Halvvägs!

Sådär, då har man landat i göteborg! Ligger på soffan och vilar. Är lite baktrött idag efter gårdagens avtackande =P Blev några öl och lite kortspel hos Malin & Kenneth, och så Jonas =) Helt underbart, men kändes som att alla var lite låga...Sedan gick vi upp till playbar och drack några öl och en jäger där. Blev lite lurig på det, så beställde en vatten med ;)
Olinskan hamnade i trubbel igen, eller "försatte sig i trubbel" ska man väl säga. Jonas puffade på mig och sa att jag inte skulle titta, men jag kunde inte låta bli, då sa han "ja men le inte då!" hahaha kunde inte hjälpa att det drog i mungiporna, Vissa förändras aldrig =)

Vägen till göteborg idag var lite kul. Skulle äta på donken i kristianstad, och såg en brud som hade byxorna nedanför röven när hon satt och åt. HELA myntinkasstet visades upp, men på ett icke presentabelt sett vill jag lova. uff...men vi hade roligt åt det iaf. Sedan tröttnade jag och mor på skivorna i bilen och när vi såg en statoilmack hoppade vi in där och köpte Rolandz skiva och så hade vi allsång resten av vägen! =P

Ska bli kul imån! träffa chefen och prova uniform! hihi härligt härligt! Ser verkligen fram emot det här, sålänge ett visst avslutat kapitel låter det vara avslutat. Satan hämtar honom annars, han är på min sida =)

Jag ska ha en bra sommar, så det så! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0