fredag

Så var det fredag =) Ännu en dag i skolan med brand och beredskapskurs. Började dock jävligt konstigt! Fick ett sms av anita kvart över åtta där hon skrev: Vad har hänt med din mamma? Med en gång så började tankarna: det har fan inte hänt nåt med henne, det borde jag hört...men faan hon var ute igår, jag undrar vd som kan ha hänt...men då skulle hon inte skrivit det på facebook...men åandra sidan varför står det nåt där om det inte hänt nåt?....sedan ringde jag upp mamma och frågade vad hon hade gjort?
M: Nej jag har inte gjort nåt svarade hon
J: men det som stod på fb då?
M: Åh nej, det var Annelie som hade trillat på ett bord och slagit i huvudet...

Då bröt jag ihop och började gråta...paniken kom inte förrän jag fick reda på att det var lugnt! Fram tills dess var jag nästan lugnt, men sen kunde jag bara inte hålla tillbaka tårarna...konstig känsla....

 Trött blir man, men oslo-folket som är nyanställda är väldigt bra och vi har kul ihop!

Idag har nya uniformen kommit. Sitter som en smäck! fan det ska bli kul att gå och jobba efter 17:e maj!!!

Undrar hur jag ska göra där....skulle vilja ha turnusen för kommande åtta veckorna med så jag vet hur ofta man kommer ha den möjligheten! borde egentligen ta den....kom jag på nu. dom åker ju sen!

Har haft myskväll hemma. har varit väääldigt lugnt och skönt. Nån öl och en irish coffee så nu är man trött och mör. Imån blir det jobb på eftermiddagen/kvällen. Me like...faan jag längtar till lönen...mycket!!!

Nu ska jag socialisera lite sen sova länge, så jag orkar med powerwalken innan jobbet imån!
jupp jupp, jag mår fint och är glad =D

Imorgon åker vi tåg! tjooohooo
god natt alla =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0