"Jag kastar sakta!"

Oj som fan vilket nyårsfirande! Så jävla kul vi hade, helt galet. Var på fest hos en kille från karlskrona, så deiligt. När vi kom så hade dom dukat upp långbord. Brist på möbler stör inte en enda människa när man kompenserar upp med livlig fantasi! Dom hade on om sittplatser, men löste det genom att lägga en snowboard över stolar, och vips så blev det en soffa. Långbord var heller inget dom hade på vinden så dom rev ner en dörr och la på det lilla köksbordet och ett, tu, tre så blev det långbord! Dukar var heller inget som låg på lager i linneskåpet så dom tjåtade ner gardinerna och bredde ut över långbordet och så var nyårsmiddagen räddad! så kul det var! såg dock lite roligt ut när dörrhandtaget på "bordet" knölade sig iunder "duken" hahaha.

Och maten hade dom varit flinka med, fläskfilé, kycklingfilé, pastasallad och dressing, så gott så gott! Riktigt härligt gäng, Sjukt bara att man hamnar på fest i oslo där 90% av deltagarna var karlskroniter!! haha så sjukt. Mycket dricka blev det och stämningen var på topp! pilar och skumtomtar ven genom rummet hela kvällen och musiken spelades på hög volym =)

Tolvslaget spenderades ute i en enorm park, och även där var stämningen skyhög! Galet mycket folk och raketer för hur många nyårsfiranden som helst, smällde galet mycket och var nyyyydeligt! Sedan när det hade smällt klart så attackerades rutchkanan och klätterställningen av ett gäng galna karlskroniter och roligt var det! haha

Som hemma fast bättre!
Märkligt dock att man kan hamna på fest med karlskroniter och inte känna igen dom. mmm men det var rätt skönt ändå. =)

Så nöjd, så nöjd. 2008 blir ett bra år, det är jag rätt säker på =)
Nytt år, nya möjligheter!

Nu blir det lugnt med festandet på ett tag. Så kan man inte fortsätta. Har blivit lite väl mycket på senare tiden =P
Tanken var ju inte att man skulle lyckas festa upp en H&M-lön liksom =P haha

Om 18 dagar är tiden inne för ett besök i karlskrona, undrar hur det kommer kännas, ska bli kul att ta reda på =)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

       

Kommentarer
Postat av: StoraSyster

Du kanske inte kände igen dom, men jag kände i alla fall igen killen på kortet längst till höger! ;)
Vet dock inte vad han heter, men är han nåt år yngre än mig eller?

2008-01-03 @ 19:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0