ooooooouw :-D

Har haft en toppenhelg med suveränt sällskap. Tufft att åka sex timmar för att träffa lilla mig...Going. Spännande att se vad detta kan bli =P

Kom strax innan elva i fredags kväll, då blev det mest vin och prat och mys, sedan blev det lördag. Steg upp vid elva-tolv och lagade ägg och bacon till frukost =) gjorde oss klara för en tur på stan. Tog trikken ned vid två och strövade omkring. Han köpte solglasögon och en mössa, för min del blev det en ny jacka och en tröja! =D Sedan var vi och tog en öl, var på Bion och kollade vilka filmer som visades, och bestämde oss, eller...jag bestämde oss för att vi skulle se Love&other drugs. Romantisk komedi. Mysig film faktiskt =) När vi bestämt oss, för den filmen så var det ett par timmar kvar innan den skulle börja så då gick vi till O´learys och åt och drack. Hamnade i en förlamande matkoma och blev sittande där en rätt god stund, Sedan gick vi och tog en öl till innan det var bio-mys-dags!

Efter det var det trikken hem, och fram med vinet och kaffe baileys. Var väl i säng vid sex i morse...Fröken Nilsson är sliten!

Och han stackarn, blev en timmer försenad för tåget hade motorproblem...men nu är han iaf på hemväg =)

Nu blir det väl att städa undan vinkartonger och plocka fram Nsb:s bibel: Regelboken!

Det här blir en bra vecka =D Visst? =D

Har ni haft en bra helg?
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0