oj, det blev fest!

Ja jösses, och så blev det ännu en oplanerad utgång här i Oslo. =D Fy fan så underbart. Vi satt här Jag, Frank och Bengtsson och hinkade öl och lyssnade på musik och så tittade vi på Björn Gustavsson och Johan Glans på youtube, så feststämningen var på topp! Vi fick i oss rätt så många öl, och så blandade vi ut det med det lilla av glöggen som var över i flaskan =P Gott gott gott. Sedan bestämde vi oss för att åka till kharma, där vi var sist vi var ute, så vi beställde taxi när klockan var ett... Men när vi kom till kharma sen så var det stängt! Så hååplööst, men det var inget att deppa ihop för, vi gick fýra steg till och landade på hard rock-café....Åååh vad ögongodis, så sjukt galet kul! Så vi beställde lite öl och lite och gick några varv där inne, och så var det ju flera våningar, så vi gick upp en våning. men där visade sig vara restaurang så vi gick fort ner igen, så gick vi ner i källaren, och där jävlar var det bowling =D Och en gryyyymt söt bartender =D Och så var han ju svensk.....eller ja inte riktigt, han kom från södraste södra skåne, så han var ju nästan dansk.... =P Men ååh så söt =) Japp, så vi får väl se om det blir efterfest nån gång. hahaha!

Nu ska jag hoppa in i duschen, Det är ju jobbdax i det närmaste. Det är tur att man har en förmåga att inte bli helt ödelagd när man har kalasat till det. Trots rävgiftet han bjöd på precis efter stängning, haha fy fan vad det smakade.

"hon vet vad som är "top-notch" liksom"


Moahahahahahah
nu blir det duschen! Lägenheten är sveeenakall idag så det ska bli härligt...

Vilken härlig känsla när skrattet bubblar i magen och man bara måste låta det komma fram alltså...synd bara att folk tror man är psyksjuk om man sitter i sin ensamhet och asgarvar liksom.... =P Palla bry sig om det. Folk får tro vad dom vill =) Vill jag skratta så gör jag det även om jag är ensam... =)

hihihihihihihihihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0