lika glad som vanligt!

Höjden av lycka är när man kan skratta högt när man är ensam. Hur ofta händer det liksom? bortsett fårn att det har hänt mig rätt ofta på sista tiden =D Har slutat jobbet. Var med Cecilie och Jenny och shoppade hårfärg efter jobbet, sedan gick vi till vinmonopolet och laddade upp OM, Frank och jag skulle vara sugna på ett litet rus =P haha. Sedan åkte jag t-banan hem, och när jag kom hem så kom jag på: FAN POSTEN! så då rännde jag ner för alla trapporna igen och gick till posten. Kallt som fan är det och mina vantar glömde jag på jobbet, men skit samma. Hämtade ut paketet från systra min sedan gick jag till affären och köpte öl och snus och julskum =P Sen när jag kom hem igen så åt jag makaroner och köttfärssås som Frank hade lagat =) Mycket gott =) Sedan öppnade jag mitt paket, och då började jag skratta. Finns det nåt som är bättre än mina systrar? Det vet inte ni, men jag kan svara på det åt er: NEJ, MINA SYSTRAR ÄR MINA GULDKORN =) Detta paket som endast skulle innehållit hörlurar bjöd på en hel del gott och blandat =D En nyckelring, i form av en gris, men den (förlåt emma) tror jag att jag ska skänka till Frank. Hon samlar på grisar och eftersom jag har en likadan (Fast som befinner sig i sverige och passar mina bilnycklar, och är något skitigare än den här =P) Jag tror nämligen Frank skulle bli jätteglad av att få den! Hon har nämligen kommenterat min en gång, och sagt att hon skulle vilja ha en sån =)
Paktet innehöll även några kexchoklad, och det är aldrig fel. Norskt godis är sveeeenadyrt! Och så innehöll det en påse med små kulor i massor olika färger. Jag har än så länge inte vågat ta reda på vad det är, för det kan vara stenkulor, och då är det ju pinsamt att ha bitit i dom i tron om att det är tuggummin, men jag tänkte att det kan vi låta nån av våra sambosar testa. =P


Underbar dag idag igen =) Och så har jag ännu en idol, och det är Cecilie på jobbet. Så jävla häftig människa, Vi har stått i kassan nästan hela dagen och käftat med varandra. Hon är riktigt kul =)

Nu ska jag korka upp en flaska vin och bli fnittrig och ta en dusch och härja lite!
Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0