grym kväll!

Jävlar så kul vi hade! det var nog bland det roligaste jag har varit med om.  Julbord med jobbet alltså. SÅ underbart vi hade det. Var på ett ställe som hette smuget. En stoooor restaurang med massa bord och helt fullsatt. Till mat fick vi först gravad och rökt lax med omelett och sallad. Till huvudrätt var det rådjursfilé, potatis, skysås, smörstekta champinjoner och färsk broccoli. Efterätten bestod av skogsbärsfromage och fruktsås. Och så en massa vitt vin till det! Ååh så härligt. Och så var det uppträdande. Tre killar och tre tjejer som sjöng och dansade. Helt otroligt, och killarna var så deiliga att titta på! Musikaliska killar är så sexigt. =)

Våra kära arbetskamrater hade gjort princesskronor till allihopa så var och en fick varsin titel. nån blev Miss Bitch, och en annan miss norway och Nån blev Miss Bootylicous och Frank och jag blev Miss Twins1&2 =)

När maten var uppäten och vinet slut så började dom spela musik. Dom drog igång med Carola Så vi svenskar gick upp på scenen och dansade och sjöng så det ekade mellan väggarna =)

Efteråt gick vi en våning ner och röjjde gärnet på dansgolvet. och köpte öl. Sen kom våra bekanta som vi lärde känna första kvällen vi var ute i Oslo, så då behövde vi inte längre betala våra öl själva =P

När klockan var fyra- fem nånting så drog vi på efterfest, drack mer öl och groggar och kollade på film sen slocknade vi berusade av lycka och alkohol =)

Nu är man hemma igen, har duschat och ska gå ut i köket och hjälpa frank med maten. Idag blir det pommes, bearnaise och kotletter. Och ikväll ska vi baka pepparkakor alla vi inneboende =) Hur mysigt som helst.

Sista lediga dagen på många dagar, så jag ska njuta fullt ut!
ha det koseligt go vänner =)


image10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0