underbara liv!

Autoriseringen gick strålande, och det börjar ju bli en stund sen...18e april faktiskt...Så nu är man färdig färdig färdig med skolan för lååång tid framöver! Sjukt härlig känsla att ha klarat det så rysligt bra som jag gjorde med goda resultat och massa komplimanger från både ledare och kollegor. Har även haft min första ombordansvarlig-tur, vilket innebär att det är jag som är "chef" över det tåget jag är med på. Sen har dagarna flytit förbi som bara den, har ju hunnit vara påskhelg med!

Den spenderades i vad som känns som en lååång fylla och en del bakfylla. Men hade så kul! Anita jag och Aimar härjade runt massor och så även en tur på danskebåten med Aimar. Många skratt, mycket sol och generell livsglädje strömmar genom kroppen nästan hela tiden! Som jag älskar mitt liv! Bara det att det är vår! Blodet har tinat i ådrorna och man känner hur livet återvänder efter en lång och kall vinter!


Dock är det en del besvikelser i tankarna, men det är ett helt annat kapitel som inte alls har med mitt Oslo-liv att göra, men vad ska man göra? Jag orkar liksom inte tjata mer...

Nu har jag städat lägenheten och ser ut som det blir dejt ikväll, tänk det ni...hehe det ska bli spännande =D

Hoppas solen strålar på er och att ni har det lika bra som jag! <3

to striper og ett flagg!

Japp, två ränder (vad heter det på svenska? Dom "striperna" man får på uniformen?) Fyyysch jag börjar bli kass på mitt modersmål.... Men iaf, två striper, ett blått band att ha i lua när jag är ombordansvarlig och en alldeles egen grön flagga, och så ett diplom! Jag är så stolt över mig och så grät jag ju som vanligt när nåt är fantastiskt =D Var lite som att ta studenten på nytt!

Stod rätt utanför dörren på skolan och rökte när vi skulle gå, för nu kunde dom inte kasta ut oss ändå =P haha

Avsluta en helt underbar dag med att ta med Guri på Jeff Dunham! Har skrattat mig hes och är oerhört nöjd!

Nu blir det sängen så att jag orkar med att jobab en liten sväng imån! God natt kära vänner!!! <3 <3 <3

pang boom crash?

IMÅN SMÄLLER DET!

Skriftligt slutprov i trafiksäkerhet...Muntligt prov i trafiksäkerhet på fredag och muntligt prov i togtjeneste på måndag. Nu är det verkligen på riktigt. Är så nervös nu så jag sitter här och är helt skakis...uuuuh, jobbigt värre, men det är så gudomligt skönt att det närmar sig slutet på denna utbildning. Mycket har varit kul och intressant att lära sig, men klassmiljön har ju inte varit den bästa... Ska bli gott att komma ut och jobba och va "sin egen chef" Vilket man faktiskt får vara i det här jobbet så länge man gör rätt för sig och följer reglerna =)

I övrigt mår jag väl ganska bra. Bortsett från en jävel som är och spökar i huvudet på mig...Funderar på att ta bort honom från fb och telefonen så man slipper det iaf. Men vi får väl se =)

Ska inte deppa ihop över en sån skitsak iaf. Idioter finns det gott om, det gäller ju bara att hitta den idioten man kan leva med =P hehe jag tror jag börjar bli för kräsen, så jag börjar fundera på om jag inte har det bäst själv? Jag tror egentligen det =D

Det var allt för nu!
Ska försöka komma ihåg att uppdatera imån så ni får se hur det gick, men vi får ingen poängsättning här, så det är egentligen bara magkänslan man får gå på! =P Resten får vi veta på fredag, och slutresultat på måndag...

Ha en fin kväll allihop och önska mig lycka till! =D

RSS 2.0