and i´m back in the game!

Så! Efter en halv dags resande från götet till Oslo så var man på plats i sängen! Var framme i Oslo precis i tid för att träffa chefen. Var uppe på hennes kontor och fick en stor kram och många komplimanger och det är guld värt att komma tillbaka och känna sig uppskattad! Ska prova uniform på måndag och så börjar skolan på tisdag. Kommer bli kanonbra det här =D

Sedan vallade jag upp Moren och  Faren på Operataket, för att visa var silje och jag åt frukost en vacker sommarmorgon kl 07:00 efter en askul kväll på byen =D Kungliga minnen man har härifrån, och änsålänge är det bara dom bra som har visat sig, tack och lov!

örde sedan hem till Anita och Lasse och satt och pratade en stund, sedan var det dags för lite vin och förrätt, i form av en gudomlig morotssoppa med vitlök och massa kryddor. Vet, det låter lite skumt, men smakade helt ljuvligt. Sedan till huvudrätt var det chili-vitlöks-marinerad skinkstek på bädd av potatis, lök och tomat, serverades med pepparsås och broccolipuré. Det nullade i hela munnen! Riktigt gladdet inte var efterrätt. En stark kaffe baileys räckte utmärkt!

Känner mig helnöjd, och fick dessutom hjälp av bästa lillasyster med håret igår, så nu känns allt mer än toppen!
Nu ska vi vila ögonen en stund för att sedan ta oss upp imorgon och leka turister och visa runt mor och far i lilla Oslo =)

Nattinatt!!!

Kommentarer
Postat av: M

Skönt att det började så bra! =)

Hoppas det fortsätter i samma spår.. ;)

2010-04-10 @ 09:24:33
URL: http://vardagskaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0