopp kaffe då, så vi kan ventilera våra upplevelser vi har varit med om under dagen =)

Våra andra sambosar har bara varit hemma och vänt, vetetusan vart de skulle hän =P

drygt är det att vara ensam, men har ju pratat lite med folk i telefon iaf =) Linus ringde, och så har jag messat lite med Jimmy. Det är aldrig fel =) Men det börjar bli dags att fylla på mobilen, det är inte gratis att messa till England.

Nähä, kaffe var det ja, mummsifullibibblan, så gott det ska bli, säkert en timme sen jag drack kaffe sist.
=P

kos er ikväll =)

klemklem

image1

schizo, jag vet =P

Efter jul förra året sa jag att jag absolut inte skulle fira det detta året. Och det har jag stått för hela tiden. Ända fram till nu. Visst Det är rätt skönt att slippa all stress, och just nu hade jag inte haft råd att köpa julklappar iallfall, men ändå så saknar man alla förberedelser. På något vis är det ju ändå allt förarbete som är det härliga med julen, Men jag tror nog ändå att jag är rätt glad för att slippa det. Så här tänker jag väl bara för att jag har sagt att jag inte ska fira jul. Men när man sitter här och lyssnar på julmusik så blir man rätt upprymd ändå. Det är rätt härlig stämning runt jul. Fast ändå så tror jag att man bara inbillar sig. Om man tänker på julen så ser man alla ljusstakar och pynt och man tänker sig snö och kallt, men hur skönt är det egentligen? Snö är ju bara fint så länge man är inne och kna titta ut på detta vita vackra, när man sen är tvungen att ut och plumsa i snön så är det inte så skönt. Allt är bara blött och svinkallt. Jag saknar väl mest julen för att jag vet att jag inte kommer kunna fira det. Jag har ju trots allt satt upp mig på att jobba varendaste dag fram till julafton. Men jag är ändå glad att det är så här. Superskönt. Tyvärr har vi svenska kanaler här, så man kanske kommer bli tvungen att se kalle anka andå =P haha. Det enda som är bra i det är när nissen på tomteverkstan måla chackbräden med rutig färg!

Det är farligt att vara ensam för mycket. Man tänker och grubblar och funderar så man blir gråhårig ju. Frank, det här får vi ta och ändra på. så här kan vi inte ha det. Vi får prata med bossen nån dag.


i harmoni med mig själv =)

Hade en pisskväll igår. allmänt deprimerad och ledsen, men när min lilla snuppa kom hem och jag fick prata av mig mina bekymmer så blev allting bättre! Vi satt vid köksbordet och pratade och mös med lite te =)

Sen gick jag och la mig, men Frank kom in strax efter. Och då var det ju kört, då gick det inte att sova. Vi låg och pratade halva natten om framtidsplaner och drömmar och mål och allt möjligt. Och så hade vi funderingar på om vi skulle ta upp det där med skrattyoga igen om dagarna, och det räckte med att prata om det för att vi skulle få spelet och börja garva båda två. Stackars julia som ligger vägg i vägg. Hon kan inte ha det lätt. =P Hoppas hon skäller på oss om vi blir för dryga =)

Var på monopolet idag och köpte en flaska vin. Ganska stor flaska: 1½ L black tower fick det bli. Den ska vi dela på jag och Frank på lördag medans vi gör oss iordning för julebord =) Svenskar man har pratat med säger att det inte är så gott med norskt julbord, men det ska bli spännande att se vad de har att erbjuda. Nåt ätbart måste det ju finnas. om inte så får man väl dricka sig mätt ;)

Har varit en bra dag på jobbet. Men tiden går så sjukt fort! Man hinner knappt börja förrän man ska sluta. Det är helt obeskrivligt, jag kan inte säga det nog många gånger för det är på gränsen till obehagligt. Ska man stanna i Oslo länge så tar det inte lång tid förrän man är både gammal och död =P

nä ni, mer kaffe åt folket! Skriver mer när jag kommer på några kul funderingar =)

God morgon!

oj, Somnade sent igår kväll. Men på gott humör dock =) Dessa samtal om kvällarna är härliga. Det är verkligen pepptalk (stavas det så?) på hög nivå! Frank, jag älskar dig, tillsammans ska vi erövra världen =) hehehe. Finns ingenting vi inte kan klara av,

Ska snart dra på jobb, låta ännu en dag passera =)
Mot nya äventyr!

Sen ska jag försöka hitta ett vykort med ett fint motiv som jag ska skicka till min Kära mormor.

Nähä, god vänner, snön har runnit bort och kvar är bara vatten, vatten, bara vanligt vatten! Så jag måste gå och klä på mig plastpåsar på fötterna nu, ett samtal till min vän, så jag kan köpa mig ett par skor. Så här kan vi inte ha det. Det går fan inte. Att vara blöt om fötterna är ju ryyysligt obehagligt. Det får vi ta och fixa en lösning på.

En fajt med tandborsten, sen är jag redo för nya kampanjer!
Idag är en härlig dag, det är nämligen torsdag, och då har vi våra kampanj-tröjor på oss, och dom är svincoola. hahaha.

kul kul cykelpump. Ha en asbra torsdag =)


hur vet man vem man kan lita på?

Okej, alla godbitar.

Från och med nu, lägger vi helt och hållet ner planerna på att någonsin flytta tillbaka till karlskrona. Bara man hör nånting därifrån så blir man äcklad. När jag känner att jag är klar i Oslo, om man nånsin blir det, så blir nog nästa projekt göteborg. Eller varför inte testa nåt annat land? Man kanske skulle jobba en säsong i nåt varmt soligt land? hmmm, det tåls att fundera på.

Det här vädret gör mig tokdeprimerad. Jag hatar vintern! Nästa gång det är jul och vinter och otäckheter så lovar jag att jag ska fira det i ett land långt bort härifrån kyla och snöblask. Minst 26 grader varmt och sol ska det vara. Helst vill jag vara borta en månad innan och en månad efter jul också, så man är säker på att man missar all hysteri!

blaaaaaaa! Ät dina sopor och håll tyst!


fucked up?

Jag undrar om jag har tagit helt fel? Är jag helt ute och cycklar? Det kan ha blivit ett BIG MISTAKE här. Fast fan vet alltså. Det låter ju med konstigt. Hmmm, hur ska man ta reda på något sånt här??

bibappelooola she´s my baby!

det tåls att fundera på, får ta en rök på det här....


kom på en sak...

Det var ju bara 30 Frågor på det där testet: Hur svensk är du? Och det är ju lite orättvist, det måste ju vara minst 33 frågor, och då  blir det ändå inte rättvist, för man kan fortfarande inte bli 100% svensk? Är inte det lite märkligt?

Nä, nu har jag nog för mycket fritid som lägger energi på att fundera på sånt. Jag ska äta clementin och dricka kaffe nu. =)

tjo =)

Kul grej som jag har lånat =) (fast det var inte kul)

Hur svensk är jag/du?

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

(Fast det var inte så kul, jag var bara 57% svensk, det är rätt illa)


guldstjärna till mig =)

Nu har jag tilochmed varit och handlat, pantat flaskor och kastat 234345 påsar sopor =) Kan lätt bli så när man har fest =P Fast jag kan inte ta åt mig hela äran. Lilla Julia var med mig och hjälpte till =)

Killen i kassan var söt, Och svensk =P hehe trevligt, trevligt =)

Jaja, nu har vi iaf bananer och celmentiner några dagar framöver =) hehe, frukt går åt här i huset. Men det är ju bra att det är frukt iaf =) Kunde varit värre =)

Om en timme slutar Frank, undrar om det blir film ikväll med? vad ska vi då hitta på att se? Lite hipphipp kanske? Haha, det kan man ju se hur många ggr som helst utan att tröttna. Tiffany Persson är ju min idol, jag ska bli som hon när jag bli stor?

Hur många points är det i en snorkråka?

hahaha

det var härligt

Sådär, nu var man ren =) Det där med dusch är en bra uppfinning. Bara stå där och skålla sig i grymt varmt vatten är ju så skönt, och att tvätta håret är en av mina favoritsysselsättningar! Åh så underbart. Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå ut med soporna. Om jag fortfarande är på gott humör om fem minuter kankse jag tar en sväng om affären med och köper hem lite mjölk till kaffet =) Och några clementiner också, för dom är goda så här års. Det är väl ungefär det enda som är bra med vinterhalvåret: Att det är säsong för citrusfrukterna =)

nähä, jaha. Nu kör vi så vi det blir gjort =)

Det är ju märkligt...

Jag undrar om det är en komplott alltihpa? heter det komplott? Vilket jävla fult ord i så fall.

duschen kallar.... Och nu är det nära alltså, för det är svinkallt här, så en het dusch nu är nog vad jag behöver. Fingrarna är stelfrusna. Först en cigg, sen duschen tror jag =)

snö!!!

Så där, då var man hemma igen efter en dag på jobbet. Dagarna springer iväg. Det närmar sig jul. En månad kvar till jul, och folk är redan helt hysteriska. Kommer bli en spännande december. Själv har jag ju bestämt mig för att inte fira jul. Vad är det för mening? en enda stor byteshandel är vad det handlar om. Man jag kan inte låta bli att mysa lite av julstämningen. Dekorationerna som sitter uppe i hela köpcentret är rätt stämningsgivande. Och idag när jag gick till jobbet snöade det. Stora vita flingor som la sig som dun i håret på folk som gick förbi. När jag sedan gick hem från jobbet så låg det vitt över marken. Men det är nog inte så många minus, för det var ganska blött också. Fenomenalt stor, bra anledning att köpa nya skor. Jag MÅSTE verkligen ha ett par vinterskor. Hann ungefär tio meter innan jag kände vattnet sippra in vid hälarna och sakta men säkert förfrusa mina stackars fötter. Men tills jag har fått pengar så har jag den ultimata lösningen: Man stoppar helt enkelt ner fötterna i varsin plastpåse innan man tar på sig skorna. Visserligen blir man fortfarande kall om fötterna, men man slipper iaf att gå blöt. Och säg när är man ändå inte kall om fötterna dessa ruskiga vintermånaderna?

Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Men inte riktigt precis ännu. Borde gå och handla också, men hur mycket lust har man till det? Brottas med en massa norska människor i en matbutik är inte det jag känner för just nu.
Ska njuta av mitt kaffe i denna tysta lugna lägenhet en stund till. Snart kommer säkerligen mina sambosar och börjar stöka och föra liv, så just nu ska jagbara njuta av tystanden. Efter en dag på H&M med skrikiga ungar och frågvisa kunder är det här precis vad jag behöver för tillf'ället känner jag.

Sitter just nu och lyssnar på Last christmas, det är en härlig julebit =P Än en gång funderar jag på hur känslor kan kännas så mycket. Att en känsla kan bubbla så inom en. Och hur musik kan påverka ens känslor. Det är ett mysterium, när man hör en låt som man accosierar till olika personer, händelser och upplevelser och återupplever dessa känslor man då kände...

Oj vad djupt det blev där. Men ändå så härligt att skriva ner alla dessa meningslösa tankar. =)
Nu är det svinkallt i vårat lilla datarum, så nu ska jag gå och klä på mig mina raggsockar och sätta mig framför tv:n tills kaffet är slut, sen blir det nog en dusch =)

ha de  =)

återigen morgon!

Denna morgonen började väl något bättre än igår. Mest för att jag blev så full i skratt. Hörde att Frank var vaken, men hon vågade nog inte säga god morgon idag, met tanke på mitt utbrott igår =) Förlåt Frank =)

Snart dags för att klä på sig skor och jacka och bege sig ut i alla minusgrader. Det är tur man köpte sig ett par nya vantar =)

Lägenheten tar knävken på mig. Eller, den är det ju inget fel på, men den jävla strömmen som går hela tiden kan ju få vem som helst till att bli psyksjuk!
ja ja, det löser sig. Får väl be en het elektriker kika på att =P

Nu måste jag rusa.
Ha en bra dag, för det ska jag ha!

blev ingen rouitatouille (???)

det fick bli "flushed away" istället. den är ju sjukt rolig! Och så gav jag min sambo lite massage, den stackarn har ju brutit ryggen =P eller iaf skadat sig lite. Slitsamt att jobba på H&M. =)

Nu är det strax sängdax. Ska ju upp nästan tidigt och larma kläder =)
Blev så glad idag när jag hittade handskar man kan ha på sig när man hanterar kläderna. Man blir galet torr av att jobba med kläder hela dagarna.

Nu har jag ätit 18 clementiner, 7 bananer och en kiwi, känns det sopm iaf. Så det sover man nog gott på =)

Åååh och så ringde min kära jimmy. Han är ljuvlig. Saknar honom av hela mitt hjärta. En sån vän borde alla människor ha. Iaf dom som är värda att ha vänner.

Sov gott alla vännerna =)

bättre än sex!

Ååååh det var det skönaste jag har varit med om på ryyysligt länge! Har varit och solat med mina kära sambosar. tyvärr fick inte älskade frank äran att följa med för hon jobbar =( känner mig skitdum, eftersom vi har sagt att vi ska försöka göra det tillsammans, men hur lätt är det när man aldrig ses? =( Julia får visa henne någon annan dag.

Nu ska vi kolla på routatouille, eller hur fan det nu stavas! Den där nya animerade barnfilmen iaf. Passar oss alldeles utmärrrrrkt!

Ät dina sopor och håll tyst! ;)
klem på er =P


hur omogen får man va innan det blir straffbart?

det är en fråga väl värd att ställas. Han tycker säkerligen detsamma om mig. Och om jag bara kunde begripa vad JAG har gjort så kanske jag skulle köpa det. Men den här tystheten är ju sjuk. Och vad är det man inte ska gå på?
det är galet. Men nu lägger vi ner det. Blir ju störd av att fundera på det.

Sitter här och har det kjempegott med glass. Tyvärr var det inga skålar rena så jag fick ta en temugg, men vad gör det. glassen är precis lika god ändå. vaniljglass med nötkrokant. Mmmm. och gjord på norskt vis med. haha säkert inte, men iaf.

Som det ser ut nu så blir det en hel veckas semester i januari. Då blir det hemresa till sverige. Jag undrar hur det kommer kännas. Skönt att vi kan åka hem båda två det. Det är en kjedelig resa att göra ensam. Allting är roligare i tvåsamhet =) Plus att vi valde ett datum precis efter löning, och det är ju aldrig fel. Lönen i januari kommer bli FET!
hahaha härligt är det. Men vägen dit är lång. Kommer jobba som en dåre. Allt-som-allt kommer jag att vara ledig tre dagar i hela decemer. Oj man kommer vara mör som en oxfilé efter en sådan månad. Men lika glad för det är jag. Efter julbordet på lördag med jobbet får det vara nog med utgång för ett tag framöver. Det är riskfyllt att vara full i oslo, det har vi nog märkt. heheh, ja ja, så kan det gå.

När jag ändå sitter här så kan jag ju passa på att berätta att vi var och shoppade i lördags innan jag skulle börja jobba. Hade ju fått en härlig julklapp av jobbet. Så vi passade på att shoppa för 1000 norska kr, men behövde bara betala 400 för hela kalaset. det var nice. så skulle man ha det jämt =) hehe eller nej det hade ju varit farligt för lommeboken. Så nu har man utökat både garderoben och sminkväskan med en del kuligt. Men 1000 kr är lite för lätt att handla upp. hade varit bättre att få 60% på 10,000 istället. =P Fast det hade väl inte spelat nån roll, man är ju aldrig fullt nöjd iaf. sorgligt men sant. Man kanske skulle slita sig härifrån och ta en koll på lite tv istället? hmm, jaa varför inte.

Men ha det så bra. Jag återkommer med fler luddiga funderingar en annan dag. eller kanske senare. Mest troligt det sista alternativet =P

Jag förstår varför alltfler väljer att bli lesbiska.

Stackars underbara hjärtat. Förstår att du måste må dåligt. Han skulle ha stryk för att han behandlar dig så här. Vad ska man med karlar till? Och varför finns det ingen som är annorlunda? Det sägs att man inte ska dra alla över en kam, men kan man göra något annat när ingen bevisar motsatsen? Hmpf märkligt tycker jag. Varför är det så svårt att hitta någon av det motsatta könet som behnadlar tjejer med respekt och värdighet? Det är sorgligt.

Och så funderar jag på vad jag har gjort för fel eftersom han inte skriver? Men han har väl vänt på alltihopa och skyller på mig. Det skulle inte förvåna mig. Han har säkert en hel massa argument om att det är mitt fel, att det är han som har rätt att vara arg. Frågan är bara om dom håller. Är rätt tacksam för att han inte hört av sig. Eller, är lite kluven där. Hade nog kunnat sluta tänka på honom om jag bara fick en föklaring på varför han var så svinig när jag var hemma. Förstår ingenting. Hade varit lättare att släppa hela grejjen om han bara sa vad som gick fel. Vetefan hur han tänker.

Jag är iaf glad att jag inte flyttade hem pga honom, det hade ju varit snyggt. Nej tack och lov att jag är kvar här. Hahaha och mamma fick ett bryt. Var ju tal om att vi skulle flytta hem i mars. Det var tanken från början, men nu har vi pratat om att stanna kvar här över sommaren också. Och så ska vi ju åka till rhodos i juni med familjen så jag ringde mamma för att höra vilka datum så att jag kunde säga till chefen om det. Och mamma bara: Va!? ska ni stanna sååå läänge i Oslo?
Oj, hoppsan, hade jag glömt att berätta den detaljen? wooops, förlåt =) hahaha

nähä, jaha, nån som är sugen på glass? Jag tror natassia vill ha iaf, tror jag ska fråga henne iaf =) nu är det bara tre timmar till Frank kommer hem. Kanske ska vänta med glass till dess så vi kan mysa en stund i soffan? Jaa, så gör vi =) Får väl kika in på facebook och kolla läget där. Hålla ställningarna liksom, fast först blir det nog en cigg. Ja det blir det, och kankse lite mer kaffe. Kaffe är gott. Spä på magkatarren lite, det är aldrig fel =P

klem på er

mätt och belåten =)

Så där, då har man fått lite mat i magen. Det var gottigt. Lax och potatismos och en massa broccoli. Så nu sitter man åter vid dumburken och filosoferar och myser med en kopp kaffe. Det börjar bli kallt i Oslo. Minusgrader nästan jämt, men tack och lov ingen snö. Jag fasar för när snön skall komma, för det lär den ju göra, men jag hoppas verkligen jag hinner få en lön innan dess, så att jag kan köpa mig ett par skor som inte blir blöta bara man ser en vattenpöl. Hemskt är det. Men jag hade inte några vettiga vinterskor hemma som jag kunde ta med mig, inte som var värda att asa på i 70 mil iallfall.

långhårig börjar man bli också, men det där med att klippa lockarna får allt vackert vänta till vecka fyra när vi har vår "vinterferie"  =) Då ska älskade lillasyster få den höga äran att fixa frillan på mig.

Lillasyster är nog den jag saknar mest därhemmifrån. Jag behöver liksom henne =) Men visst saknar man några av sina andra vänner med. Jimmy är en av dom, men han är ju inte hemma ändå, så det spelar ju ingen roll just nu. Så då får man nöja sig med telefonkontakt =) och på tal om telefonkontakt så måste jag nu avbryta bloggandet för att slå en signal till lilla mamma och höra efter vilka datum jag måste vara ledig i juni när vi ska åka till rhodos =)

ha det bra i kylan =)

hemma med halmen =P

Ja, och så var man tillbaka i hemmets lugna vrå. Sjuuukt mycket call-off på jobbet, men vi röjjde undan den så gott det gick innan kvällspersonalen kom. Men dom fick lite att bretta och lite att larma =P Dagveckorna är så underbara att jobba. Så det är tur att man jobbar varannan vecka dag och varannan kväll, för hade man aldrig jobbat kväll hade man inte vetat hur bra man har det på dagarna. Ikke sant?

Som vanligt när jag har lunch så kollade jag mina mobiler. Ett sms på varje telefon. Blev glad för julkramen från den söta killen. men han är en luring han med. Hal som en ål. Kanske därför jag gillar honom? Eller. alla killar är ju som ålar, men är det därför man gillar dom? haha jag har ingen aning.

Jag hade lite svårt att sova igår. låg och funderade på en sak som jag och några tjejkompisar pratade om när jag var hemma sist. Hur kommer det sig att något som är så abstrakt som en känsla kan göra fysiskt ont? Kan ni förklara det? Mot all världens fysiska smärta finns det medicin, men inte mot känslor? Det är väl märkligt. Om man har blivit dumpad och är olyckligt kär så gör det ju ont typ överallt. Mest i hjärtat, men inte kan man ta en ipren eller smörja med zon-salva så att det går över. Det är underligt.

Och när jag låg där och undrade och filosoferade över detta så dök det upp en fråga: varför gör det inte ont? Jag trodde ju att jag var kär, men när man är kär och har blivit behandlad såhär så borde man ju vara knäckt. Är lite nyfiken på om jag är knäckt igentligen, jag kanske bara inte släpper fram dom känslorna? En vacker dag kanske jag får ett psykbryt och blir helt förstörd? Men varför är jag inte ledsen nu? Visst tänker jag på honom en del, men jag blir bara irriterad på honom. 27 år och beter sig så? Jag undrar vad han tänker. Men jag hoppas han har det bra iaf. Hon är ju en bra tjej. Bara han är snäll mot henne.

Nu ska jag gå och se vad min Frank har lagat för middag.
tjao sålänge

morgon igen...

Puuh, vad hemskt det är när man vaknar och är på dåligt humör. fruktansvärt är det, men det känns redan lite bättre. Jag vet ju att jag hat taskigt morgonhumör, men det brukar gå bra om jag får vara ifred en stund och hinna vakna till innan någon börjar prata med mig. tyvärr han jag inte det idag. =P Nu är det snart dags att gå till t-banan och ta sig till jobbet. hoppas denna dagen går fort. Det behöver man iofs inte hoppas på, för dagarna på jobbet går alltid blixterfort. Knappt man hinner dit förrän det är dags att gå hem. härligt är det. Dagveckorna bara visslar förbi, och det gör kvällsveckorna med. Imorgon har vi bott i Oslo i åtta veckor. Helt ofattbart.


Men trivs, det gör jag. Som fisken i vattnet. och det är skönt nu när man har börjat lära känna folk och har lite kontakter runt om i staden =) Till helgen blir det party med jobbet. Det ska bli spännande. Ska dock försöka ta det lite lugnare med vinet än sist.... Det blev en ordentlig fylla. Men det man inte minns, det har inte hänt. Visst är det väl så? Jag lever efter det iaf, på det viset slipper man en massa ångest =P

Nu är det en fajt med tandborsten som gäller, sen är det språngmarsch till t-banan.'Och jag är redan på bättre humör. Gud så skönt.

Ha en bra dag alla =)

nu...duschen...snart

Så där, nu ska jag hoppa in i duschen. Var ju tvungen att se lite grann av nya säsongen av top model. men orkade bara med en stund. det där med beniga gapiga tjutande tjejer är inte riktigt min stil. Blir bara förbannad på dom. Usch, modellandet är verkligen ett yrke för egocentriska anorektiker. Visst några har snygga kroppar, och ett fåtal har säkert hjärna också fast dom vägrar visa det i tv. Hur många blir arga när man skriver nåt sånt? haha, säkert jättemånga vars livs stora dröm är att bli modell. Men det är inte min dröm. Jag lever min dröm nu istället. här på majorstuen i Oslo. Det har varit min dröm i många år, och nu äntligen har jag tagit mig hit och skaffat både lägenhet och jobb. Att få jobb på H&M hade jag inte ens vågat drömma om. hade man sökt jobb på H&M i sverige så hade man säkert inte ens fått svar med tanke på att allt sker internt där, och utan utbildning och erfarenhet av butik hade det ju varit blankt nej. Men i Oslo räckte det med att skicka in en intresseanmälan till deras hemsida, och inom en vecka hade man jobb. Sjukt härligt är det.

Och det där med att bli blåst av en karl när man var på besök i sverige var nog det bästa som kunde hända. Mådde sämre när jag hade kontakt med honom, eftersom jag då längtade hem och saknade honom. Men när han blåste mig på det sviniga sättet så blev jag direkt äcklad av honom istället, och när det nu har gått en vecka utan att jag ens har gråtit över honom (inte ens på fyllan) så funderar jag på vad det var jag kände egentligen. Förmodligen saknad, men inte av honom, utan av NÅGON. någon bekräftelse på att det fanns någon som tyckte om en. Fast det vet jag nu att det gör ändå. Tack vare den händelsen så kan jag nu njuta fullt ut av att vara här. Och ännu bättre blir det när första lönen trillar in på kontot. Den ska bli härlig att få.

Nästa helg ska vi äta julbord med jobbet. Är ruskigt kul nu när man börjar komma in i gemenskapen på jobbet med alla goa tjejer. Blir nog grymt kul att gå ut och äta med dom, och dricka lite gott och slappna av och bara ha det morsomt =) Det bästa är ju att H&M bjuder på hela kalaset  =)

Nu kära vänner är det verkligen dags för duschen. finns inget värre än att lägga sig med blött hår. Kudden blir ju snuskig av det. Så för att slippa det och håret ska hinna torka innan läggdags är det god tid att sätta fart mot den ytterst pyttelilla duschen. ooh så skönt det ska bli.

Säkert inte många som läser denna blogg, men huh så skönt det är att bara ordbajsa en massa strunt om allt och ingenting. En vacker dag när tiden är mopgen (eller jag), så ska jag lägga ner lite tid och energi på att få denna bloggen att bli lite mer personlig, med lite bilder och sånt kul  =)
 


nu har jag varit till hälften duktig.

Ja, en bit på vägen. Julia och jag tog tag i leiligheten och städade upp svinerierna från helgen. köket är skinande rent och lika så badet och hallen. härligt härligt. svinkallt är det också eftersom vi vädrar så det står härliga till. Nästa projekt är att ta en dusch, men det får bli efter top model, för det ska vi se =P i brist på annat liksom. Och efter duschen får det nästan bli sängen. Ska upp nästan tidigt imån och jobba =P

Älskar mitt jobb. känner att jag har hamnat helt rätt. Helt perfekt, men vem hade kunnat ana att det var så mycket jobb med att jobba på H&M? puh, men tiden går fort om dagarna. snart är det vår =)

Vecka fyra har vi tagit semester. Hoppas att det blir som vi tänkt oss. För då ska vi åka hem och träffa familj och vänner. härligt. en hel veckas semester. Det var ett tag sen man hade det. Och sen har vi fyra veckors semester till som vi ska planera in nån gång =) ljuvligt.

Saknar mina vänner där hemma. Pratade med min älskade Jimmy i lördags. Det var härligt. Jag hoppas han har det bra i england. Skönt att veta att man är saknad också.

nu är det tv som gäller med flickorna.

jag, blogga?

haha. Det här var ju spännande. Har aldrig förr bloggat i hela mitt liv, men tänkte att det kan ju vara ett bra sett att få utlopp för alla känslor man samlar på sig. Goda som onda. Inte för att jag tror att nån skulle läsa det här och bry sig, men iaf, att få skriva av sig är ju aldrig fel.

Sitter här på min soffa och funderar på att gå och duscha. Har varit en tuff helg, jobbade lördagen, och det är en tuff match, en lördag på H&M är som när man har kastat en pinne i en myrstack. och på kvällen var vi ute och svirade med en massa arbetskamrater. Eller, vi festade med dom, men när vi skulle ner på byn (jag vet, "ner på byn" när man ska till centrala oslo låter som en helt fel benämning, men så är det med norskan) så tappade vi bort alla, och eftersom vi inte visste vart vi skulle ta vägen och ändå var rätt så överförfriskade av vitt vin så gick vi hem istället.
 söndagen spenderades i soffan, kollade på tre filmer och åt massa gott.


nu är det 2½ timme till min kära sambo Frank kommer hem. Tills dess borde jag ha dammsugit och plockat undan i sovrummet, och helst i köket med. Det är lite dåligt med städning i det här hushållet, och det trots att vi är fyra stycken som ogillar stök. Det är mycket märkligt. Men ändå så tror jag inte det finns nån som bor så bra som jag, och med så underbara människor.

Nää jag måste nog sätta lite fart så att det blir nånting gjort. och duschen kallar...

ha det fint =)

RSS 2.0