jösses det var en julafton som ingen annan!

Ja herregud, sjuuukt lite folk på jobbet igår. Inte en käft som var ute och handlade,  inte många iaf. Så hela besättning lallade omkring och mobbade varandra och stod i kassan och mumsade twister =) haha,. det var koseligt. När vi kom hem satte vi igång att laga julmat och hade mysigt. Drack pils och va på gott humör, sedan åt vi riskräm och drack glögg och bara hade kul =) Men sen blev det galt när Frank och Bengtsson råkade i luyven på varandra, men så är det ibland, har aldrig varit med om en julafton som så fort kan skifta mellan: Den absolut bästa, sedan värsta, efter det den tråkigaste och sedan tillbaka till rolig. Men för att benämna den med ett ord: sjukaste.

Men nu efteråt så måste jag säga att överlag så var den väldigt bra! När alla hade svalt sin ilska runt tolvtiden så tog vi på oss ytterkläderna och drog till Per på hörnet, typ enda stället öppet i hla Oslo, men det var trevligt! Träffade en man som hade fått en Lars Winnerbäck skiva i julklapp som han var så stolt över. Det var rätt roligt, men bortsett från honom så var det typ bara svenska på stället. Sådana som vi, som hade bestämt sig för att inte åka hem över jul =) Rätt kul var det, och hyffsat mysig musik =)

Per på hörnet stängde klockan tre, så efter det följde vi med en kille till svenska föreningen, där satt vi sen och lyssnade på massa skeeetabra musik och hade trevligtoch drack nån öl till. Jag blev helt lyrisk av all musik, det var deiligt! Sedan när klockn blev halv sju blev det dags att ta sig hem, så vi stegade ut på oslos gator, och var dom enda levande varelserna så långt ögat kunde nå, Vi ringde taxi, och bilen kom innan vi bara hade lagt på luren, och den stackars chaufförn hade nog inte haft allt för mycket sällskap de senaste veckorna, för han pratade som satan om rihanna, MTV, forskare, pengar, Nakna tjejer och allt möjligt dritt han kompå, men vi nickade och jakadae och höll med och log, sen när vi kom hem satte vi oss i köket och mumsade på julmaten som blivit över. Och så fick man ju frispel i skrattattack så där satt vi och var berusade av öl och trötthet och asgaravde i nästan en timme sedan somnade vi gott. Sovmorgon blev det, steg upp klockan två och drack kaffe =) Nu är det soffan som är bästa kompisen, kanske bestämmer dom sig för att visa nån bra film. =)

Ha en trevlig juldag alla festprissar =)
Klemklem

nu sitter vi och är mätta och belåtna i soffan med en kopp kaffe och är rätt sega.


image20

Så här mysigt hade vi det, men det är ju fan med att heöla bilden blev sabbad av nåt så äckligt som ketchup. Men det var Frank som ensisades med det =)  Titta och njut.... hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0