Tillbaks igen =)

Ja så har man återigen spenderat en helg i karlskrona...Vet egentligen inte varöfr man bemödar sig med den jävulska resan för bara en helg. Tiden går för jävla fort. Känns som det får va för ett tag nu...

Men visst hade vi det mysugt. Fredagen var vi hos Jonas och drack och grillade och spelade kubb. Obligatoriskt så här på sommaren, även om vi konstaterade att det faktiskt inte är så väldigt kul ändå... =P Det roligaste var ju faktiskt att Stein Egil aldrig har spelat kubb förr (!?) Hur man nu kan ha missat det =P

Lördagen var jag allmänt seg och bakis. Var ute i bredäng och tittade på ett litet hus som pappa har fastnat för. Det kan nog bli bra =)

Söndagen försökte jag få tag på Malin men det är lättare sagt än gjort, så då packade vi ihop oss och körde. Stannade till hos Mia som hade bakat äppelkaka =) Drack en kopp kaffe och klappade magen lite =)

Så är man ledig fram till torsdag. Ljuvligt. Men imån är det dags för helsokontroll för nytt jobb...uj uj uj, spännande. Är riktigt nervös för det här med att bli konduktör får jag erkänna. Men kan nog bli kul när man bara kommit in i det hela och fått lite rutin på att!

Nu är det dags att ordna upp lite här hemma!

have a nice day!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0